FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Kakva je tekma da sam u dva navrata pritiskao strelicu desno, ne bil slučajno premotao poluvrijeme do kraja.
Ma isti klinac ko prošle sezone, samo eto ko malo drugačije poredani igrači. Igre nema, ako nešto bude, bude na individualnu kvalitetu. Ova tekma podsjeća na poraz od Deportiva, 4 dana poslije 6:1 protiv Pariza.
Ma isti klinac ko prošle sezone, samo eto ko malo drugačije poredani igrači. Igre nema, ako nešto bude, bude na individualnu kvalitetu. Ova tekma podsjeća na poraz od Deportiva, 4 dana poslije 6:1 protiv Pariza.
Ne diraj najboljeg napadaca Svijeta.Taj je imun i na HIV.najodvratniji lik u klubu kako pojavom i ponasanjem jos vise igrom na terenu.Lillard je napisao/la:Evo što Suarez igra očajno, ali ono njegovo kad izgubi loptu pa samo stoji na mjestu, mater ti jbem potrči.
Roberto na beku - NIKAD VIŠE.
Opet igramo bez lijeve strane, Valverde jbem ga pa šta radiš
Trebaju 4 izmjene, a ostale samo 2. No dobro, na dusu idiotu sa klupe.
Busquets isto tetkica. Pola sata se okrece. Iniesta umro, a Rakitic je svakako vazda bio pichka.
Posto vec nema sanse da izadje urugvajski panj, vadi hrvatskog i Andresa.
Sto je najgore, kad je Vidal bio silovan protiv Reala, trajao je jos uvijek prelazni rok i mogli su dovesti pristojnog beka koji makar zna u defanzivi, ali ne ajmo opet Roberta tu.
Busquets isto tetkica. Pola sata se okrece. Iniesta umro, a Rakitic je svakako vazda bio pichka.
Posto vec nema sanse da izadje urugvajski panj, vadi hrvatskog i Andresa.
Sto je najgore, kad je Vidal bio silovan protiv Reala, trajao je jos uvijek prelazni rok i mogli su dovesti pristojnog beka koji makar zna u defanzivi, ali ne ajmo opet Roberta tu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Dembele zasad sto je igrao djelovao je lose, al dobro, ogromna je razlika iz Bundeslige i ogromne kolicine prostora doci na bunkere cijelu tekmu, nije dosta trenirao i samo kad ga poredis sa Deulofeu-om izgleda kao da nema dovoljno energije, nekako umorno, sta ja znam, preopusteno i nervozno u isto vrijeme, nebitno, on ce nadoci.
Vise brine Valverde sto je odlucio da izbaci ponajboljeg igraca dosasda u Semedu i stavi Roberta koji je vec pokazao da ne moze igrati tog desnog beka, opet imas Piquea, Busquetsa, Iniestu, Rakitica, Roberta koji su vizicki uzasni i cim je tekma viseg inteziteta kao ova, pa kao i 1. poluvrijeme protiv Juventusa, to ce lose izgledati.
Iniestu je vec umor poceo hvatati, mislim pa jasno je ko dan, Busquets moze igrati dok ima par igraca oko njega da nije jedini, a izostanak Semeda ga opet narusava.
Za Suareza ne znam sta reci, nevjerovatno je koliko je beskoristan postao.
Pique je odron odavno, nema se tu sta reci, nema Semeda s druge strane da sprinta za njega i pokriva rupe a Umtiti s druge, opet isti problemi, valjda Denisovo zagrijavanje znaci da ce uci umjesto Inieste il Suareza, jer ovo sta zasad pokazuju je uzas.
A za Piquea nema zamjene postene, imas Mascherana koji ti i nije neka postena zamjena, al da gori moze biti, vjerovatno ne moze.
Vise brine Valverde sto je odlucio da izbaci ponajboljeg igraca dosasda u Semedu i stavi Roberta koji je vec pokazao da ne moze igrati tog desnog beka, opet imas Piquea, Busquetsa, Iniestu, Rakitica, Roberta koji su vizicki uzasni i cim je tekma viseg inteziteta kao ova, pa kao i 1. poluvrijeme protiv Juventusa, to ce lose izgledati.
Iniestu je vec umor poceo hvatati, mislim pa jasno je ko dan, Busquets moze igrati dok ima par igraca oko njega da nije jedini, a izostanak Semeda ga opet narusava.
Za Suareza ne znam sta reci, nevjerovatno je koliko je beskoristan postao.
Pique je odron odavno, nema se tu sta reci, nema Semeda s druge strane da sprinta za njega i pokriva rupe a Umtiti s druge, opet isti problemi, valjda Denisovo zagrijavanje znaci da ce uci umjesto Inieste il Suareza, jer ovo sta zasad pokazuju je uzas.
A za Piquea nema zamjene postene, imas Mascherana koji ti i nije neka postena zamjena, al da gori moze biti, vjerovatno ne moze.
Daj covjece vadi ovog Suareza, pa uvijek je igrac manje na terenu vec godinu dana, je li moguce da svaku **** utakmicu igra a smijesan je lik postao.Ne mogu vjerovati, doslovno nista ne radi na terenu a igra citavu utakmicu.Iniesta takodjer katastrofalan kao i Pique ali ova dvojica ponekad i odigraju dobro dok se ni Suarez sam ne sjeca kad je dobro odigrao.
I kao sto sam rekao zalice oni za kvalitetnim pojacanjem u vezi, bitno da su na Coutinha potrosili mjesec dana pregovaranja
I kao sto sam rekao zalice oni za kvalitetnim pojacanjem u vezi, bitno da su na Coutinha potrosili mjesec dana pregovaranja

- AlfredNobel
- Kontakt:
Loše prvo, jako loše. Mascherana na poziciju Piquea, dok se ovaj ne dohaviza, jer je katastrofalan. Ebeni Molina ga voza kako hoće.. Suarez je još veća katastrofa, ne znam šta se dešava s tim likom. Isto je martinela, niti je zna primiti, niti proslijediti prvom do sebe, a kamoli predriblati nekoga, jer je vazda bio smotan za to. Nadam se da će se vratiti u pravom svjetlu i tada je ubica, ali ne znam šta mu je trenutno, iz krajnosti u krajnost ide. Iniesta jako loše, kao i Rakitić. O Deulofeu nemam šta pričati, meni totalno bezveze igrač. Uglavnom, niko se ne ističe, loše su svi odigrali, osim Lea, koji pokušava i traži načine.
U drugom bi ubacio odmah Semeda i Denisa umjesto Rakitića i Inieste, a Roberta vratiti u sredinu. Idemo preokrenuti ovo.
U drugom bi ubacio odmah Semeda i Denisa umjesto Rakitića i Inieste, a Roberta vratiti u sredinu. Idemo preokrenuti ovo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ajde ajde, sve će to opet (na kraju) Leo dovesti na svoje mesto.....ali dokle?
Ne moze biti gori od ovih trenutni nikako.HankMoody je napisao/la:Daj Paulinha da pojača sredinu.
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
Standardno gostovanje u Spaniji gdje protivnik sa 2 bloka ne izlazi iz 16. Bit ce ovog jos, i za Rejal i za Atletico ovakvih utakmica, nista cudno.
Suki ne moze krilo igrati. I da....yebo li ti Roberto nenu na beku.
Suki ne moze krilo igrati. I da....yebo li ti Roberto nenu na beku.
27.10.2020
dok skonta da se ne isplati vise sam tegliti i odluci se cuvati za repku (ako uopce odu u rusiju), a ja predjivdjam da ce se to desiti najdalje do 2. mjeseca, eventualnih par pojacanja na zimu mogu ovo okrenuti, al tko ce ti doci u roku?parangal je napisao/la:Ajde ajde, sve će to opet (na kraju) Leo dovesti na svoje mesto.....ali dokle?
Kao sto sam govorio prije tekme, idealna tekma da se odmori Iniesta i oproba Denis, pa i Roberto umjesto Rakitica, al ne

Vadi ovog Rakitića, ne može frajer potrcati.
Samo me intetesuje u kom minutu utakmice će magični Valverde izvući keca iz rukava i poslati vižljastog Piquea u špic napada 

Denis i Sergi 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Neka Roberto i Denis nemaju mjesta i dalje.
Inijesta je ipak bolji 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Majstor.
Kakva šteta što će sljedeću počet sa tribina.
Kakva šteta što će sljedeću počet sa tribina.
Denis gospodin, samo da mu idiot dadne priliku, zacementirao bi mjesto u prvih 11
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Hajmo sad iskoristiti momenat i okrenuti, nikako stati....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yebem li ti dan bezobrazni urugvajski. Frajer sve napamet radi. 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
dzaba ti imati najbolju tehniku na svijetu ako ti ne mozes pratiti ritam utakmice, gledati Denisa i Deulofeua kako s lakocom trce i otvaraju se bez lopte i vrse presing je ogromna razliku u odnosu na standardne dedeke.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.