FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ružan, vidi mu frizure. Prije bih mu halalio njanav stajling nego OVO na glavi, šta je ovo???
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zna li iko i prati li onog malog Veladžića? Šta je s njim, jedno vrijeme je bio beton, vidim nigdje ga sad.. Šta je reći, je li napuhan igrač ili ima kvaliteta?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
4.000zagorski je napisao/la:Koliko nas je bilo,je li iko izbacio taj podatak?
Moja procjena nekih 5,500-6000.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Stanojevic je strasan, zaista vrhunski igrac. Samo da ga povrede zaobidju, to je najbitnije.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ovog Adukora probat na stoperu ne moze bit gori od onog lesa Novakovica
Neznam cemu to? Veceras je odlican bio,sem ovoga sto ga je Menalo okrenuo sve ostalo je cistio bez problema.Mirniji je i sigurniji u ovom trenutku od Marka xy puta.mirzatele je napisao/la:Ovog Adukora probat na stoperu ne moze bit gori od onog lesa Novakovica
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 17 sep 2017, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Stanojević je nevjerovatno pojačanje. Momak strašno igra. Joj kakvu konkurenciju u sredini imamo...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- f0rest1946
- Kontakt:
Strasan fakat, samo malo bi trebao oprezniji biti sa kartonima 4 utakmice 4 zutaskoroalen je napisao/la:Stanojević je nevjerovatno pojačanje. Momak strašno igra. Joj kakvu konkurenciju u sredini imamo...

Ma okrenu ga Menalo ko dijete, ispadne u svakoj utakmici x puta, prespor. Pored njega ni Marko ne moze napredovati, sa ovakvim stoperskim parom prva ozbiljna ekipa u evropi bi nam dala 8 golova u dvomecumiky_hz je napisao/la:Neznam cemu to? Veceras je odlican bio,sem ovoga sto ga je Menalo okrenuo sve ostalo je cistio bez problema.Mirniji je i sigurniji u ovom trenutku od Marka xy puta.mirzatele je napisao/la:Ovog Adukora probat na stoperu ne moze bit gori od onog lesa Novakovica
DUPLA!
-
- Kontakt:
Vrlo fino je to veceras sve izgledalo. Saric i Stanojevic dobri (koliko sam uspio vidjeti)...zvuci kao floskula ali poznaje se Husov rukopis, presong, rastrcanost i ostalo. Cestitke momcima.
@tobe, pogledaj ss.ba ligu, slobodno

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Ono što mene iznimno raduje jeste Sarić, koji mi je bio iritantan sa svojim meljanjem lopte, usporavanjem napada, stvarajući protivniku priliku za kontre itd... evo u ove dvije tekme vidi se jedan fin napredak kod njega. Čini mi se i da je Ahmet malo proradio dolaskom Husa... iskreno se nadam da ovo nije samo pozitivan šok koji će trajat par kola... i ovdje ništa nije izgubljeno, bili smo na dnu a dvije pobjede nas vratile u LZP... prošle sezone smo 11 bodova sustigli, samo nastavit ovako 

Ma bila je bar petica baMortemHz je napisao/la:4.000zagorski je napisao/la:Koliko nas je bilo,je li iko izbacio taj podatak?
Moja procjena nekih 5,500-6000.
Najprije da poselamim bracu koji su nastavili navijati i na ulicama poslije tekme
Sjever odavno ovako nije grmio a igra nikad bolja i cestitke momcima fakat.Presingom smo ubili i Viteza i ove gadove.Samo da se ovako nastavi.

Sjever odavno ovako nije grmio a igra nikad bolja i cestitke momcima fakat.Presingom smo ubili i Viteza i ove gadove.Samo da se ovako nastavi.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
To šefe!
Stanojević i Sarić oplodili večeras. Mogli smo im dat realno još par komada da nisu fulali nemoguće, al nema veze, dosta.
PS
Nek je skauta uklonio, već zbog tog ima kredit da vodi sljedećih 5 god FKS.

Stanojević i Sarić oplodili večeras. Mogli smo im dat realno još par komada da nisu fulali nemoguće, al nema veze, dosta.
PS
Nek je skauta uklonio, već zbog tog ima kredit da vodi sljedećih 5 god FKS.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- belosevic23
- Kontakt:
Prvi put nakon dugo vremena imam zelju pogledat snimak utakmice jer nisam imao mogucnosti live, pa ako neko negdje naleti nek javi
Meni ukinuli ovi iz m:tel premotavanja na FTV i BHT, tako da nema vraćanja više.
Ovo sam pogledao u snimku, i to još stream snimka na BHT.

Ovo sam pogledao u snimku, i to još stream snimka na BHT.

- TobeYarabi
- Kontakt:
belosevic28 je napisao/la:Vrlo fino je to veceras sve izgledalo. Saric i Stanojevic dobri (koliko sam uspio vidjeti)...zvuci kao floskula ali poznaje se Husov rukopis, presong, rastrcanost i ostalo. Cestitke momcima.

Trenutno korisnika/ca: istokzeljo, mnon46 i 56 gostiju.