Žbljohar je napisao/la:Malo je i tvoja ofucana prica,Cvitkusic nije bio tu kada su iz uprave namecali svoje igrace Ninkovicu i kada je otisao,ali znas i to da je Ninkovic najveci incijator da se ukloni Cvis,jel mu je smetao u "poslu",trbalo je klub na Ninkovicev nagovor rekonstruirati u jedan profesionalni i Evropski klub sa ambicijama,i tako ukiuti mjesto Cvisa sto je i uspio,nasa uprava je gledala u Ninkovica kao u Titu i pristala,jel covijek je do sada bio bez greske ostvario sve ciljeve i Zvijezdin san,ali da je se Nine kao i do tada drzao samo svoga posla bilo bi dobro,ali eto do cega nas je dovela reorganizacija davanje odrijesenie ruke Ninetu da radi i dovodi koga hoce,klub odvede u duboku krizu i ode,samo hocu reci svoje misljenje,dok je Cvis u klubu i klub je u usponu,vidjeli smo koji je zastoj i korak unazad uraden dok ga nije bilo,tako da mi nesmeta njegova zalizanost i auto koje vozi,naprotiv volio bi da su svi iz uprave zalizani kao on,dok je dobro Zvijezdi ne smeta mi.
Ne znam o kojoj dubokoj krizi pricas.I tad kada je otisao smo lijepo igrali,rezultati bi dosli.Sta danas imamo da vidimo?Ovaj danasnji na svako blijedo izdanje govori "Dobro je pobijedili smo".E pa da vidimo dokle tako.Ne moze se vjecno na guzove i srecu dobijati.
@seven te price kome se ne svidja bujrum igrat,trenirat, i sve ostalo to je vec postalo degutantno,posebno kad dodje iz usta inzinjera.
Mora se razluciti pojam trener,igrac,navijac,simpatizer,gledalac.Ne mozemo se svi dokazivati u svim ovim ulogama,ali onu koju preuzmes, za nju si odgovoran i podlozan pohvalama i kritikama.
Sta sad,samo oni koji zauzmu ta 23 mjesta u minibusu imaju pravo na komentar i misljenje.Postoje navijaci kluba,postoje simaptizeri.Svacijim godinama i profesiji ne pristaje sve.
Brzo razluciti pojmove.