Nesto nesvojstveno nasem fudbalu, tu se vidi zasto je on za razliku od ostalih igrao u ozbiljnim klubovima.

Dario ce vjerovatno, ako vec nije, uc u ozbiljni dio historije Zvijezde! Ovo je je prejak kolektiv i svi vjerujemo u nesto vise. Glavu gore ovaj danasnji poraz uopste ne boli kad uzmes u obzir kakvo je sudjenje bilo do gola Olimpika. Samo jako do kraja!ASD je napisao/la:Samo jedno da napisem, aferim Dariu Damjanovicu kojeg je igrac Olimpika rusio s ledja na 40 i nesto metara a on nije pao nego nastavio dalje pa cak i sutnuo.
Nesto nesvojstveno nasem fudbalu, tu se vidi zasto je on za razliku od ostalih igrao u ozbiljnim klubovima.
Čestitke na pobjedi,sve u svmu utakmica loša,bratstvo u zadnjih 15 godina nije odigralo lošiju utakmicu,a ni zvijezda nije puno pokazala danas,al se piše pobjeda,siguran sam da je za danasnji kvalitet ove utakmice najveci krivac sudijski trojac na celu sa cazinskim ljepotanom,bicu realan bratstvu nesvira ciste prekrsaje blizu gola zvijezde,a zvijezdi nije sudio po meni cist penal,al bukvalno covjek neda da i jedni i drugi dodju do gola protivnika,na vrijeme ste dali gol,da niste siguran sam da bi danas nula bila,jer se vidilo da covjek neda da se igra,siguran sam da ce i vas povalit u narednih dva-tri kola,jos jednom cestitke na danasnjoj pobjedi,i puno srece u nastavku trebat ce vam.combe je napisao/la:Bravo momci, cestitke na novoj pobjedi. Na ovoj temi izgleda vise niko i ne pise. Kako njih i njihovih pulena nema dole vise im nije interesantno. A sve su mene kritikovali. Jasam Zvijezdu pratio bez obzira ko je dole za razliku od nekih. I kada sam govorio da je ova ekipa puno jaca od proslogodisnje neki su tvrdili suprotno da ih cujem sad.
Da se vratimo malo tekmi. Rutinski odradeno. Po meni 80% utakmice smo imali pod kontrolom. Dekic za mene igrac utakmice. Delic me razuvjerio i pokazao da se na njega moze racunat. Sad idemo TOSK, da uvezemo njih i jos jednu kuci protiv smecara sa Save.
Samo da vas ne povale u tesnju,al mi je sve to mutno,mi cekamo jedinstvo sljedece kolo i ocekujemo sigurnu pobjedu,a prije toga u srijedu u gracanicu dolazi sutjeska iz foče u sesnestini kupa,pa tako se nadamo kroz kup u evropuastra1922 je napisao/la:Otprilike si majstore sve lijepo rekao,utakmica koja nemoze nikog zadovoljiti ,losa igra ali i velika borba na sredini terena.bratstvu puno srece u nastavku a takoder i nama.
Nama je danas u sredini falio dario i civa takoreci cijeli vezni red i uspjeli smo upisati tricu.
Sada slijedi tesanj ,kompletni smo i vjerujem u pobjedu.ocekujem ponovo bar 100 nasih tamo i uz podrsku mozemo do cilja
Ja ne znam zasto se ti uvijek pronades u svemu. Na tebe je bilo naslovljeno samo sto se tice ekipe ostal nema veze sa tobom. A i sam znas da si pisao da je ova ekipa tanka i da ce mo se borit za opstanak. Da su puno bolji oni igraci koji su otisli od ovih koji su dosli. Da je moglo bolje i sl.spiska je napisao/la:Conbe pises.i dalje gluposti iako smo u vrhu Zvijezdi ne cvetaju ruze to znaju oni koji sjede dole, nego jednostavno svi zelimo samo pozitivno oko kluba a ti problemi koji nas prate nadamo se da ce ljudi koji su trenutno u klubu rijesiti. I sada imas 30% ljudi koji nisu nista zavrsili a sepure se, ali ovo treba podrzati maksimalno i iz prikrajka vrebati sansu za pl jer ove godine ako ne napravimo.necemo nikad.
Ja Zvijezdu volim i znam koliko sam valjao zajedno sa Benjom i danas dan joj valjamo a to zna radna grupa.
Ocekivao sam mnogo vecu posjetu danas.
Eto znas li sad zasto sve manje i manje ljudi pise, kakav god stav izneses ili si clan bivse uprave ili provociras/prozivas nekog. Elem sve je se svelo na to petaka u dzep i na utakmicu nista nepitaj, bice kako bude, doce ko dodje, stanje je takvo kako je.combe je napisao/la:Ja ne znam zasto se ti uvijek pronades u svemu. Na tebe je bilo naslovljeno samo sto se tice ekipe ostal nema veze sa tobom. A i sam znas da si pisao da je ova ekipa tanka i da ce mo se borit za opstanak. Da su puno bolji oni igraci koji su otisli od ovih koji su dosli. Da je moglo bolje i sl.spiska je napisao/la:Conbe pises.i dalje gluposti iako smo u vrhu Zvijezdi ne cvetaju ruze to znaju oni koji sjede dole, nego jednostavno svi zelimo samo pozitivno oko kluba a ti problemi koji nas prate nadamo se da ce ljudi koji su trenutno u klubu rijesiti. I sada imas 30% ljudi koji nisu nista zavrsili a sepure se, ali ovo treba podrzati maksimalno i iz prikrajka vrebati sansu za pl jer ove godine ako ne napravimo.necemo nikad.
Ja Zvijezdu volim i znam koliko sam valjao zajedno sa Benjom i danas dan joj valjamo a to zna radna grupa.
Ocekivao sam mnogo vecu posjetu danas.
Ispravi me ako grijesim ili treba da trazim tvoje postove.
Jer za nepovjerovati je da si u roku od nepuna dva mjeseca toliko promjenio misljenje od toga da smo prosjecna ekipa da bi sad rekao da trebamo vrebari premier ligu.
Slazem se da trebamo sad stati svi uz klub i da posjeta treba biti veca. Ali i ovo je solidno kada se uzme posjeta od prosle sezone.
Nisi u pravu. Od igraca koji su napustili ekipu samo su Brzi i Glisa vrijedili, s tim da ovaj prvi manje-vise, ovaj drugi poprilicno vise..spiska je napisao/la:Ja i dalje tvrdim da je proslogodisnja ekipa po imenima jača od ove, eh sad što sada sigurno imamo boljeg stručnjaka i taktičara nego prošle godine i koji zna gdje koji igrač moze dati maksimum to je nesto drugo. Zalosno je što neki dolaze prate Zvijezdu samo kad su tu kad imaju neku korist. Vidjet cemo eto i ove sadasnje ljude kad napuste funkcije dali ce pratiti klub, ja bogami idem pa makr bili u kantonalnoj ligi.
Nego hajde mi reci ko je vjerovao da cemo biti lideri nakon 7 kola??'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.