FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@Raonffa mi malo baca na @braco.
@MocMahale444 skontao si me, jbg.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Irfo kako si krenuo doći ćeš i ti na red 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Raonffa je poseban forumas on lije plavu krv.Samo ima 1 acc i rezervni koji je ustupio Rokoku nakon bana.LjoZee je napisao/la:@Raonffa mi malo baca na @braco.
Prvo sam mislio da si Neymar ali cim si se molio Bogu odma sam skontao da si A.V.
Nea ih ima hejbet.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Spore mu vala te analize, samo vas dvojicu odradio za mjesec danaVirtu4l je napisao/la:Irfo kako si krenuo doći ćeš i ti na red
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Tenks na beautiful riječimaMocMahale444 je napisao/la:Raonffa je poseban forumas on lije plavu krv.Samo ima 1 acc i rezervni koji je ustupio Rokoku nakon bana.LjoZee je napisao/la:@Raonffa mi malo baca na @braco.
Prvo sam mislio da si Neymar ali cim si se molio Bogu odma sam skontao da si A.V.
Nea ih ima hejbet.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa ne možeš mi u sred avgusta doći i još bi da biraš 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Virto je izdajnik i prema tome nije nista novo.aleksandar_veliki je napisao/la:Izradio me Virtual, ja njemu hotel sa pet zvezdica u Stokholmu, a on meni apartman bez klime.

Neka si nam dozvolio reg duplih accta.
@Raonffa

- Doktor1921
- Kontakt:
Haj napravite drugu temu pa se tamo lizite...udjem da sta procitam kad tamo 3 stranice lizanja...
Fuj koji si ti mazohista, ti bi da mi sami sebe lickamo..Doktor1921 je napisao/la:Haj napravite drugu temu pa se tamo lizite...udjem da sta procitam kad tamo 3 stranice lizanja...

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Nije on mazohista, on je aldin.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Bolje da sebe međusobno analiziraju, nek budu društvenokorisni, čast izuzecima i pravoj raji.irfo je napisao/la:Spore mu vala te analize, samo vas dvojicu odradio za mjesec danaVirtu4l je napisao/la:Irfo kako si krenuo doći ćeš i ti na red

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- Doktor1921
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem ovom nesretniku je nekakav Aldin nabio samo takve komplekse da ne moze proci par postova da ga ne spomene, idi kakvom hodzi da te izlijeci do sad si prozvao jedno 20 likova da su Aldin... treba tog Aldina dovesti opet na forum da te malo smiri izgleda da ti je dobro komplekse nabio.
- MocMahale444
Treba aldina **** a ne dovesti na forum.
Ti imas malo postova prema tome nemas pravo Virtu vrijeđati.
Ti imas malo postova prema tome nemas pravo Virtu vrijeđati.
- kyrieirving
- Kontakt:
Hocel moci igrat saban sta mislite, zadnjih 6 dana odigro 3 utakmice
- kyrieirving
- Kontakt:
Luka Doncic odigro 4 za taj period isti broj godina duplo teze utakmice dakle ne vidim razlog da ne igra.irfo je napisao/la:Hocel moci igrat saban sta mislite, zadnjih 6 dana odigro 3 utakmice
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Znaci nisi upravo uporedio te dvije situacije 

Znaš šta ti je činiti AdoPosljednjih dana pojavile su se informacije da će Siniša Stevanović na kraju ove godine napustiti FK Željezničar. Stevanoviću ističe ugovor sa Plavima, a šef struke Plavih Admir Adžem demantovao je pisanja pojedinih medija koji su istakli da je Stevanović odbio novi ugovor. "Nije istina da je Stevanović odbio produženje ugovora, nego sam ja rekao da želim da se upoznam sa kvalitetama igrača kojima ističu ugovori. To su Srđan Stanić, Jadranko Bogičević i Siniša Stevanović, te ću ja čelnicima kluba podnijeti izvještaj. To nije bila istina da je on odbio produženje ugovora", kazao je Adžem. Željezničar će u narednom kolu Premijer lige u nedjelju na Grbavici ugostiti Krupu.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Bogi će dobiti novi ugovor do kraja godine.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 22 gosta.