FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Romariooo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Romariooo » 16 sep 2017, 19:12

Rekoh ja vama amazonski terminator nije za ismijavnja,kakva rutinska zavrsnica i kako se onaj odbrambeni odbi od njega ko nekad od dzimi floyd haselblanka sto su se odbijali

Valverde napokon pokazao nam sta znaci imati trenera koji zna kako mijenjati kad ne ide, denis i delufeu okrenuli utakmicu iz mrtvila,stara garda metiljavo i nezainteresovano,nema opet niko muda da mesija prozzove koji je poslije suareza bio najgori,sreca ova djeca zeljna igre i amazzonski terminator spasise bodove,

Sledecu u utorak treba vako

.........................stegen...........
Semedo...masce........umtiti......alba
...............paulinjo.......gomes.........
.........................iniesta.........
.delufeu........messi...........denis

Ako zapne umjesto inieste paca uvoditi, suarez je katastrofalan i mora malo odmoriti, raketa je isto presaugo, pike i buskec takodje malo na hladjenje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 16 sep 2017, 19:18

Da se igralo od pocetka 11 na 11 razbila bi ih Barca,ovako bez napadaca i igraca manje odlican rezultat.
Suarez definitivno gotov igrac,na ljeto ga nabiti nogom ,pokusati Icardija vratiti kuci.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 16 sep 2017, 19:21

Romariooo je napisao/la:suarez je katastrofalan i mora malo odmoriti...
Jesi li ti druže poludeo?.....pa da se odma Sofia na familijarnom ručku (naravno u pitanju je tvoj omiljeni roštilj) požali Antoneli da Leo qurcem ne mrda po pitanju šikaniranju njenog muža u klubu. Valjda znaš nisi mali kako to ide sa ženama i da je to nemoguće, za Luisa je mesto prvotimca zagarantovano do kraja karijere u Barsi... ;)

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 sep 2017, 19:24

Mrzim i ja da pišem ono "rekao sam vam" i te stvari, ali moram :). Uvijek sačekajte nekog igrača da izađe na teren i da se vidi kako to sve ide, nemojte odmah pljuvati i upućivati psovke. Ja sam znao da Paulinho nije nimalo loš igrač, naprotiv, jako je dobar. Nisu me ni zanimale priče da je bio najlošiji igrač u Tottenhamu, jer na to utiče milion nekih faktora. Samo sam pljuvao to što je plačen 40 milki. Ali, danas su cifre otišle u q.

Također, to oko klupiranja.. Nema nijednog trenera na svijetu da će ti klupirati Suareza, Piquea, Iniestu, Albu itd. To donosi nemir u svlačionici i bojkot. Znači, nema tog trenera na svijetu.

@Furymaker To sam zaboravio, odnosno računao sam da to ne bude ništa ozbiljno. Ali, sigurno će biti mala pauza, šteta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 16 sep 2017, 19:25

Romariooo je napisao/la:Rekoh ja vama amazonski terminator nije za ismijavnja,kakva rutinska zavrsnica i kako se onaj odbrambeni odbi od njega ko nekad od dzimi floyd haselblanka sto su se odbijali

Valverde napokon pokazao nam sta znaci imati trenera koji zna kako mijenjati kad ne ide, denis i delufeu okrenuli utakmicu iz mrtvila,stara garda metiljavo i nezainteresovano,nema opet niko muda da mesija prozzove koji je poslije suareza bio najgori,sreca ova djeca zeljna igre i amazzonski terminator spasise bodove,

Ako zapne umjesto inieste paca uvoditi, suarez je katastrofalan i mora malo odmoriti, raketa je isto presaugo, pike i buskec takodje malo na hladjenje
o cemu ti pricas? Messi najgori poslije Suareza? :rol: :rol:
Kralju moj, ti opet utrpa Iniestu u prvih 11, a jasno ko dan bilo da je bio daleko najgori u prvih 45min, popljuva raketu, piquea, busquetsa, al je messi bio najgori poslije Suareza, de, dozovi se, jesi gledao tekmu kako treba?
Covjek je asistirao za gol, proigrao par puta, jedini je nesto radio dok Denis nije usao i par puta je proigravao i Denisa i Luisa, ovaj drugi je u vodu bacio 4-5 odlicnih Messijevih dodavanja.
Sto se tice postave, ja bi Denisa na Iniestinu poziciju, Pacu na Denisovu i moze proci, iako smatram da Roberto treba igrati umjesto Paulinha il Gomesa.

JoeBleck je napisao/la:Da se igralo od pocetka 11 na 11 razbila bi ih Barca,ovako bez napadaca i igraca manje odlican rezultat.
Suarez definitivno gotov igrac,na ljeto ga nabiti nogom ,pokusati Icardija vratiti kuci.
Icardi nece nigdje, nece to pustiti Inter, treba probati dovesti Belottija ili Schicka ako bude imao dobru sezonu u Romi, cak mi i Correa iz Atletica djeluje odlicno.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 16 sep 2017, 19:41

Treba prvo protjerati urugvajsko drvo pa onda pričati o pojačanjima.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 16 sep 2017, 19:56

Kakav Correa i Icardi....kad ode klasa kao sto je Suarez, moze doci samo Griezmann :kafa: nemojte mi molim vas poluigraca- jer to gore nabrojani jesu kad se porede sa Suarezom ( kad se uzme u obzir sta je sve napravio u karijeri, pogotovo u Barceloni- nemojte racunati samo zadnjih 10 utakmica).

Ne mozemo ni dobiti uvijek 4 razlike covjece, gostovanja u Spaniji su zayebana to zna i budala. Kao da ce Rejalu, Atleticu i ostalim biti lakse.

Rejal se recimo sa onakvim igracima i veznom linijom patio na svom stadionu protiv Levantea...yebeni su davljenici vjerujte mi. Sljedece kolo na Anoeti i to bez Ronalda i Marcela, nece im sigurno biti lako.

S obzirom sta se sve desavalo na ljeto, bolje rezultate nismo mogli ni pozeljeti. Treba malo biti i realan.

Ali slazem se s vama, upravo zato sto su yebena gostovanja, ne moze se letargicno uci u takve utakmice...mora se odmah maksimalno zalagati da ne bi gubili bezveze bodove kao recimo prosle sezone u La Corunji.
27.10.2020

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 sep 2017, 20:04

Suareza ne treba prodavati, on je ubica kad je u formi, samo mu staviti do znanja ako se ne uozbilji da mu ne ginu hemoroidi na klupi. Isto tako treba postupiti i prema Piqueu, Rakitiću, pa i Albi, a za Iniestu mislim da on više ne može svaku tekmu odlično odigrati. U godinama je, nije on kriv jbg. Pokidao je protiv Juvea, a danas preloš, to je najbolji dokaz.

E kakvih likova ima, nekad razmišljam da li svi gledamo isti meč. Čuj Messi najlošiji poslije Suareza :rol:.. Leo je jedini koji je nešto pokušavao u prvom poluvremenu, ne može on sam. Pošalje Suarezu loptu, isto od martinelu se odbija. I uostalom Messi je asistirao Paulinhu, i to ne treba zaboraviti, iako je drugi gol pao zahvaljujući čistoj genijalnosti Paulinha u tom trenutku.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 16 sep 2017, 20:18

pa ako suarez ne dodje sebi do kraja sezone prodati nego sta, nije mu 25 pa da govoris ima potencijala kao sto se radi sa gomesom, ove sezone nek bude ocajan, il ga ostavi za klupe umjesto paca, a dovesti Belottija, Wernera il Dolberga, Correa je mini Aguero, al ima cijelu sezonu da odigra kako treba.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 16 sep 2017, 20:37

Furymaker je napisao/la:pa ako suarez ne dodje sebi do kraja sezone prodati nego sta, nije mu 25 pa da govoris ima potencijala kao sto se radi sa gomesom, ove sezone nek bude ocajan, il ga ostavi za klupe umjesto paca, a dovesti Belottija, Wernera il Dolberga, Correa je mini Aguero, al ima cijelu sezonu da odigra kako treba.
Ako je ko Aguero onda daj Boze da nikad ne dodje nama :kafa:
27.10.2020

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 16 sep 2017, 20:53

Furymaker je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Rekoh ja vama amazonski terminator nije za ismijavnja,kakva rutinska zavrsnica i kako se onaj odbrambeni odbi od njega ko nekad od dzimi floyd haselblanka sto su se odbijali

o cemu ti pricas? Messi najgori poslije Suareza? :rol: :rol:
Kralju moj, ti opet utrpa Iniestu u prvih 11, a jasno ko dan bilo da je bio daleko najgori u prvih 45min, popljuva raketu, piquea, busquetsa, al je messi bio najgori poslije Suareza, de, dozovi se, jesi gledao tekmu kako treba?
Covjek je asistirao za gol, proigrao par puta, jedini je nesto radio dok Denis nije usao i par puta je proigravao i Denisa i Luisa, ovaj drugi je u vodu bacio 4-5 odlicnih Messijevih dodavanja.
Sto se tice postave, ja bi Denisa na Iniestinu poziciju, Pacu na Denisovu i moze proci, iako smatram da Roberto treba igrati umjesto Paulinha il Gomesa.

JoeBleck je napisao/la:Da se igralo od pocetka 11 na 11 razbila bi ih Barca,ovako bez napadaca i igraca manje odlican rezultat.
Icardi nece nigdje, nece to pustiti Inter, treba probati dovesti Belottija ili Schicka ako bude imao dobru sezonu u Romi, cak mi i Correa iz Atletica djeluje odlicno.
Jaro moj ja ne znam gledate li vi utakmice ili samo na kraju statistiku vidite gdje se mesi vodi ko asistent, a u stvari i nije nikakva asistencija nego obicno dodavanje nakon kojeg je amazonski terminator isao jos deset metara i sam probio odbranu i majstorski pogodio, i sad ce neko pricat mesijeve zasluge, bio je los danas i nezainteresovan kao da je sinoc pio sa suarezom zajedno, iniesta je nesto pokusavao i trckarao barem, kao i bus i raketa, mesi par dodavanja i dva suta i setkanje .

Ne krikujem ga, al sto je istina istina je, kritikujem kad je u prelomnim utazkmicama ovak nevidljiv, a sad nema veze, prethodne 4 utakmice bioi je brutalan i mora doci ovako jedna slabija, samo dbude veci broj utakmica ko prosle godine i to onih prelomnih, ocekuhem sad u utorak odma hetrik

Iniestu stavljam u postavu zato sto se ne smije pretjerivati s rotacijam,neka njega i mesija da zapocnu sa denisom,delufeuom i ostalim,mora biti malo iskustva a za vikend nek andres odmori
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 16 sep 2017, 21:17

ma jasno je odavno da ti svrsavas na iniestu, babuka se kritikuje, slabija partija nego prethodne, normalno da je slabija, al reci da je bio 2. najgori veceras je glupost, za cijelu tekmu samo je Umtiti bio bolji, eventualno i Denis ako se lozis na to, al po meni je samo Umtiti bolje odigrao, a to sto ti pricas supljake da je Iniesta trkarao i probao, jest, izgubio loptu par puta na centru i trckarao, sto nije on dodao loptu pa da neko trci 10m i zabije gol nego je samo kruzio okolo i gubio lopte? Dosta vala

Odmorit nego sta, iskustva puna ekipa, on nije mogao potrcati kako treba veceras, i 2 tekme odmora ce mu dobro doci.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 sep 2017, 21:21

Trebaš bit stvarno pacijent ako kritiziraš Messija za ovo danas. Pogotovo ako si navijač Barcelone. Pa ne može frajer svaku utakmicu sam dobit.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 sep 2017, 21:23

Vidim neko je spomenuo Dolberga kao opciju za napad i drago mi je.. Momak će biti igrač samo takav, odličan mladi napadač i treba ga dovesti naredno ljeto.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 sep 2017, 21:35

slika

Maestralan igrač, Tito u odbrani.. Stoper za sljedećih bruku godina. Oduševljava me iz tekme u tekmu, uvijek konstantno dobar, isplatio je svaki cent. Spada u najbolje kupovine u posljednjih 5 godina, ako ne i više. Još da pored sebe ima igrača tipa Bonucci, odbrana ni bila armirani beton. :tokralju:

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 16 sep 2017, 21:54

AlfredNobel je napisao/la:slika

Maestralan igrač, Tito u odbrani.. Stoper za sljedećih bruku godina. Oduševljava me iz tekme u tekmu, uvijek konstantno dobar, isplatio je svaki cent. Spada u najbolje kupovine u posljednjih 5 godina, ako ne i više. Još da pored sebe ima igrača tipa Bonucci, odbrana ni bila armirani beton. :tokralju:
I opet mu otkupna klauzula samo 60 miliona :facepalm:
Eto šeika na ljeto opet.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 16 sep 2017, 22:00

Uz Godina, najjaci stoper lige :tokralju:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

FCBlaugrana
Kontakt:

Post Postao/la FCBlaugrana » 16 sep 2017, 22:03

Odlicna pobjeda protiv neugodnog protivnika kojeg nismo pobjedjivali ni kad smo bili 3 puta jaci.

Forma igraca je ok, mislim odigraju jednu dvije utakmice dobro i onda naidje jedna losa, i za sada kad napravimo zamjene izgleda ok jer nije cijela ekipa losa. Sve zavisi od dana kako je igrac raspolozen. Zato mozes 3 izmjene napraviti tokom utakmice. Messi standardno dobar u odnosu koliko su mu suigraci pomogli. Ko kaze da je imao los dan neka prestane pratiti nogomet i nek se samo drzi igrica...

Mislim da je uloga busketsa u ovoj utakmice nikakva i da je bolje da je na klupi.

Pravi problem ovoj ekipi pravi Suarez, pa on unisti sve sto dotakne, ne moze pretrcati nikoga vise, ne moze ustopati loptu, ne moze dodati...i ne mozemo reci cuj nije u formi, ne daje golove. Da su barem golovi u pitanju alo kao sto rekoh on unisti sve sto dotakne gdje god se nalazio na terenu. Izgleda da samo moze pogoditi ako osuta iz prve ili ako mu namjeste loptu...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 16 sep 2017, 22:06

AlfredNobel je napisao/la:slika

Ja ga na Fifi prodao za 10 milki :kafa:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 16 sep 2017, 22:06

Stavi godina i Bonuccija na vjetrometinu uz Piquea :kafa:
Puno se sere, 5 pobjeda nakon tamburanja od Reala za novog trenera je fantazija. Suareza ćemo takvog gledati do kraja sezone jbg, veliko je ime za klupu a ne može igrati špica.
Don't hate what you don't understand.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.