FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukaratz » 18 sep 2017, 18:52

Probisvjet je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la:Moraš mi samo jos reci sta ce Mensuru Alicu vlasniku mesne industrije realiziranom čovjeku Jasmin i uvlačenje kako ti kažeš. Lupaš bezveze.
Neizvjesna sudbina. Pastete lose i nikakve, a mesnice sve praznije ko Tusanj. Politika je unosan posao.
Jasminov potrcko od pocetka. Osnovao stranku da pokupi glasove od onih koji su odustali od SDP-a, a koji ne zele da daju glas nacionalnim partijama.
Na kraju u OV se prikloni uvijek faraonu. To se zove "osigurac vecine". On je tu samo figura isto kao sto ce biti u Slobodi. :salut:
covjek za kojeg glasa komplet Gornja Tuzla :urnebes: u istoj mjesnoj zajednici SDA osvajala preko 90% glasova do pojave Mensura :crazy: ti druze nemas pojma o cemu pricas :kafa:
Sloboda Tuzla

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 18 sep 2017, 18:52

Probisvijet je kuhar po zanimanju izgleda.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

katarakta

Post Postao/la katarakta » 18 sep 2017, 18:54

Opet odosmo u politiku. Ponavlja se priča koju smo već čuli milijardu puta i koja je ovdje prežvakana. Ljudi koji su UO su najbolji, jer trenutno nemamo boljih i to su činjenice. Ko će preuzeti, eto da čujemo. Ko će na sebe uzeti obavezu vođenja kluba a da nema drugih poslova i obaveza. Ljudi koji imaju privatne firme nemaju baš ni toliko vremena za to i naravno da im je preči njihov hljeb nego Sloboda. U toj situaciji pružiš se koliko si dug i to je to. Ako su igračima redovna primanja, dobro je. Imamo i ozbiljnog trenera. Ove sezone su rezultati na startu izostali, jer da imamo tih šest domaćih bodova, kao što smo realno i trebali, sve bi bilo drugačije.
Niko, niko, samo Sloboda

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 18 sep 2017, 18:54

Ja mislim da je Mramor negdje na odmoru dužem. Ovo postao politički poligon.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 sep 2017, 19:00

katarakta je napisao/la:Isti taj faraon godinama dobija ubjedljivo najviše glasova Tuzlaka. Ili Sloboda nema navijača u Tuzli koliko se predstavlja i koliko su glasni na društvenim mrežama
Zadnje izbore je za njega glasalo 24,636 tj 48,86. Znaci da ga i od ljudi koji su izasli na izbore ne podnosi vise od pola. U svijetu se tada radi drugi krug, on protiv Bate.

2008 77%
2012 57%
Svake izbore mu opada procenat. Njega izvlaci ipak opet to sto izbore dobija prije nego sto pocnu, osigura fino sebi sve glasove od djedova i nena, poltrona, iz opcinskih firmi, opstine i iz tih porodica je izlaznost 100% tj naredi im se, dok 60% grada taj dan ne izadje na izbore.
A drugo sto ga izvlaci je sto ima standardno ocajne protivnike i slabe protivnike iz gradjanskih stranki tj slabe gradjanske stranke.

Njega je zadnje izbore izglasalo 23% populacije od 47% koja je izasla, 53% nije ni izaslo. Tako da problem je sto nasi ljudi nisu pokretljivi i puste da im se odlucuje sudbina i u tome sto nema opcija. Opet trebali su izaci i glasati svi pa makar i za njega, a ne pustit da za 4 osobe sudbinu kroji jedna (23%)
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 18 sep 2017, 19:09, ukupno mijenjano 2 puta.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 sep 2017, 19:01

Dobro nam je, kako nam je. Bizna je titula iducue prvenstvo, bas kako nam je precjednik i NJUO obecao. Ja ne vjerujem u to, a neki svrsto vjeruju. Mozda i ne al' cvaja je cvaja. :urnebes: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 sep 2017, 19:01

Sta bude bice,nemam vise volje da se nerviram radi neceg sto nece krenuti uzlaznom putanjom,sve je ovo prezivljavanje iz dana u dan..

Klub u kojem vlada javasluk i ne moze ici uzlaznom putanjom,samo me strah da se ovi igraci ne razidju u januaru,jer nikakvog napretka nema od kako su ovi usli u klub,najavljivalo se sve i svasta,a na kraju dobili smo ponovo veliko NISTA !!!

Nema rezultata,nema najjaceg upravog odbora,koji se raspada naravno,ne znam zasto Alic jedno prica prije par dana,danas drugo,gdje je ostatak NJUO??

I ovog predsjenik nema nigdje u zadnje vrijeme,samo se javi kad izbije kakav skandal,kao sa Vladom i kladionicom,ne spominju se vise slucajevi Kostic,Fatic,Zec i Govedarica,nema dokaza da je platio dug Musemica i Vugdalica za vrijeme Husicevog mandata,a naravno da je rekao da ce objaviti taj dokument,ali NISTAA !!

Moliti Boga da dodje do privatizacije,da neko ako ikako bude zainteresovan preuzme ovaj klub i uredi ga prema svim propisama,a ovako nazalost nema nista,samo mazanje ociju navijacima,a ekipa 20 utakmica ne zna odigrati kako treba i biljezi najlosiji start u historiji prvenstva pod NJUO !!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 18 sep 2017, 19:04

katarakta je napisao/la:Opet odosmo u politiku. Ponavlja se priča koju smo već čuli milijardu puta i koja je ovdje prežvakana. Ljudi koji su UO su najbolji, jer trenutno nemamo boljih i to su činjenice. Ko će preuzeti, eto da čujemo. Ko će na sebe uzeti obavezu vođenja kluba a da nema drugih poslova i obaveza. Ljudi koji imaju privatne firme nemaju baš ni toliko vremena za to i naravno da im je preči njihov hljeb nego Sloboda. U toj situaciji pružiš se koliko si dug i to je to. Ako su igračima redovna primanja, dobro je. Imamo i ozbiljnog trenera. Ove sezone su rezultati na startu izostali, jer da imamo tih šest domaćih bodova, kao što smo realno i trebali, sve bi bilo drugačije.
Ma pusti par mazohista bez mozga. To sto si napisao je za njih nepojmljivo štivo jer uživaju da je raspad sistema nema se za kifle ispada se iz lige propada sve.
Dajte mazohisti jedno ime koje želi moze i hoce. Dajte ga odmah i da pravimo peticiju da bude u UO. Dok ne nadjete nista čuvaj sta ima.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 sep 2017, 19:04

harry_90 je napisao/la:Sta bude bice,nemam vise volje da se nerviram radi neceg sto nece krenuti uzlaznom putanjom,sve je ovo prezivljavanje iz dana u dan..

Klub u kojem vlada javasluk i ne moze ici uzlaznom putanjom,samo me strah da se ovi igraci ne razidju u januaru,jer nikakvog napretka nema od kako su ovi usli u klub,najavljivalo se sve i svasta,a na kraju dobili smo ponovo veliko NISTA !!!

Nema rezultata,nema najjaceg upravog odbora,koji se raspada naravno,ne znam zasto Alic jedno prica prije par dana,danas drugo,gdje je ostatak NJUO??

I ovog predsjenik nema nigdje u zadnje vrijeme,samo se javi kad izbije kakav skandal,kao sa Vladom i kladionicom,ne spominju se vise slucajevi Kostic,Fatic,Zec i Govedarica,nema dokaza da je platio dug Musemica i Vugdalica za vrijeme Husicevog mandata,a naravno da je rekao da ce objaviti taj dokument,ali NISTAA !!

Moliti Boga da dodje do privatizacije,da neko ako ikako bude zainteresovan preuzme ovaj klub i uredi ga prema svim propisama,a ovako nazalost nema nista,samo mazanje ociju navijacima,a ekipa 20 utakmica ne zna odigrati kako treba i biljezi najlosiji start u historiji prvenstva pod NJUO !!
Daj harry poderi ih argumentima, ne mogu vise, odoh obici krug oko stadiona da vidim radove na ictoku.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 18 sep 2017, 19:15

Hitman22 je napisao/la:
katarakta je napisao/la:Opet odosmo u politiku. Ponavlja se priča koju smo već čuli milijardu puta i koja je ovdje prežvakana. Ljudi koji su UO su najbolji, jer trenutno nemamo boljih i to su činjenice. Ko će preuzeti, eto da čujemo. Ko će na sebe uzeti obavezu vođenja kluba a da nema drugih poslova i obaveza. Ljudi koji imaju privatne firme nemaju baš ni toliko vremena za to i naravno da im je preči njihov hljeb nego Sloboda. U toj situaciji pružiš se koliko si dug i to je to. Ako su igračima redovna primanja, dobro je. Imamo i ozbiljnog trenera. Ove sezone su rezultati na startu izostali, jer da imamo tih šest domaćih bodova, kao što smo realno i trebali, sve bi bilo drugačije.
Ma pusti par mazohista bez mozga. To sto si napisao je za njih nepojmljivo štivo jer uživaju da je raspad sistema nema se za kifle ispada se iz lige propada sve.
Dajte mazohisti jedno ime koje želi moze i hoce. Dajte ga odmah i da pravimo peticiju da bude u UO. Dok ne nadjete nista čuvaj sta ima.
I to najglasniji dojucerasnji clanovi skupstine,koji nikad nisu kupili flasu vode za prvi tim,a spocitava se ljudima koji daju pare pa makar i na pozajmicu :thumbdown:
Reprogram ide,doveli skupog trenera,plate redovne,al jok sve je to namjesteno i guraju nas u drugu ligu i gasenje kluba,al ima F.K.Mramor sva sreca pa idemo fuziju pravit,sve isplsnirano i ide ko po loju :urnebes:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 18 sep 2017, 19:56

Probisvjet je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la:Mensur Alić: Ja sam i dalje tu, želimo finansijski stabilnu Slobodu

Upravni odbor FK Sloboda Tuzla radi u punom sastavu, a sa ciljem da se klub održi na stabilnom finasijskom nivou što će omogućiti dalji razvoj kluba i ostvarenje postavljenih ciljeva. Mensur Alić, član UO FK Sloboda Tuzla, u razgovoru za zvaničnu internet stranicu FK Sloboda, istakao je važnost da Uprava kluba funkcioniše u punom sastavu, te da je njegov plan da kontinuirano radi na finansijskoj stabilnosti kluba. -Ja sam svoj mandat dao predsjedniku skupštine, tako da na prvoj održanoj sjednici mene zamjene sa nekim operativnijim jer FK Sloboda zahtjeva mnogo truda, zalaganja i slobodnog vremena što ja nemam. Dao sam mandat na raspologanje, kako bi se ja posvetio isključivo finansijama, kazao je Menusr Alić i naglasio da ostaje u Slobodi, s ciljem da radi na stabilizaciji kluba. – Za druge, neke tehničke stvari i ostale zadatke koji su me sljedovali u Upravnom odboru nemam vremena, a tu su i zdravstveni problemi, stoga bi svoje mjesto u upravi prepustio nekom mlađem i operativnijem, a ja ću ostati i raditi na finansijskoj stabilizaciji FK Sloboda i što je osnovni cilj i zadatak, kazao je Mensur Alić, član Upravnog odbora FK Sloboda Tuzla.
Sta znaci radi na stabilizaciji kluba? Koja je to uloga? Daje novac, navija, moralista, koja ba uloga? Sta radi on ubuduce? :rol: :rol:
Znas sta, popunjava mjesto i nista vise, gura glavu u gujicu faraonu da ga ljudi ne prozivaju za ovo sto je uradio od Slobode i uopste od sporta u nasem gradu. :salut:
Mensur 100% više ne zeli i neće biti u UO,Vidio je čovjek da je ovo **** stvar za bilo koga ko ima para a zao mu dati jer je trenutno Sloboda rupa bez dna.Al se mora priznati da ovi sada rade u granicama svijih mogućnosti i na tome im hvala.Al bez privatizacije nema nam spasa,makar pola pola ili 51-49...do tada ce nam uspjeh biti da sjebemo Zelju za titulu ili LZP!Sto smo trazili to i imamo sada.
DRŽAVA TUZLA!!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 18 sep 2017, 20:14

Imal' dokaza da je reprogram redovan? Tako se i činilo prošle sezone dok je
Azmir
bio tu pa šta se ispostavi poslije, da se 3-4 rate nisu platile.
I ovo za plate nemoj biti tako siguran emire, ali da ne crnjačim plaho i ja, nemam više snage. Ni živaca.
Praktikujem da samo gledam iz dana u dan šta se dešava i ne razmišljam plaho unaprijed.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 18 sep 2017, 20:26

wobly92 je napisao/la:Imal' dokaza da je reprogram redovan? Tako se i činilo prošle sezone dok je
Azmir
bio tu pa šta se ispostavi poslije, da se 3-4 rate nisu platile.
I ovo za plate nemoj biti tako siguran emire, ali da ne crnjačim plaho i ja, nemam više snage. Ni živaca.
Praktikujem da samo gledam iz dana u dan šta se dešava i ne razmišljam plaho unaprijed.
A jel ti mislis da se sa poreskom moze zezat i ne placat rate???Pogotovo ako smo prvi put zeznuli,pa BH telecomu ne platis racun,odma "tuzba" ti dodje na vrata.
Mislim da to ide svojim tokom,a dokad,ne znam...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 sep 2017, 21:24

Mensur Alic je jasno i glasno prije par dana rekao da izlazi iz UO i da samo ceka skupštinu da ga razrijesi ....JASNO I GLASNO....ja ne znam sta se ovdje sa nekima desava....malo se grbavi pravimo,sta.... danas iznenada dolazi demant i kao eto ostaje on...nake finansije, ciribuciriba.... odakle iznenada ovakve kontradiktorne vijesti....kad je tek usao u NJUO jasno i glasno je rekao da Ce sve ovo napustiti cim vidi da stvari ne idu kako treba... jel' imate amneziju, jbt
P.s. obaveze prema poreskoj upravi se uredno servisiraju
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 18 sep 2017, 21:39

Obaveze prema poreskoj ce se izmirivati kontam dok se ne pojavi spasonosno rjesenje koje ce izgleda ponuditi Celik. Kratkorocno mozda nam ne bude prihvatljivo pa budemo morali klanjati prije tekme i uzeti u obavezu vjerski odgoj omladine kao neki drugi klubovi sto su uzeli u program. Dugorocno kroz nekih 5 - 10 godina mozda klubovi pocnu napokon funkcionirati kao firme sa vlasnikom jasno definisanim finansijama i organizacionom strukturom i koji nece spavati na drzavnoj sisi.I kada napokon bude koliko para toliko muzike. Samo se bojim da nam se tek to nece svidjeti
& $ ?

katarakta

Post Postao/la katarakta » 18 sep 2017, 22:39

Ma ne mogu da vjerujem da se samo negativa neka valja ovdje. Sva pamet svijeta je da se Azmir vrati. Niko igrace ne dira. Tuzla je postala dzenet za fudbalere. Uzmu sta uzmu i boli ih kita. Nikakvog pritiska. Samo se raspravlja o UO i Jasminu. Imala je ta prosla ekipa sve i bila je najplacenija u ligi pa nista ne osvoji. Tada se spinovalo da je prodato. Igrace opet niko spomenuo nije. Fakat smijesno. Senad je kriv sto naprimjer Krpic ne zabi ono protiv Krupe, Bony je kriv sto Vlado prosu pobjedu u Zenici, portparol kluba je kriv sto izgubismo kod kuce od slabijeg Radnika i jos slabijeg Goska
Niko, niko, samo Sloboda

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 18 sep 2017, 22:55

Idemo mi izdrzati do pause uz povoljan zdrijeb ostati u kupu pa na proljece juris po drugi pokal u historiji, a prvi od nezavisnosti drzave.
Opstanak cemo izboriti.
FK Sloboda Tuzla

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 18 sep 2017, 23:16

staragarda je napisao/la:Mensur Alic je jasno i glasno prije par dana rekao da izlazi iz UO i da samo ceka skupštinu da ga razrijesi ....JASNO I GLASNO....ja ne znam sta se ovdje sa nekima desava....malo se grbavi pravimo,sta.... danas iznenada dolazi demant i kao eto ostaje on...nake finansije, ciribuciriba.... odakle iznenada ovakve kontradiktorne vijesti....kad je tek usao u NJUO jasno i glasno je rekao da Ce sve ovo napustiti cim vidi da stvari ne idu kako treba... jel' imate amneziju, jbt
Jarugo ja vidim da ti opasno navijaš za raspad sistema odstupanje od UO Itd. Sta dobiješ ? Ode tebi mrzak predsjednik,nema ga i dodje novi neki Itd. Sta onda ? Sloboda ispadne ( gluho bilo) pa udje Sloga igra na Tusnju i ti se sladis i kažeš eto vam, znao sam! Jel to to Jarugo ?
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 sep 2017, 02:14

Hitman22 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Mensur Alic je jasno i glasno prije par dana rekao da izlazi iz UO i da samo ceka skupštinu da ga razrijesi ....JASNO I GLASNO....ja ne znam sta se ovdje sa nekima desava....malo se grbavi pravimo,sta.... danas iznenada dolazi demant i kao eto ostaje on...nake finansije, ciribuciriba.... odakle iznenada ovakve kontradiktorne vijesti....kad je tek usao u NJUO jasno i glasno je rekao da Ce sve ovo napustiti cim vidi da stvari ne idu kako treba... jel' imate amneziju, jbt
Jarugo ja vidim da ti opasno navijaš za raspad sistema odstupanje od UO Itd. Sta dobiješ ? Ode tebi mrzak predsjednik,nema ga i dodje novi neki Itd. Sta onda ? Sloboda ispadne ( gluho bilo) pa udje Sloga igra na Tusnju i ti se sladis i kažeš eto vam, znao sam! Jel to to Jarugo ?
Ja jedino za sto navijam je Sloboda i njen boljitak ....kojeg ni s glave nema sa ovim ljudima a smeta mi jedino sto se okreće glava na drugu stranu a svi koji su bar godinu bili na Tusnju vide sta ovi rade i gdje nas vode.... Dalje, Predsjednik meni licno nije mrzak i boli me k u r a c za njim....do skora nisam ni znao ko je taj lik....ja ga gledam kroz prizmu prvog čovjeka kluba sa nekim renomeom a on je svakom svojom smijesno-bahatom izjavom u s r a o i voz i stanicu...plus sto je lik totalno al totalno nesposoban da vodi jedan ovakav klub....e sad po tvojoj logici ovi Miki mausi sto vode klub treba da ga ugase jer nit ulazu pare nit su sposobni jer eto nema niko drugi....pa nek ga onda sutra ugase jer nas ovako samo sramote ....a i za dalje Ce se naci neko... bar do izbora da vodi klub....i ovo zadnje da bi se nasladjivao nesto...to si ti mene zamijenio sa ovim ego manijakom sto u gradskoj kuci sjedi....on je svakako spreman ovo malo klubova sto zivotari ugasit samo da njegova zadnja bude....kontas,jarane
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 sep 2017, 06:48

staragarda je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la:
Ja jedino za sto navijam je Sloboda i njen boljitak ....kojeg ni s glave nema sa ovim ljudima a smeta mi jedino sto se okreće glava na drugu stranu a svi koji su bar godinu bili na Tusnju vide sta ovi rade i gdje nas vode.... Dalje, Predsjednik meni licno nije mrzak i boli me k u r a c za njim....do skora nisam ni znao ko je taj lik....ja ga gledam kroz prizmu prvog čovjeka kluba sa nekim renomeom a on je svakom svojom smijesno-bahatom izjavom u s r a o i voz i stanicu...plus sto je lik totalno al totalno nesposoban da vodi jedan ovakav klub....e sad po tvojoj logici ovi Miki mausi sto vode klub treba da ga ugase jer nit ulazu pare nit su sposobni jer eto nema niko drugi....pa nek ga onda sutra ugase jer nas ovako samo sramote ....a i za dalje Ce se naci neko... bar do izbora da vodi klub....i ovo zadnje da bi se nasladjivao nesto...to si ti mene zamijenio sa ovim ego manijakom sto u gradskoj kuci sjedi....on je svakako spreman ovo malo klubova sto zivotari ugasit samo da njegova zadnja bude....kontas,jarane
Mislim da ne konta. :urnebes: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.