Nadam se da ćeš na vrijeme postaviti tiket da se prepiše koji par.admir12345 je napisao/la:Red je da se danas sta dobije

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Nadam se da ćeš na vrijeme postaviti tiket da se prepiše koji par.admir12345 je napisao/la:Red je da se danas sta dobije
Fortuna Koln - Halescher odg3+, 1-1 u 10., evo ga 1-1 u 70.miky_hz je napisao/la:Od 41 min .Valencija stoji 1 1 i covjek konta super ode ovo hladno na tri gola kad k.urac
4-0.badblueboylivno je napisao/la:Inače, prijedlog za danas i zicer dana mi je Celtic 5+, mislim da će ubiti protivnika iz gnjeva prema potopu u LP, a odigrao bih i na sve koji su igrali LP preko tjedna, posebno u šabanskim ligama.
Zahvaljujem ti za taj par. Na jednom tiketu sam igrao 3+, a na drugom 4+.badblueboylivno je napisao/la:4-0.badblueboylivno je napisao/la:Inače, prijedlog za danas i zicer dana mi je Celtic 5+, mislim da će ubiti protivnika iz gnjeva prema potopu u LP, a odigrao bih i na sve koji su igrali LP preko tjedna, posebno u šabanskim ligama.
Ajde, bar nešto.Willy je napisao/la:Zahvaljujem ti za taj par. Na jednom tiketu sam igrao 3+, a na drugom 4+.badblueboylivno je napisao/la:4-0.badblueboylivno je napisao/la:Inače, prijedlog za danas i zicer dana mi je Celtic 5+, mislim da će ubiti protivnika iz gnjeva prema potopu u LP, a odigrao bih i na sve koji su igrali LP preko tjedna, posebno u šabanskim ligama.
3:3Evolution87 je napisao/la:gledaj ovih amerikanaca **** li vas atlanta i orlando u supak, ja budala keca igram...