Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
ajde neka neko napise zvanicno je li misimovi pcotpisao za schalke ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ja ni citat necu vjerovat cu tiBH_Patriot je napisao/la:Neocekivani preokret.
Mikse u Schalke.
http://www.goal.com/de/news/827/bundesl ... h-schalker
Ovaj clanak je na Njemackom

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Joj ovom Magathu treba dat pocasno drzavljanstvo, sta je sve uradio za nas fudbal i za nase igrace (a i oni za njega naravno).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nadam se da je ovo tacno,jer znamo sta je bilo u prethodnim danima,bilo price potpisao za Schalke,pa sutradan nista,pa info da je u Galati,kroz pola sata propali pregovori.Volio bih da je ovo zavrsena stvar,i da je presao u Schalke.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ma nije nista potpisao samo pise da bi mogao ici u shalke ali to vec svi znamo ja se nadam da ce otici
>>> Obavezno pogledati !!! <<<<<
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com
ako ste gledali ovaj video-intervju sa susicem od k1/sportsport, tu je i pape rekao da ce misimovic ili u schalke ili u glatasaray, pa ce se onda veceras prikljucit repki 

- BH_Patriot
- Kontakt:
Boze, allahu.
Evo na http://www.**** javili da bi mogao u 1860 Minhen

Pa ima li kraja spekulacijama.
Evo na http://www.**** javili da bi mogao u 1860 Minhen

Pa ima li kraja spekulacijama.
NE DAJ SE BOSNO !!
on je tamo samo bio posto je posjetio nekog svog jarana na putu prema bosni 
jos samo nije potpisao za zelju, inace je bio vec kod svih klubova ovog ljeta

jos samo nije potpisao za zelju, inace je bio vec kod svih klubova ovog ljeta

ma nije jos nista zvanicno, ovaj tekst za s04. bilo bi super da tamo ode, ali cisto sumnjam da bi ga onaj pustio da pojaca konkurente, a ako cuo sam i da je woflsburg pristao na ponudu galate, ali da sada ima nekih problema oko isplate toga (navodno galata nema para trenutno, da plati odjednom) pa se spominje mogucnost da ipak ode u schalke. Uglavnom sve ce se znati za nekih desetak sati max, a gdje god da ode to su 2 velika kluba i bolje mu je nego u woflsburgu.
Pa covjek hoce da ide ima 3 mjeseca, oni mu nedaju i odbijaju sve ponude. Onda 3 dana prije kraja prelaznog roka dovedu Diega i kazu da je miske visak, i jos na sve to da ce ga prodati samo kome oni hoce... prije su mi bili koliko toliko simpaticni, a sad bi vala bas volio da dzeko ode sto prije, a ako treba i da im probleme pravi, samo da ga puste. kreteni
Pa covjek hoce da ide ima 3 mjeseca, oni mu nedaju i odbijaju sve ponude. Onda 3 dana prije kraja prelaznog roka dovedu Diega i kazu da je miske visak, i jos na sve to da ce ga prodati samo kome oni hoce... prije su mi bili koliko toliko simpaticni, a sad bi vala bas volio da dzeko ode sto prije, a ako treba i da im probleme pravi, samo da ga puste. kreteni

Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
Ma ovaj clanak goal. com -a se poziva ns ****. de, znaci ni blizu transfera to jos nije... cista spekulacija... nema jos nikakvih konkretnih informacija, a znat cemo sve ujutro kad misimovic dodje. no ocigledno nece nigdje ni preci jer bi vec negdje procurila prava informacija da se to do sada desilo...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
evo upravo sam ga zvao ,,da saznam nformaciju iz prve ruke,,Kaze da je PRESAO, , granicu na bregani hhahhahahhah
i kaze da pregovara sa Hajdukom ako Ibricic ode u galatu,,,

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ako je ovo trebalo duhovito biti mogu ti reci, zalim ali promasajvrebac86 je napisao/la:evo upravo sam ga zvao ,,da saznam nformaciju iz prve ruke,,Kaze da je PRESAO, , granicu na bregani hhahhahahhah![]()
![]()

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
- Los*Blancos
- Kontakt:
nisi duhovit kao ni tvoj potpisvrebac86 je napisao/la:evo upravo sam ga zvao ,,da saznam nformaciju iz prve ruke,,Kaze da je PRESAO, , granicu na bregani hhahhahahhah![]()
![]()

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
-
- Kontakt:
Evo ja sada pricao sa analiticarem i kaze on da mu je Miske obecao onih 100 € i da je rekao da je presao u Podgrmec Sanski Most 
Miske 100% prelazi u Galatu. Da prelazi u S04 mislim da bi to vec bilo potpisano i objavljeno a ovako se to ceka malo duze

Miske 100% prelazi u Galatu. Da prelazi u S04 mislim da bi to vec bilo potpisano i objavljeno a ovako se to ceka malo duze

- NoName
- Kontakt:
Pitao sam ove fanove Galate, kazu da ce se ujutro potpisati ugovor. Ako im je vjerovati...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- NoName
- Kontakt:

kolko sam skonto odavde:NoName je napisao/la:Pitao sam ove fanove Galate, kazu da ce se ujutro potpisati ugovor. Ako im je vjerovati...
http://www.sporx.com/futbol/superlig/ga ... Q205062SXQ
istinu zboriš. Imal kakav turčin sa poznavanjem bosanskog il obrnuto, da potvrdi

- NoName
- Kontakt:
Znaju svi oni Esperantoteferič je napisao/la:kolko sam skonto odavde:NoName je napisao/la:Pitao sam ove fanove Galate, kazu da ce se ujutro potpisati ugovor. Ako im je vjerovati...
istinu zboriš. Imal kakav turčin sa poznavanjem bosanskog il obrnuto, da potvrdi

NoName je napisao/la:Znaju svi oni Esperantoteferič je napisao/la:kolko sam skonto odavde:NoName je napisao/la:Pitao sam ove fanove Galate, kazu da ce se ujutro potpisati ugovor. Ako im je vjerovati...
eto šale svi se nasmijasmo.
ajd bolje pitaj te fanove galate šta piše na ovom linku, vijest je taze.
- BH_Patriot
- Kontakt:
Miske je presao u Galatu.
To mi je potvrdio jaran (inace je Turcin) i navijac je Galate.
Navodno sutra treba doci u Istanbul
Vec su mu dali nadimak
Misi Misi
To mi je potvrdio jaran (inace je Turcin) i navijac je Galate.
Navodno sutra treba doci u Istanbul
Vec su mu dali nadimak
Misi Misi

NE DAJ SE BOSNO !!