Mislim da smo sviRaonffa je napisao/la:Ja halalio prvi set na 4:0

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Mislim da smo sviRaonffa je napisao/la:Ja halalio prvi set na 4:0
Naumpade mi sad da uđem na rezultate, reko da vidim šta bi sa Džumhurom, i zaboravio na njega, kad vidim 5:7 prvi setStevieG8 je napisao/la:Mislim da smo sviRaonffa je napisao/la:Ja halalio prvi set na 4:0
I u ovom setu je ja mislim imao break pa izgubio svoj servis pa spasavao mec lopte pa opet break i evo izgleda da ce dobitiRaonffa je napisao/la:Naumpade mi sad da uđem na rezultate, reko da vidim šta bi sa Džumhurom, i zaboravio na njega, kad vidim 5:7 prvi setStevieG8 je napisao/la:Mislim da smo sviRaonffa je napisao/la:Ja halalio prvi set na 4:0
Na početku napravio break, odmah zatim izgubio svoja dva servisa, frajer mu ima tri set lopte a on napravi break.Esport je napisao/la:Ispunio je normu, i u ovom setu izgubio dva servisa sada ide po pobjedu
A vidim evo, varira i luduje čitav meč, baš u njegovom stiluStevieG8 je napisao/la: I u ovom setu je ja mislim imao break pa izgubio svoj servis pa spasavao mec lopte pa opet break i evo izgleda da ce dobiti
Ove pobjede u prvim kolima ATP 250 turnira mu više ne donose ništa efektivno, zaradit će bodove ako dobije u narednom koluHarika je napisao/la:Nije ništa napredovo?
Citirajući Rusa koji ga je dpbio .na US openu "Damir je nezgodan igrač i nikad se ne predaje...", objašnjava se današnji meč.Raonffa je napisao/la:Fino fino, polako pobjede protiv TOP 50 igrača postaju 'svakodnevnica'.
Za Baghdatisa je bio stream i u prvom kolu, biće sigurno i u drugomStevieG8 je napisao/la:Kako je zapoceo prvi set mislio sam da je to jedan od onih njegovih meceva gdje sve krene po zlu i protivnici ga dotuku u dva seta. Srecom izgleda da su ta vremena barem dok je u ovoj formi prosla, nadam se da cemo imati stream protiv Baghdatisa.
To je istina, za njega nema izgubljenog poena, nikom nije lako igrati protiv njega.Esport je napisao/la:Citirajući Rusa koji ga je dpbio .na US openu "Damir je nezgodan igrač i nikad se ne predaje...", objašnjava se današnji meč.Raonffa je napisao/la:Fino fino, polako pobjede protiv TOP 50 igrača postaju 'svakodnevnica'.
Mislim da će Talijan nokon današnjeg meča tražiti psihijatra.
Damir pokazuje da sazrijeva, kao igrač.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.