Zar misliš da oni smiju doći na Koševo?belosevic28 je napisao/la:Zna li neko da li ce biti gostujucih navijaca?
Jaran me nagovori na sjever nako 100 godinanecu moci izdrzati ritam, prestar sam al' eto

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zar misliš da oni smiju doći na Koševo?belosevic28 je napisao/la:Zna li neko da li ce biti gostujucih navijaca?
Jaran me nagovori na sjever nako 100 godinanecu moci izdrzati ritam, prestar sam al' eto
Očekuje ih se oko 100 na streamuKrajisnikBosnjak je napisao/la:Zar misliš da oni smiju doći na Koševo?belosevic28 je napisao/la:Zna li neko da li ce biti gostujucih navijaca?
Majq im mrtwu yebem ustaaa!budzak je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/nitko-vise-ne-odgovara-za-smrt-vedrana-puljica-knezovicu-sude-za-pokusaj-ubojstva/994798.aspx
Znaci nikad pravda ni presuda za smrt našeg druga sa tribina...ccc. Tako to rade smradovi iz listice.
To je to, nazalost.Inijesta je napisao/la:Pokojnog Vedrana nije ovaj majmun ni ubio, ubila ga je policija i svakom je jasno da nikad odgovarat nece za to
6.500Lakoste je napisao/la:Nece biti vise od 5000
7 ljami hladno...skoroalen je napisao/la:6.500Lakoste je napisao/la:Nece biti vise od 5000
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, SHZ82, TETRAPAK, Zaboljesutra i 45 gostiju.