NK Zvijezda Gradačac

ASD
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la ASD » 09 sep 2017, 21:24

Samo jedno da napisem, aferim Dariu Damjanovicu kojeg je igrac Olimpika rusio s ledja na 40 i nesto metara a on nije pao nego nastavio dalje pa cak i sutnuo.
Nesto nesvojstveno nasem fudbalu, tu se vidi zasto je on za razliku od ostalih igrao u ozbiljnim klubovima. :tokralju:

zomir
Kontakt:

Post Postao/la zomir » 10 sep 2017, 00:57

ASD je napisao/la:Samo jedno da napisem, aferim Dariu Damjanovicu kojeg je igrac Olimpika rusio s ledja na 40 i nesto metara a on nije pao nego nastavio dalje pa cak i sutnuo.
Nesto nesvojstveno nasem fudbalu, tu se vidi zasto je on za razliku od ostalih igrao u ozbiljnim klubovima. :tokralju:
Dario ce vjerovatno, ako vec nije, uc u ozbiljni dio historije Zvijezde! Ovo je je prejak kolektiv i svi vjerujemo u nesto vise. Glavu gore ovaj danasnji poraz uopste ne boli kad uzmes u obzir kakvo je sudjenje bilo do gola Olimpika. Samo jako do kraja!

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 11 sep 2017, 17:59

Zna li neko kakva je situacija u subotu sto se tice kartona? Jel neko pauzira?
Idemo sad uvezat 3 pobjede pa i nakon 9 kola sa budemo prvi.
Jer po pricama prijatelja kojeg imam u Tesnju, TOSK je sto se tice igre katastrofa. Idemo to iskoristit i uzet 3 bobe.
Prvo u subotu uzet komsije uz nadam se konacno pravu podrsku sa tribina sto su ovi momci zasluzili. A i nakon dugo vremena je izgleda u subotu suncano.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 13 sep 2017, 07:47

Ova izjava Daria za novine gdje kaze da kada vidi koliko se saigaci oko njega trude i bore da mu daje motivaciju i u 36. godini da igra kao da je tek poceo karijeru dovoljno govori kakva ja atmosfera u ekipi i da konacno imamo taj pobjednicki mentalitet, zasluge za to idu najvise Nerminu Sabicu koji je skontao da borba trud i zalaganje uvjek mogu nadomjestit nedostatak talenta :bih:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 sep 2017, 18:48

Ovih dana od dosta ljudi cujem kako cemo u subotu kiksati.izgleda nemoze se raja naviknuti da smo u vrhu.
Ja ocekujem pobjedu iako bi moglo biti problema zbog izostanaka.
Pravi ispit zrelosti
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 16 sep 2017, 16:18

Na tk ima prijenos
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 16 sep 2017, 19:28

Bravo momci, cestitke na novoj pobjedi. Na ovoj temi izgleda vise niko i ne pise. Kako njih i njihovih pulena nema dole vise im nije interesantno. A sve su mene kritikovali. Jasam Zvijezdu pratio bez obzira ko je dole za razliku od nekih. I kada sam govorio da je ova ekipa puno jaca od proslogodisnje neki su tvrdili suprotno da ih cujem sad.
Da se vratimo malo tekmi. Rutinski odradeno. Po meni 80% utakmice smo imali pod kontrolom. Dekic za mene igrac utakmice. Delic me razuvjerio i pokazao da se na njega moze racunat. Sad idemo TOSK, da uvezemo njih i jos jednu kuci protiv smecara sa Save.

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 16 sep 2017, 20:35

combe je napisao/la:Bravo momci, cestitke na novoj pobjedi. Na ovoj temi izgleda vise niko i ne pise. Kako njih i njihovih pulena nema dole vise im nije interesantno. A sve su mene kritikovali. Jasam Zvijezdu pratio bez obzira ko je dole za razliku od nekih. I kada sam govorio da je ova ekipa puno jaca od proslogodisnje neki su tvrdili suprotno da ih cujem sad.
Da se vratimo malo tekmi. Rutinski odradeno. Po meni 80% utakmice smo imali pod kontrolom. Dekic za mene igrac utakmice. Delic me razuvjerio i pokazao da se na njega moze racunat. Sad idemo TOSK, da uvezemo njih i jos jednu kuci protiv smecara sa Save.
Čestitke na pobjedi,sve u svmu utakmica loša,bratstvo u zadnjih 15 godina nije odigralo lošiju utakmicu,a ni zvijezda nije puno pokazala danas,al se piše pobjeda,siguran sam da je za danasnji kvalitet ove utakmice najveci krivac sudijski trojac na celu sa cazinskim ljepotanom,bicu realan bratstvu nesvira ciste prekrsaje blizu gola zvijezde,a zvijezdi nije sudio po meni cist penal,al bukvalno covjek neda da i jedni i drugi dodju do gola protivnika,na vrijeme ste dali gol,da niste siguran sam da bi danas nula bila,jer se vidilo da covjek neda da se igra,siguran sam da ce i vas povalit u narednih dva-tri kola,jos jednom cestitke na danasnjoj pobjedi,i puno srece u nastavku trebat ce vam.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 sep 2017, 20:42

Otprilike si majstore sve lijepo rekao,utakmica koja nemoze nikog zadovoljiti ,losa igra ali i velika borba na sredini terena.bratstvu puno srece u nastavku a takoder i nama.
Nama je danas u sredini falio dario i civa takoreci cijeli vezni red i uspjeli smo upisati tricu.
Sada slijedi tesanj ,kompletni smo i vjerujem u pobjedu.ocekujem ponovo bar 100 nasih tamo i uz podrsku mozemo do cilja
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 16 sep 2017, 20:51

astra1922 je napisao/la:Otprilike si majstore sve lijepo rekao,utakmica koja nemoze nikog zadovoljiti ,losa igra ali i velika borba na sredini terena.bratstvu puno srece u nastavku a takoder i nama.
Nama je danas u sredini falio dario i civa takoreci cijeli vezni red i uspjeli smo upisati tricu.
Sada slijedi tesanj ,kompletni smo i vjerujem u pobjedu.ocekujem ponovo bar 100 nasih tamo i uz podrsku mozemo do cilja
Samo da vas ne povale u tesnju,al mi je sve to mutno,mi cekamo jedinstvo sljedece kolo i ocekujemo sigurnu pobjedu,a prije toga u srijedu u gracanicu dolazi sutjeska iz foče u sesnestini kupa,pa tako se nadamo kroz kup u evropu ;)

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 16 sep 2017, 23:19

Conbe pises.i dalje gluposti iako smo u vrhu Zvijezdi ne cvetaju ruze to znaju oni koji sjede dole, nego jednostavno svi zelimo samo pozitivno oko kluba a ti problemi koji nas prate nadamo se da ce ljudi koji su trenutno u klubu rijesiti. I sada imas 30% ljudi koji nisu nista zavrsili a sepure se, ali ovo treba podrzati maksimalno i iz prikrajka vrebati sansu za pl jer ove godine ako ne napravimo.necemo nikad.

Ja Zvijezdu volim i znam koliko sam valjao zajedno sa Benjom i danas dan joj valjamo a to zna radna grupa.

Ocekivao sam mnogo vecu posjetu danas.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 16 sep 2017, 23:28

Ove godine uzet kess,vratit dugove,krenut od pocetka sa zdrav temeljima,jer mi i ako udjemo,nema se novca za nesto vise,samo bi bili broj u pl.zato pamet u glavu,a doce pl u gradacac,za par godina....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 16 sep 2017, 23:33

spiska je napisao/la:Conbe pises.i dalje gluposti iako smo u vrhu Zvijezdi ne cvetaju ruze to znaju oni koji sjede dole, nego jednostavno svi zelimo samo pozitivno oko kluba a ti problemi koji nas prate nadamo se da ce ljudi koji su trenutno u klubu rijesiti. I sada imas 30% ljudi koji nisu nista zavrsili a sepure se, ali ovo treba podrzati maksimalno i iz prikrajka vrebati sansu za pl jer ove godine ako ne napravimo.necemo nikad.

Ja Zvijezdu volim i znam koliko sam valjao zajedno sa Benjom i danas dan joj valjamo a to zna radna grupa.

Ja ne znam zasto se ti uvijek pronades u svemu. Na tebe je bilo naslovljeno samo sto se tice ekipe ostal nema veze sa tobom. A i sam znas da si pisao da je ova ekipa tanka i da ce mo se borit za opstanak. Da su puno bolji oni igraci koji su otisli od ovih koji su dosli. Da je moglo bolje i sl.
Ispravi me ako grijesim ili treba da trazim tvoje postove.
Jer za nepovjerovati je da si u roku od nepuna dva mjeseca toliko promjenio misljenje od toga da smo prosjecna ekipa da bi sad rekao da trebamo vrebari premier ligu.
Slazem se da trebamo sad stati svi uz klub i da posjeta treba biti veca. Ali i ovo je solidno kada se uzme posjeta od prosle sezone.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 17 sep 2017, 01:39

Igru brisi-bodove pisi...idemo dalje...

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 17 sep 2017, 09:49

combe je napisao/la:
spiska je napisao/la:Conbe pises.i dalje gluposti iako smo u vrhu Zvijezdi ne cvetaju ruze to znaju oni koji sjede dole, nego jednostavno svi zelimo samo pozitivno oko kluba a ti problemi koji nas prate nadamo se da ce ljudi koji su trenutno u klubu rijesiti. I sada imas 30% ljudi koji nisu nista zavrsili a sepure se, ali ovo treba podrzati maksimalno i iz prikrajka vrebati sansu za pl jer ove godine ako ne napravimo.necemo nikad.

Ja ne znam zasto se ti uvijek pronades u svemu. Na tebe je bilo naslovljeno samo sto se tice ekipe ostal nema veze sa tobom. A i sam znas da si pisao da je ova ekipa tanka i da ce mo se borit za opstanak. Da su puno bolji oni igraci koji su otisli od ovih koji su dosli. Da je moglo bolje i sl.
Ispravi me ako grijesim ili treba da trazim tvoje postove.
Jer za nepovjerovati je da si u roku od nepuna dva mjeseca toliko promjenio misljenje od toga da smo prosjecna ekipa da bi sad rekao da trebamo vrebari premier ligu.
Slazem se da trebamo sad stati svi uz klub i da posjeta treba biti veca. Ali i ovo je solidno kada se uzme posjeta od prosle sezone.
Eto znas li sad zasto sve manje i manje ljudi pise, kakav god stav izneses ili si clan bivse uprave ili provociras/prozivas nekog. Elem sve je se svelo na to petaka u dzep i na utakmicu nista nepitaj, bice kako bude, doce ko dodje, stanje je takvo kako je.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 17 sep 2017, 11:05

Ja i dalje tvrdim da je proslogodisnja ekipa po imenima jača od ove, eh sad što sada sigurno imamo boljeg stručnjaka i taktičara nego prošle godine i koji zna gdje koji igrač moze dati maksimum to je nesto drugo. Zalosno je što neki dolaze prate Zvijezdu samo kad su tu kad imaju neku korist. Vidjet cemo eto i ove sadasnje ljude kad napuste funkcije dali ce pratiti klub, ja bogami idem pa makr bili u kantonalnoj ligi.

Nego hajde mi reci ko je vjerovao da cemo biti lideri nakon 7 kola??'

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 17 sep 2017, 11:22

Nisi u pravu Spiska to po imenima. Koje je ime od prosle godine sem Brzog je vece od Kokota i Kapetana. A i on je u rangu sa njima nista vise. Ako vec govoris o imenima. Cak je i Puric koji je sad na klupi vece ime i ima bolju karijeru od svih od prosle godine. Toliko o imenima koja spominjes.
A to da ce mo biti prvi u pravu si niko nije vjerovao. Ali isto tako sam ja govorio pred pocetak da smo mi po kvalitetu-imenima treca ekipa u ligi, odmah iza Sloge i Olimpika.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 17 sep 2017, 11:39

U svakom slucaju ako napravimo pozitivan rezultat sljedece kolo mozemo i prezimiti na prvom mjestu.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 17 sep 2017, 14:07

spiska je napisao/la:Ja i dalje tvrdim da je proslogodisnja ekipa po imenima jača od ove, eh sad što sada sigurno imamo boljeg stručnjaka i taktičara nego prošle godine i koji zna gdje koji igrač moze dati maksimum to je nesto drugo. Zalosno je što neki dolaze prate Zvijezdu samo kad su tu kad imaju neku korist. Vidjet cemo eto i ove sadasnje ljude kad napuste funkcije dali ce pratiti klub, ja bogami idem pa makr bili u kantonalnoj ligi.

Nego hajde mi reci ko je vjerovao da cemo biti lideri nakon 7 kola??'
Nisi u pravu. Od igraca koji su napustili ekipu samo su Brzi i Glisa vrijedili, s tim da ovaj prvi manje-vise, ovaj drugi poprilicno vise..

Civic > Konjhodzic 10000x
Kako mu prezime nagovjestava, ovaj drugi je konjina zesca bio. Goreg igraca dugo nisam u Zvijezdi gledao
Adzem > Petric
Prljaca > Kolak
Djekic i Dzeno su bara-bara. Djekic se na beku definitivno pokazao kao dostojna zamjena za Dzenu, Ivanovski za Brzog
Cvijanovic, Damjanovic i Devedzic su ostali..

Pojacali smo se na svim pozicijama, ili bar ostali na istom nivou. Jedino Kokot nije na Glisinom nivou i tu smo tanji.

Pitaj koga hoces, mislim da ce se bar 90% ljudi sloziti sa mnom oko toga.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 17 sep 2017, 16:10

Sve to stoji ali treba uzeti digitrnon i sve sracunati, pa ces vidjeti. Ali svako ima svoje, meni je ova ekipa dosta borbenija iako mislim da je to do trenera. Ali svi vi gledate igrače prije 6 mjeseci kada sam davao komenare mislio sam na kompletnu sezonu tj. početak sezone.
Kolak, Dzenan Mujagic, Dolja, Mirza Music, Abid Mujagic, Islamagic Vernes, Moranjkic Jasmin, Jaranovic itd... Ali nije bitno ništa osim Zvijezde.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.