RepuhBelminM23 je napisao/la:Ima li i dalje da neko misli da imamo najbolju ekipu, samo ne znamo je posložiti?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
RepuhBelminM23 je napisao/la:Ima li i dalje da neko misli da imamo najbolju ekipu, samo ne znamo je posložiti?
Za U19 protiv Bugara je bio solidan, dva gola u dvije utakmice, vidi se da ima šlifa.AlfredNobel je napisao/la:Zna li iko i prati li onog malog Veladžića? Šta je s njim, jedno vrijeme je bio beton, vidim nigdje ga sad.. Šta je reći, je li napuhan igrač ili ima kvaliteta?
Ja sam bio u galeriji na zapadu, ondje je šega, uglavnom se svi znaju, ja i rođak k'o krmad u Teheranu.pasica je napisao/la:Jel ovaj njihov izrod na klupi gledao istu utakmicu?
Al kad s istoka povedose navijanje, i sjever se seybo
Samo pozitivna raja bar na zapadu, cak se i Bekicu pruzala podrska kad se srusi na pravdi Boga.
Sad se jos bolje vidi kakvo su sranje neznalice napravile sa Calom i propuhom.
P.S. yebemo ti mater menaalooo
Onako bezveze, isto ko i svakom do sad koga uzmu na zubmoj uzor-S.G je napisao/la:Sto su Menalu onako često yebavali staru
rasavoje je napisao/la:Ko 'e 6.?
Nema na klupi ali ima u klubu.HeraklitMracni je napisao/la:Znaci nema vise skauta ?
Ko, ko?MortemHz je napisao/la:rasavoje je napisao/la:Ko 'e 6.?
Sarajevo mojerasavoje je napisao/la:Ko, ko?MortemHz je napisao/la:rasavoje je napisao/la:Ko 'e 6.?
Sta ga boli racku, ima trebu za 10+...BelminM23 je napisao/la:Ružan, vidi mu frizure. Prije bih mu halalio njanav stajling nego OVO na glavi, šta je ovo???
Trenutno korisnika/ca: laszlo, nedimmmm1337, soe i 26 gostiju.