Izvini druže ali više se vi pojedoste koji dokazuje to, svi vidimo da Srbija nije u najjačem sastavu to je notorna činjenica. Ali opet ne znači da bi se ta Srbija, kako se ovdje navodi, prošetala ovim EP jer možda ta Srbija ne bi ni vidjela finale jer negdje dobiješ a negdje gubiš. Kako god niko ovdje nije ni rekao da Srbija nije košarkaška zemlja, TOP 4 košarkaške nacije, naravno, prva je Amerika a ostale tri su Španija, Francuska i Srbija (nebitan redosljed).invincible1921 je napisao/la:Filip13 oprosti 58 posto...nije to ni bitno poenta je da većina ovih igrača ne bi bila ni na užem spisku da je Srbija kompletna. Možete se jest koliko hoćete , ali ljudi će sa drugim timom bit prvaci Evrope. Mada i samo finale je uspjeh. Zemlja košarke i pobjednika za razliku od iskomplrksirane hrvatske na čelu sa zadnjim veznim Darijom saricem.
Uostalom nisu ni bitni procenti vise znace recimo teodosic, kalinic i jokic nego 20 bircevica, gudurica, stimaca ...Ili hoces rec da je bolje imat 10 prosjecnih nego 3 vrhunska igraca ?
Eurobasket 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Eurobasket 2017
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
između ostalog jedan od razloga zašto je 51% BiH uz SlovenijuPrijedor je napisao/la:Sve je spremno za slavlje širom RS i Srbije. Mislim da ovo uzimamo lagano protiv finalno-neiskusnih Slovenaca![]()
I da budemo drugi opet veliki uspjeh sa skoro trećom postavom igramo cijelo prvenstvo... Pa nedostaje nam sedam glavnih igrača.
Ko je mogao maštati srebro sa ovakvom ekipom, a o zlatu da ne pričamo...
Idemo samo jako možeš ti to Bogdaneee

- Tristan
- Kontakt:
Ma samo hrabro zaigraj!
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Sta ovo Srdjan prenosi za trece mjesto,nece valjda ona budala prenositi finale,da mi se odma posere u cejf
BIH do SvedskeFoSte95 je napisao/la:između ostalog jedan od razloga zašto je 51% BiH uz SlovenijuPrijedor je napisao/la:Sve je spremno za slavlje širom RS i Srbije. Mislim da ovo uzimamo lagano protiv finalno-neiskusnih Slovenaca![]()
I da budemo drugi opet veliki uspjeh sa skoro trećom postavom igramo cijelo prvenstvo... Pa nedostaje nam sedam glavnih igrača.
Ko je mogao maštati srebro sa ovakvom ekipom, a o zlatu da ne pričamo...
Idemo samo jako možeš ti to Bogdaneee

Ajmo Slovenija, danas guzenje orlica!!
Tristan je napisao/la:Ma samo hrabro zaigraj!
idemo braćo srbi do konacne pobede

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
@FoSte95, ma prije Hrvati nece navijat, nego Bosnje. Mi smo tu uvijek kad se treba ispostovat komsija i zbijat sale na svoj racun. 
Tacno su Srbi smorili na forumu, ne moze se uci na temu. Ne znam samo odakle vas se stvori ovoliki broj, s obzirom da sam mislio da vas je svega par ovdje.

Tacno su Srbi smorili na forumu, ne moze se uci na temu. Ne znam samo odakle vas se stvori ovoliki broj, s obzirom da sam mislio da vas je svega par ovdje.
Slovenci komšije naše!
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Pusite se toga gledal iko za brzonzu utakmicu
Ubise spanci ruse
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Ubise spanci ruse
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
ne vidim u cemu je problem da navijamo za svoj narod i drzavvu.Federer17 je napisao/la:@FoSte95, ma prije Hrvati nece navijat, nego Bosnje. Mi smo tu uvijek kad se treba ispostovat komsija i zbijat sale na svoj racun.

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
Gasol će se ugurati u petorku.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
СР"ЈА
Semberija je cijela crveno-plavo-bijela!
Semberija je cijela crveno-plavo-bijela!
BSK-ovci, zavešćemo vam diktaturu!
koji ce klinac neko na forumu koji mu smrdi na fasizam,odes sa foruma i mirna bosna,da izvinete na off topicu
Pau skoluje Ruse 

Slovenci blagi favoriti, stanje Jovića + bez minuta Lazića (defanzivno itekako zahvalan igrač). Mislim da će odlučiti odbrana jednih, odnosno drugih.
I naravno motiv.
AJ SRBIJA
I naravno motiv.
AJ SRBIJA
- invincible1921
- Kontakt:
Kako mislis ugurat? Covjek je izdominirao sve redomRokoko87 je napisao/la:Gasol će se ugurati u petorku.
=\_1921_/=
stvarno je čovjek legenda, 15 godina me je izluđivao, i protiv repstancije i protiv Partizana je imao baš brutalnih partija.
Može komotno da pjeva onu Duškovu
"šta bi dao da si na mom mjestu, da te mrze a da ti se dive"
Može komotno da pjeva onu Duškovu
"šta bi dao da si na mom mjestu, da te mrze a da ti se dive"
Bassha je napisao/la:Hvala za sve![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nije mi nikad bio drag igrač ali je imao veliku karijeru,jedan od najboljih evropljana svih vremena na svojoj poziciji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.