Srbijaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Nedjelja, 20.30 kao i svako.SPY je napisao/la:ovo ce bit epsko finale.. kad se igra?
Tu je velika greška Ruskog trenera. Dok ga je on čuvao Bogdan je slabo šta mogao, dok ga je uzeo onaj Hostov radio mu je šta je htio.Kawhi je napisao/la:Zasto Kurbanov ne cuva Bogdana?
Shved koliko donese toliko i odnese. On im je oduzeo pobjedu, ispucava se. Umjesto da kreiraju napad on u 18 sek napada šuta iz nemoguće situacije.Federer17 je napisao/la:Vrjednije je 20 Bogdanovicevih poena, nego 50 Shvedovih. Bjezi ba, covjek se ispucava svaki drugi napad.
Ja sam ubijedjen da u ovim utakmicama Srbije barem 50% udjela ima Djordjevic. Pripremi covjek ekipu na svakog moguceg protivnika, kojeg nevjerovatno brzo prokonta.
Mislim da Slovenci mogu dobiti Srbiju, prvenstveno zbog odlicnih vanjskih igraca, iako ce tesko biti zaustaviti Bobija.
To im i jeste napad ako niste primijetili dosad na EBu.Unofficialpage je napisao/la:Shved koliko donese toliko i odnese. On im je oduzeo pobjedu, ispucava se. Umjesto da kreiraju napad on u 18 sek napada šuta iz nemoguće situacije.Federer17 je napisao/la:Vrjednije je 20 Bogdanovicevih poena, nego 50 Shvedovih. Bjezi ba, covjek se ispucava svaki drugi napad.
Ja sam ubijedjen da u ovim utakmicama Srbije barem 50% udjela ima Djordjevic. Pripremi covjek ekipu na svakog moguceg protivnika, kojeg nevjerovatno brzo prokonta.
Mislim da Slovenci mogu dobiti Srbiju, prvenstveno zbog odlicnih vanjskih igraca, iako ce tesko biti zaustaviti Bobija.
Svejedno,kad on nije sutao Rusi su izgledali bezidejno.Unofficialpage je napisao/la:Shved koliko donese toliko i odnese. On im je oduzeo pobjedu, ispucava se. Umjesto da kreiraju napad on u 18 sek napada šuta iz nemoguće situacije.Federer17 je napisao/la:Vrjednije je 20 Bogdanovicevih poena, nego 50 Shvedovih. Bjezi ba, covjek se ispucava svaki drugi napad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.