Eurobasket 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Eurobasket 2017
Cestitke Slovencima..Goran prekucao a Prepelic kao zadnje 2,3 tekme sve na kraju pogodio..
Pogledah zadnju četvrtinu, yebiga ogroman choke Srbije, uspjeli su ispušiti od Slovenije praktično bez Dragića i Dončića, a bez njih dvojice Slovenci su realno prosjek.
Dragon izdominirao i dokazao neke stvari
Dragon izdominirao i dokazao neke stvari

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Samo da vas pitam nesto, znate li vi da je ovo treca ekipa Srbije i da bi se oni prosetali do zlata da su bili kompletni? Zar ste to vec zaboravili?! Na stranu ovi grobari kosarke u crno-sivom...
P.S. Mahsuz selam za brata Mirka!
P.S. Mahsuz selam za brata Mirka!

Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 17 sep 2017, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Malo sam te ispravioKajzer10 je napisao/la:Goran Dragic (Serbia)
Aleksei Shved (Serbia)
Bogdan Bogdanovic (Turkey)
Luka Doncic (Serbia)
Pau Gasol (Spain)
Sve na svom mjestu.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Slovenija zasluženo uzela zlato.
Tokom cijelog turnira su igrali najbolju košarku i nema im niko ništa prigovoriti. Na kraju, igraju bez Dončića i Dragića, bukvalno ponudili utakmicu Srbiji, al' komšije to nisu znale iskoristiti.

Tokom cijelog turnira su igrali najbolju košarku i nema im niko ništa prigovoriti. Na kraju, igraju bez Dončića i Dragića, bukvalno ponudili utakmicu Srbiji, al' komšije to nisu znale iskoristiti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Jbt 4 Srbina u prvih 5 i cak Pau ima jednog druga sto poznaje jednog Srbina. HahahahKajzer10 je napisao/la:Goran Dragic (Slovenia)
Aleksei Shved (Russia)
Bogdan Bogdanovic (Serbia)
Luka Doncic (Slovenia)
Pau Gasol (Spain)
Sve na svom mjestu.
- invincible1921
- Kontakt:
Cestitam sloveniji veoma mi je drago sto je zemlaj iz ex yu prvak. Bio sam ubijeđen u pobjedu Srbije, ali eto sta je tu je . Moglo je i drugacije zavrsiti da nije kuzmic fulio dva slobodna i da se sale sjtio ranije da izvede stimca. Mislim sad stvarno zaista jel neko zna sta on radi? Kakva je to atmosfera koju on pravi pa da ga se drzi takvog retardiranog u rosteru. Covjek je primo tri bolokade u manje od 2 min i sj.ebo se svaki put kad je dobi loptu....jel ga pusi mozda saigracima na pauzi?
Prepelic bio u sedam brace jbg sta da kazem covjek koji je u Olipmpiji bio prosjecan ABA igrac odigra utakmice zivota...
Prepelic bio u sedam brace jbg sta da kazem covjek koji je u Olipmpiji bio prosjecan ABA igrac odigra utakmice zivota...
=\_1921_/=
Šta bi bilo kad bi bilo, ogroman rezultat Srbije što su dogurali do finala, ali više se nije moglo, sudije su pokopale i Slovence i Srbekobe24 je napisao/la:Samo da vas pitam nesto, znate li vi da je ovo treca ekipa Srbije i da bi se oni prosetali do zlata da su bili kompletni? Zar ste to vec zaboravili?! Na stranu ovi grobari kosarke u crno-sivom...
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
KLJUCNA IZJAVA NA KRAJU NA RTS 1 U STILU BEŠIĆ SENIORA: BIĆE DANA ZA MEGDANA

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
pa i Pau je SrbinSteph je napisao/la:Malo sam te ispravioKajzer10 je napisao/la:Goran Dragic (Serbia)
Aleksei Shved (Serbia)
Bogdan Bogdanovic (Turkey)
Luka Doncic (Serbia)
Pau Gasol (Spain)
Sve na svom mjestu.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Covjek bez Doncica u drugom poluvremenu, bez najboljeg igraca prvenstva u zadnjih 3-4 minute, ovako mirno posloziti ekipu i to bas kada su im kola krenula nizbrdo... Svaka cast, docentu!
Iako su se Srbi konstantno bunili, glumili faulove, na svaku mogucu odluku pravili nekakve grimase, negodovali, vrsili pritiske na sudije, kao da se bukvalno cijela Evropa urotila protiv njih, jedno nevjerovatno seljacko ponasanje tokom cijele utakmice (pogotovo onog sa klupe u liku Stimca) - mora im se odati priznanje za ovaj itekako veliki uspjeh. Kakvo zajednistvo vlada u njihovom timu, veliki respekt!
Btw, analogijom da je Srbija najzasluznija za plasman Madjarske u 1/8 finala, mozemo li isto reci da Bosna ima barem 50% zasluga (u ovom zlatu Slovenaca) zbog Nikolica koji je 'odrastao' u bosanskim San Antonio SPARSIMA a postigao je nekoliko izuzetno vaznih poena (bacanja), odlicno zamijenio Dragica ulaskom u igru i cak je bio posljednji koji je dodirnuo loptu na utakmici? Barem 50% nasih zasluga, mi vise ne trazimo!
Iako su se Srbi konstantno bunili, glumili faulove, na svaku mogucu odluku pravili nekakve grimase, negodovali, vrsili pritiske na sudije, kao da se bukvalno cijela Evropa urotila protiv njih, jedno nevjerovatno seljacko ponasanje tokom cijele utakmice (pogotovo onog sa klupe u liku Stimca) - mora im se odati priznanje za ovaj itekako veliki uspjeh. Kakvo zajednistvo vlada u njihovom timu, veliki respekt!
Btw, analogijom da je Srbija najzasluznija za plasman Madjarske u 1/8 finala, mozemo li isto reci da Bosna ima barem 50% zasluga (u ovom zlatu Slovenaca) zbog Nikolica koji je 'odrastao' u bosanskim San Antonio SPARSIMA a postigao je nekoliko izuzetno vaznih poena (bacanja), odlicno zamijenio Dragica ulaskom u igru i cak je bio posljednji koji je dodirnuo loptu na utakmici? Barem 50% nasih zasluga, mi vise ne trazimo!
gasol i dončić u najboljoj petorci, razlika u godinama 19 godina
- Donnie Darko
- Kontakt:
arelinho je napisao/la:
![]()

Hajde Mirko javi se, nije lijepo kad se ne odgovori na selam.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Djordjeviceva faca

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
Evo ih pjevaju boze pravde
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Instagram od Donciceve male;
anamariagoltes
Zahvalite mi kasnije
anamariagoltes
Zahvalite mi kasnije

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sale uz Bogdana jedino valja. Ostalo su sve klade i odvratni su skroz.Bassha je napisao/la:
Djordjeviceva faca![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.