FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ma idioti mrtvi.. Da je kod Pereza, stavio bi mu 600 milki, a ne 60. Mada, Umtiti ne bi prešao u PSG sigurno.BoixosNois1899 je napisao/la:I opet mu otkupna klauzula samo 60 milionaAlfredNobel je napisao/la:
Maestralan igrač, Tito u odbrani.. Stoper za sljedećih bruku godina. Oduševljava me iz tekme u tekmu, uvijek konstantno dobar, isplatio je svaki cent. Spada u najbolje kupovine u posljednjih 5 godina, ako ne i više. Još da pored sebe ima igrača tipa Bonucci, odbrana ni bila armirani beton.![]()
Eto šeika na ljeto opet.
@Dex Ma daj..

Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 16 sep 2017, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Prošla sezona. Gdje je ovaj Luis Suarez koji je ismijavao odbrane jednog Atletica, Reala, PSG, Citya, Arsenala, Rome itd...a danas izgleda kao neki amater protiv yebenog Getafea

Šta se desilo? gdje je zapelo? đe trokira

Zadnja izmjena: let3, dana/u 16 sep 2017, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Nista ja ne svrsavam niti kritikujem mesija opet kazem, samo je istina da je danas bio los kao i iniesta i svi starosjedioci i ne znam po cemu bi se mesi mogo izdvojiti od ostalih, dva suta par dodavanja i to je sve sto sam ja vidio, da nisu potegle izmjene mozda bi on zapeo na kraju, al ovako realno blijedo skroz, al nebitno, vidim ja vi ne gledate stvari realno nego je tu vise stvar idolopoklonstva, ako onako ubije juventusa sledecu utakmicu da prelezi na centru rekli bi dobar je bio al nema s kimFurymaker je napisao/la:ma jasno je odavno da ti svrsavas na iniestu, babuka se kritikuje, slabija partija nego prethodne, normalno da je slabija, al reci da je bio 2. najgori veceras je glupost, za cijelu tekmu samo je Umtiti bio bolji, eventualno i Denis ako se lozis na to, al po meni je samo Umtiti bolje odigrao, a to sto ti pricas supljake da je Iniesta trkarao i probao, jest, izgubio loptu par puta na centru i trckarao, sto nije on dodao loptu pa da neko trci 10m i zabije gol nego je samo kruzio okolo i gubio lopte? Dosta vala
Odmorit nego sta, iskustva puna ekipa, on nije mogao potrcati kako treba veceras, i 2 tekme odmora ce mu dobro doci.
Manite suplje, i bolje da su se izmjene pokazale,to je sad najbitnije da dobijemo i tu kvaliteta, mesi ce akobogda rjesavati derbije kad je najpotrebniji, dobro je usao u sezonu i nosi ekipu, s njim motivisanim smo u igri za sve, a kad nema motiva ko danas hebeno je i protiv getafeta, sve je to ok samo da ovako lose ne bude igrao jace tekme, a vjerujem i nadam se da ce to odigratti ko pravi vodja
Pobjeda danas je vrlo bitna, izvukli smo lekcije a nisu se platile bodovima, nabijen je sad pritisak realu koji mora pobijediti sutra sjajni sociedad, a fali im ronaldo,marcelo i asensio vjerovatno, bice im hebeno, nadam se nerijesenom i da odemo na sjajnih plus 6, kad se ima takva prednost moze i mesi ponekad podbaciti i mogu se gurati ove zamjene da se usttele, vjerujem u valverdea i njegov rada, svaku utakmicu vidimo neke novine, sad treba iskoristiti momentum i gurnuti paulinja,delofeua i denisa od prve minute kad su dobili na samopouzdanju, isto i semeda na beku i roberta u sredini, imamo prednost,gust raspored, lakse protivnike, idealno da se malo experimentise i probaju razne opcije, vjerujem da ce valverde iskoristiti pravi momentum
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Suarez je obicno drvo koje ce trpati kada je prakticno nemoguce fuliti.
Totalno beskoristan igrac,cak sta vise svojim drvenim nogama i drvenom kretnjom stvara pometnju medju saigrace.Opasno ga zakucati za klupu je jedini lijek za ovu sezonu,sloziti ga sa ostalim drvima poput Arde,Rafinhe....Profiter dva najbolja individualca na Svijetu je trebao biti bivsi a ne Neymar ,tako bi Barca sada imala dva najbolja igraca na Svijetu a kutarisala se zubonje.
Ne shvatam ljude koji ga brane,cak sta vise muka mi je od premale kritike Messijeve kujice ,garant mu i zenu udara.
U posljednih godinu+ najlosiji igrac Barcelone i prvi krivac sto se neki od trofeja nije mogao ugrabiti.Na prste jedne ruke mu mogu izbrojati tacne prijeme lopte u ovoj sezoni,pricamo o liku koji je placen 80+ miliona i drugi je najplaceniji igrac Barcelone.
Totalno beskoristan igrac,cak sta vise svojim drvenim nogama i drvenom kretnjom stvara pometnju medju saigrace.Opasno ga zakucati za klupu je jedini lijek za ovu sezonu,sloziti ga sa ostalim drvima poput Arde,Rafinhe....Profiter dva najbolja individualca na Svijetu je trebao biti bivsi a ne Neymar ,tako bi Barca sada imala dva najbolja igraca na Svijetu a kutarisala se zubonje.
Ne shvatam ljude koji ga brane,cak sta vise muka mi je od premale kritike Messijeve kujice ,garant mu i zenu udara.
U posljednih godinu+ najlosiji igrac Barcelone i prvi krivac sto se neki od trofeja nije mogao ugrabiti.Na prste jedne ruke mu mogu izbrojati tacne prijeme lopte u ovoj sezoni,pricamo o liku koji je placen 80+ miliona i drugi je najplaceniji igrac Barcelone.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jest ti nabio komplekse Suarez, auuu strašno..JoeBleck je napisao/la:Suarez je obicno drvo koje ce trpati kada je prakticno nemoguce fuliti.
Svi se slažemo da je loš od početka sezone, da se nalazi u nekoj toj lošoj fazi, ali da je drvo i ubleha, to je pretjerano i iskompleksirano. Čovjek koji je punio sve timove svijeta, i u Barci i u ostalim klubovima i ti kažeš da je drvo?

Kako ce on meni nabiti komplekse?
Cime?
Simpatisem klub koji on sputava u potencijalnim trofejima...
Trpao,proslo svrseno vrijeme.
Ja uopste tom liku ne zamjeram sto ne daje golove,to je zadnja stvar kada overal promatram kvalitet jednog napadaca.
Njegova pojava na terenu ti ne daje za pravo da mislis da je u stanju ista korisno za tim uraditi.Covjek ne zna primiti loptu,dodati prvom do sebe.
Njegova utakmica po nekom prosjecnom reportu izgleda ovako:
Izlazi na teren,stoji u redu za pozdrav,baci koju salu sa Messijem,stane na centar,izvede pocetno dodavanje(uspjesno),15 minuta nevidljiv,gradi se ledjima u 16 minuti,nabija loptu(pogresno),pada ,valja se,dize ruke ka svim Vikinskim bogovima,place,tuzaka sudiji,dobija zuti karton jer smara,35minuta -Suarez trci kontru,kontra trci Suareza,kraj poluvremena,sapce Messiju kako ga Alba nervira i ignorise na terenu,Ulazak u svlacionicu,Cenzura.
Drugo poluvrijeme,stoji u redu da izadje na teren,sapce Messiju kako treba uzeti loptu i obrukati sve na terenu,Messi se smijesi,Suarez uzvraca smijeskom,Smijese se oboica,60 minut-Suarez u offsajdu,66 minut-Suarez u offsajdu,70minut-Suarez ranjen od strane nepoznatih i nevidljivih protivnika,dobija rat sa nevidljivima,80mimit-prima loptu,stadion u ekstazi-pjene od odusevljenja,zavrsava na travnjaku,sudija odmahuje rukom,erupcija razocarenja,90minut-sudija svira kraj,prilazi Messiju sav zadihan,gleda u tribine ocekuje standing ovation,smeka Albu jer mu nije zavro jednu na metar od gola da bude heroj.
Scenario nije uvijek isti,ali zadnjih 12 mjeseci je mix pa repeat.
Cime?
Ja uopste tom liku ne zamjeram sto ne daje golove,to je zadnja stvar kada overal promatram kvalitet jednog napadaca.
Njegova pojava na terenu ti ne daje za pravo da mislis da je u stanju ista korisno za tim uraditi.Covjek ne zna primiti loptu,dodati prvom do sebe.
Izlazi na teren,stoji u redu za pozdrav,baci koju salu sa Messijem,stane na centar,izvede pocetno dodavanje(uspjesno),15 minuta nevidljiv,gradi se ledjima u 16 minuti,nabija loptu(pogresno),pada ,valja se,dize ruke ka svim Vikinskim bogovima,place,tuzaka sudiji,dobija zuti karton jer smara,35minuta -Suarez trci kontru,kontra trci Suareza,kraj poluvremena,sapce Messiju kako ga Alba nervira i ignorise na terenu,Ulazak u svlacionicu,Cenzura.
Drugo poluvrijeme,stoji u redu da izadje na teren,sapce Messiju kako treba uzeti loptu i obrukati sve na terenu,Messi se smijesi,Suarez uzvraca smijeskom,Smijese se oboica,60 minut-Suarez u offsajdu,66 minut-Suarez u offsajdu,70minut-Suarez ranjen od strane nepoznatih i nevidljivih protivnika,dobija rat sa nevidljivima,80mimit-prima loptu,stadion u ekstazi-pjene od odusevljenja,zavrsava na travnjaku,sudija odmahuje rukom,erupcija razocarenja,90minut-sudija svira kraj,prilazi Messiju sav zadihan,gleda u tribine ocekuje standing ovation,smeka Albu jer mu nije zavro jednu na metar od gola da bude heroj.
Nema ništa od klupiranja, Suarez mora igrati da bi ufatio kakvu-takvu formu. Na klupi je nece sigurno ufatiti.
Da je trenutno preloš, vjerovatno je i on sam svjestan toga.
Ne znamo šta se dešava sa njim, ali se mora što prije probuditi. Odlaskom Neymara Suarez je potreban Barci više nego ikad.
Da je trenutno preloš, vjerovatno je i on sam svjestan toga.
Ne znamo šta se dešava sa njim, ali se mora što prije probuditi. Odlaskom Neymara Suarez je potreban Barci više nego ikad.
- AlfredNobel
- Kontakt:
On je takav tip bio uvijek, nije to samo od početka sezone. Uvijek je bio temperamentan, bunio se, bacao, borio za svaku odluku. Jednostavno ga ne ide, ne znam ni ja šta je s likom da je baš ovoliko katastrofalan, ali ne sumnjam da će se on vratiti u brutalnu formu. Kada je u formi, nema boljeg napadača na planeti.JoeBleck je napisao/la:Kako ce on meni nabiti komplekse?
Cime?
Suarez je nekada svoj antitalenat maskirao radom ,borbom i trkom.
Ja te molim da mi navedes detalj kada je on to pokazao ove sezone?
Report njegovih karakteristika nekad i sad:
Nekad:
Suarez kao lav ganja rivala,Suarez ide glavom gdje neko nece kopackom,Suarez se gradi-raznosi sve pred sobom,daje golove na silu.
Sada:
Suarez smatra da ima VIP mjesto za promatranje utakmice(ganja nevidljive),Suarez dobio menstruaciju-ne smije raditi fizicko,Suarez glavna tracara i higijenicarka u razredu,Suarez prima golove na silu.
Proslo svrseno vrijeme.
Nekad:
Suarez kao lav ganja rivala,Suarez ide glavom gdje neko nece kopackom,Suarez se gradi-raznosi sve pred sobom,daje golove na silu.
Sada:
Suarez smatra da ima VIP mjesto za promatranje utakmice(ganja nevidljive),Suarez dobio menstruaciju-ne smije raditi fizicko,Suarez glavna tracara i higijenicarka u razredu,Suarez prima golove na silu.
Proslo svrseno vrijeme.
Lani 37+12. Malo li je za takvu panjinu kakvom ga smatraš. A da i ono pa to bi svak' mogao sa Messijem i Neymarom
Suarez igra loše otpočetka sezone, na proljeće je bio malo bolji, ali svejedno, daleko od pozitivnoga. Ali to šta ti pišeš o njemu su gluposti. Jedno je kritika, drugo hejt kojeg ti očito imaš za njega.

Suarez igra loše otpočetka sezone, na proljeće je bio malo bolji, ali svejedno, daleko od pozitivnoga. Ali to šta ti pišeš o njemu su gluposti. Jedno je kritika, drugo hejt kojeg ti očito imaš za njega.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- AlfredNobel
- Kontakt:
Halo bolan, ti si njega opisao kao drvo? Da ga ne znamo, rekao bi čovjek radi se o Melunoviću, a ne Suarezu. Pa ima problem, u nekoj je toj lošoj fazi gdje ga ništa neće, zato je i slab u svim segmentima. Najgore za napadača i njegovu psihu je to što ne zabija redovno, tako da su rješenje golovi. Ali, ja se ne brinem puno za njega, kad-tad će se on vratiti starim navikama, samo što prije, to bolje. Velika je on klasa da bi ostao ovakav čitavu sezonu.JoeBleck je napisao/la:Suarez je nekada svoj antitalenat maskirao radom ,borbom i trkom.
Nekad:
Sada:
Proslo svrseno vrijeme.
Statisticari su mi uvijek omiljeni bili.Lillard je napisao/la:Lani 37+12. Malo li je za takvu panjinu kakvom ga smatraš. A da i ono pa to bi svak' mogao sa Messijem i Neymarom![]()
Sjajna prosla sezona,ubijanje i maska za klupiranje.
Statistika nam kaze da je njegova korist 3x veca bila od Neymarove sto moze samo neznalica reci.
Ronaldo i Messi su statisticki prakticno jednaki,da ih smatramo jednakim?
Cinjenica: Suarez je najlosiji igrac Barce koji nema/nije imao takvu reputaciju.Od 10 mjeseca 2016 godine pa do danas on je najzasluzniji za ovako lose trenutke kluba.
Nosis teren najboljeg napadaca Svijeta a dobijas menstruaciju svaki vikend.
Ja sad tebe pitam ,posto si ti statisticar a ne gledalac.Sta radi Suarez na terenu korisno za svoj tim?Sta radi na terenu covjek od 80miliona,da li pravi igrace oko sebe boljima?
Nemojte mi spominjati onu sezonu kada su mu iz penala asistirali ne bi li Ronaldu naprkosili da ne uzme pichici.
Da ,tacno.Prezirem urugvajskog roma jer u svakom segmentu steti klubu.On i klaun Alba su dva ljigavca koja svojom pojavom stete reputaciji kluba.
Danas je cist penal napravljen nad njim ,sudija nece ni da ga pogleda koliko je prelom dobro uvjezbao.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Samo dok Debeli zaganja formu, tačnije dok ona zaganja njega jer mu ove godine nije nešto do ganjanja, opet najbolja devetka na svijetu !
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Re: RE: Re: FC Barcelona
Haj ti pocni pratitu drugi sport, nije fudbal za tebe...JoeBleck je napisao/la:Suarez je obicno drvo koje ce trpati kada je prakticno nemoguce fuliti.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Proslo svrseno vrijeme.AlfredNobel je napisao/la:Halo bolan, ti si njega opisao kao drvo? Da ga ne znamo, rekao bi čovjek radi se o Melunoviću, a ne Suarezu. Pa ima problem, u nekoj je toj lošoj fazi gdje ga ništa neće, zato je i slab u svim segmentima. Najgore za napadača i njegovu psihu je to što ne zabija redovno, tako da su rješenje golovi. Ali, ja se ne brinem puno za njega, kad-tad će se on vratiti starim navikama, samo što prije, to bolje. Velika je on klasa da bi ostao ovakav čitavu sezonu.JoeBleck je napisao/la:Suarez je nekada svoj antitalenat maskirao radom ,borbom i trkom.
Nekad:
Sada:
Proslo svrseno vrijeme.
12 mjeseci se ceka da mu prodje,a njemu curi li curi.
Druze ,fudbal i napadac nisu golovi iskljucivo.Ja ozbiljno mislim da bi ga trebalo u neke pjetlice dva puta sedmicno slati da nauci prijem+pass.Za pocetak ,da ne bude komplikovano.
Da se ne kritikuje jer ce on kad - tad poceti igrati nesta?
Ovdje se Messi kritikuje nakon jednog loseg passa,Iniesta nakon sto istrci 13km sa 35 godina,Busquets jer se lose razmnozava na terenu,al se zato nas Suki ceka.U narodu poznat kao kad-tad.
Nek ide u Granadu,njima je premija i taj kad-tad.Barci treba igrac koji ce igrati fudbal a ne kad-tad.
Čekaj, znači smatraš da je Neymar lani bio bolji od njega?JoeBleck je napisao/la:Statisticari su mi uvijek omiljeni bili.Lillard je napisao/la:Lani 37+12. Malo li je za takvu panjinu kakvom ga smatraš. A da i ono pa to bi svak' mogao sa Messijem i Neymarom![]()
Sjajna prosla sezona,ubijanje i maska za klupiranje.
Statistika nam kaze da je njegova korist 3x veca bila od Neymarove sto moze samo neznalica reci.
Ronaldo i Messi su statisticki prakticno jednaki,da ih smatramo jednakim?
Cinjenica: Suarez je najlosiji igrac Barce koji nema/nije imao takvu reputaciju.Od 10 mjeseca 2016 godine pa do danas on je najzasluzniji za ovako lose trenutke kluba.
Nosis teren najboljeg napadaca Svijeta a dobijas menstruaciju svaki vikend.
Ja sad tebe pitam ,posto si ti statisticar a ne gledalac.Sta radi Suarez na terenu korisno za svoj tim?Sta radi na terenu covjek od 80miliona,da li pravi igrace oko sebe boljima?
Nemojte mi spominjati onu sezonu kada su mu iz penala asistirali ne bi li Ronaldu naprkosili da ne uzme pichici.
Da ,tacno.Prezirem urugvajskog roma jer u svakom segmentu steti klubu.On i klaun Alba su dva ljigavca koja svojom pojavom stete reputaciji kluba.
Danas je cist penal napravljen nad njim ,sudija nece ni da ga pogleda koliko je prelom dobro uvjezbao.

Suarez je bio odličan tamo negdje do trećeg mjeseca, kasnije pao i otad je ovakav.
Suarez je devetka, njegovo je da zabija, zato je i doveden, nije doveden da ovom jadu od veznog reda pomaže, već suprotno. Problem Barcelone je daleko od Luisa Suareza, štaviše, on je u moru problema koje ova momčad ima ili je imala, najmanji.
Ne možeš zabit 37 golova i imat užasnu sezonu. Dobro, može, u tvojoj glavi.
Jedino se treba nadat da će ubrzo proigrat, mada nikad neće bit onakav kao u prve 2 sezone. Ali boljeg od njega nemamo.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne znam ni što sam ušao u konverzaciju, isto zidovima da govoriš..
Suarez ima bar 3 kile viška, izgubio je na brzini i svježini i zbog toga onoliko grešaka.
Bez njega teško se može do titule, danas su izvukli rezervisti, ali sumnjam da će moći svaki put kad Messi bude umoran.
Bez njega teško se može do titule, danas su izvukli rezervisti, ali sumnjam da će moći svaki put kad Messi bude umoran.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.