FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
jbat ce nas Mladost 3-1
Čitam ja redovno samo ne pišem jer je vazda ista priča. Jedino zadnja dva dana nisam baš upratila.wobly92 je napisao/la:Mala malo manje prati explicitne teme a malo više svoju i znati ćeš.BHT prenosi, Ćelo nije tu i neće vodit ekipu tako da on neće posložit, već Spaha.
Znam da neće voditi, ali može odrediti sastav i izmjene, zato kažem.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Slavko Petrović napravio prvi rez igračkog kadra u Slobodi
Srbijanski trener Slavko Petrović nedavno je preuzeo tuzlansku Slobodu, a već je počeo praviti prve rezove u ekipi. Sloboda će u narednom kolu na teško gostovanje kod Mladosti, a Petrović u ovom susretu neće računati na usluge Ismara Tandira, Miloša Kalezića, Zvezdana Đorđilovića te Adnana Hadžića. S druge strane, u ekipu je vratio Adnana Jahića i Filipa Erića, a na gostovanju kod Mladosti računat će i na nastup Amara Beganovića, koji je u posljednjih nekoliko dana boravio u Bugarskoj sa juniorskom reprezentacijom BiH. Na put u Doboj kod Kaknja neće ni Edis Smajić, koji će ovo gostovanje propustiti zbog povrede.
Srbijanski trener Slavko Petrović nedavno je preuzeo tuzlansku Slobodu, a već je počeo praviti prve rezove u ekipi. Sloboda će u narednom kolu na teško gostovanje kod Mladosti, a Petrović u ovom susretu neće računati na usluge Ismara Tandira, Miloša Kalezića, Zvezdana Đorđilovića te Adnana Hadžića. S druge strane, u ekipu je vratio Adnana Jahića i Filipa Erića, a na gostovanju kod Mladosti računat će i na nastup Amara Beganovića, koji je u posljednjih nekoliko dana boravio u Bugarskoj sa juniorskom reprezentacijom BiH. Na put u Doboj kod Kaknja neće ni Edis Smajić, koji će ovo gostovanje propustiti zbog povrede.
- Beduin
- Kontakt:
Eto Jahe ponovo
Ako dobije neku sansu da igra, a svi se nadamo da nece, onda ocekujem drvlje i kamenje po Celi, sasvim opravdano. Nema tu "neka se dokaze" i slicni fazoni jer je kasno da se on dokazuje. Neka se dokazuje Beganovic, Smajic, Todorovic i ostali momcici od kojih se moze imati hajra u buducnosti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
ne znam zasto Djordjilovic, bolje je frajer igrao od Lazevskog, uostalom, nemamo tri lijeva beka, pa da mozemo priustit taj luksuz da se jednog odreknemo, a ni Kalezica nije trebao, mozda bi i on imao sta reci u Celinom sistemu
treba se odreci Jahe, Tandira, Saleta, pa moze i taj Hadzic
treba se odreci Jahe, Tandira, Saleta, pa moze i taj Hadzic
Meni ovaj clanak o rezanju igrackog kadra nija bas sasvim jasan, da li je to samo za utakmicu proviv Mladosti ili nece vise nikako racunati na te igrace.
Skver je napisao/la:Meni ovaj clanak o rezanju igrackog kadra nija bas sasvim jasan, da li je to samo za utakmicu proviv Mladosti ili nece vise nikako racunati na te igrace.
Skver je napisao/la:Slavko Petrović napravio prvi rez igračkog kadra u Slobodi
Srbijanski trener Slavko Petrović nedavno je preuzeo tuzlansku Slobodu, a već je počeo praviti prve rezove u ekipi. Sloboda će u narednom kolu na teško gostovanje kod Mladosti, a Petrović u ovom susretu neće računati na usluge Ismara Tandira, Miloša Kalezića, Zvezdana Đorđilovića te Adnana Hadžića. S druge strane, u ekipu je vratio Adnana Jahića i Filipa Erića, a na gostovanju kod Mladosti računat će i na nastup Amara Beganovića, koji je u posljednjih nekoliko dana boravio u Bugarskoj sa juniorskom reprezentacijom BiH. Na put u Doboj kod Kaknja neće ni Edis Smajić, koji će ovo gostovanje propustiti zbog povrede
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
@ wobly92 naslov kaze drugacije, pa mi bas nije jasno sta je pisac htio reci.
Slažem se... Ali opet ima i ono lopta je okrugla...wobly92 je napisao/la:Poraz realno. Nije Ćelo čudotvorac da poslije 2 treninga ove balerine pretvori u ratnike. A pogotovo što ih neće voditi u utakmici...
Ako i budu proigrali onda znači da i jesu bojkotovali Vladu.
Ukopa nas carsija !
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Lopta je okrugla samo na Tusnju...nema sela u zadnju godinu dana da nas nije maltretiralo....mi negdje kad odemo vracamo se na onu nasu salu "Sloboda na Sickom 1-0 gubi".....sto se tice Cele i zadrzavanja Saleta i JaheJustSayin je napisao/la:Slažem se... Ali opet ima i ono lopta je okrugla...wobly92 je napisao/la:Poraz realno. Nije Ćelo čudotvorac da poslije 2 treninga ove balerine pretvori u ratnike. A pogotovo što ih neće voditi u utakmici...
Ako i budu proigrali onda znači da i jesu bojkotovali Vladu.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nema sela u zadnjih 25 godina koje nas nije maltretiralo. A prije toga nisu mogli, nismo igrali u istoj ligistaragarda je napisao/la:Lopta je okrugla samo na Tusnju...nema sela u zadnju godinu dana da nas nije maltretiralo....mi negdje kad odemo vracamo se na onu nasu salu "Sloboda na Sickom 1-0 gubi".....sto se tice Cele i zadrzavanja Saleta i JaheJustSayin je napisao/la:Slažem se... Ali opet ima i ono lopta je okrugla...wobly92 je napisao/la:Poraz realno. Nije Ćelo čudotvorac da poslije 2 treninga ove balerine pretvori u ratnike. A pogotovo što ih neće voditi u utakmici...
Ako i budu proigrali onda znači da i jesu bojkotovali Vladu.![]()
...nema se tu sta puno dodati.... kozmetičke promjene da se raja smiriti...nece ni ovaj dugo
& $ ?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako god....u avazu pise da su Jaha i culum starteri.....samo molim Boga da je stamparska greska
Cuj Kalezic nije u kombinacijama Petrovica,ja kad sam pricao da je rupa od igraca,kao i sva pojacanja iz januara,kojekakvi strucnjaci su me napadali kako je on igrao crnogorsku ligu itd
Al nam ga Vlado metnu sa pojacanjima to nije normalno,ali dobro nije ni on tu kriv,imamo i sportskog direktora,UO
Danas bod odlican
Al nam ga Vlado metnu sa pojacanjima to nije normalno,ali dobro nije ni on tu kriv,imamo i sportskog direktora,UO
Danas bod odlican
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
moguce da je Celo izabrao sastav, ovo kazem jer igraju Jaha i Culum, a Celo voli defanzivu :mrgreen:SLOBODA: Muminović, Todorović, Krpić, Ordagić, Ziljkić, Grahovac, Lazevski, Mehmedagić, Jahić, Ćulum, Ignjatović.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa logicno da jeste izabrao, on je trener samo Spahic zbog situacije kakva je vodi utakmicu.
Neka nam je sretno!
Neka nam je sretno!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Jaka defanziva sa drvima.... BozeChinaglia je napisao/la:moguce da je Celo izabrao sastav, ovo kazem jer igraju Jaha i Culum, a Celo voli defanzivuSLOBODA: Muminović, Todorović, Krpić, Ordagić, Ziljkić, Grahovac, Lazevski, Mehmedagić, Jahić, Ćulum, Ignjatović.
ne svidja se ni meni sto igraju, ali tako je, kako je, to je profil igraca koji su zaduzeni za destrukciju igre
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kaze celson da ce 5 igraca dobiti nogu kad tad ali da jos nije niko dobio nogu.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Jahaaaa
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.