FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

drinin vuk
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la drinin vuk » 25 avg 2010, 10:08

Devil je napisao/la:Kleo na terenu nije pokazao da je vredan novca koji trazi, tako da smo se odrekli njegovih usluga(Ivan Adzic,sportski direktor FKCZ) :lol: :lol:
Morao sam ovo da nadjem jednostavno.I neka mi onda neko kaze da je Adzic kvalitet za svoju duznost.

Neko se raduje u derbiju sa Indjijom pobjedi ,a neko ulasku u Ligu šampiona.... :D :D :D :D
p.s. ganci se kupaju u bari.... :D :D :D
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 avg 2010, 12:59

drinin vuk je napisao/la:
Devil je napisao/la:Kleo na terenu nije pokazao da je vredan novca koji trazi, tako da smo se odrekli njegovih usluga(Ivan Adzic,sportski direktor FKCZ) :lol: :lol:
Morao sam ovo da nadjem jednostavno.I neka mi onda neko kaze da je Adzic kvalitet za svoju duznost.

Neko se raduje u derbiju sa Indjijom pobjedi ,a neko ulasku u Ligu šampiona.... :D :D :D :D
I sta sa tim,to je mozda kod tebe u Zvorniku,u Bg svaki pravi covek/momak ma bio on Grobar,Delija,Firmas,Taurunom,Unionist... koji zeli za srpski fudbal dobro,svetlu buducnost,javu ligu zeli da Partizan/Zvezda udju u LP,Vosa/Spartak/OFK/udju u EL.
Pa ja sam sinoc skakao kada su padali golovi,ja sam sinoc strepeo na penalima kao najveci Grobar da Anderelcht promasi i zato ako nemas sta pametnije napisati nemoj ni pisati jer samo ispadas da ne kazem sta.
Jos da si pravilno citirao pa hajde ali ni to veze sa vezom nema.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 avg 2010, 15:23

Devil je napisao/la:

I sta sa tim,to je mozda kod tebe u Zvorniku,u Bg svaki pravi covek/momak ma bio on Grobar,Delija,Firmas,Taurunom,Unionist... koji zeli za srpski fudbal dobro,svetlu buducnost,javu ligu zeli da Partizan/Zvezda udju u LP,Vosa/Spartak/OFK/udju u EL.
Pa ja sam sinoc skakao kada su padali golovi,ja sam sinoc strepeo na penalima kao najveci Grobar da Anderelcht promasi i zato ako nemas sta pametnije napisati nemoj ni pisati jer samo ispadas da ne kazem sta.
A sta ti si sad kao pravi beogradjanin? Svi ostali ljudi koji nisu iz Bg su smece? Svi ostali su manje vrijedni,glupi?
Ne budi smjesan,kakvi crni beogradjani sinoc je pola Beograda slavilo golove Anderlechta,drugi je slucaj u RS,gdje svi navijamo za vjecite protiv stranaca.Tako da moliim te,bez obzira na tvoje potencijalne vrline ne pravi komparacije koje su u skladu za uzrast do 5 godina.....
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 avg 2010, 15:37

Devil je napisao/la:
A sta ti si sad kao pravi beogradjanin? Svi ostali ljudi koji nisu iz Bg su smece? Svi ostali su manje vrijedni,glupi?
Ne budi smjesan,kakvi crni beogradjani sinoc je pola Beograda slavilo golove Anderlechta,drugi je slucaj u RS,gdje svi navijamo za vjecite protiv stranaca.Tako da moliim te,bez obzira na tvoje potencijalne vrline ne pravi komparacije koje su u skladu za uzrast do 5 godina.....
Da ja sam pravi Beogradjanin,od caleta Beogradjanina,rodjen u Beogradu 1986.goidne.Jos nesta te zanima o meni ako da posalji PP.
Gde sam ja rekao da su ostali smece molim te,nadji mi tu recenicu,molim Te.I vidi sta sam napisao koji zeli za srpski fudbal dobro se sinoc radovao uspehu PArtizana.Budimo realni bilo je i onih koji su navijali za Anderlecht(moj brat je medju njima)ali to su momci koji su i dalje na severu koji ne prate toliko fudbal vec samo Zvezdu koje nije briga ni za sta ostalo.,to su momci iz UF koji su uvek protiv vecitih.Priznajem i ja sam takav bio do pre nekoliko godina kada sam bio na severu svaku tekmu,ali sada kako idem na drugu tribinu moje se misljenje izrazito menja i shvatam da koji god to klub bio u fudbalu,basketu,odbojci,rukometu on prvo predstavlja Srbiju pa tek onda sebe.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 avg 2010, 19:42

Juce smo igrali 1:1 u prvom kolu lige rezervnih timova sa Radom na Banjici.Jedini gol postigao je Danijel Mihajlovic.

Za nas igrali: Bajković, Mikić, Mihajlović, Srećković, Reljić, Bogdanović, Binić, Lazović, Jeremić, Perović, Jevtić. U drugom poluvremenu šansu su dobili i Caković, Despotović, M. Nikolić, Blažić, Rogač i Mijović.

Ova liga je po meni pun pogodak da se nakon mislim 1999 ponovo vraca u upotrebu jer ce time mladi igraci tokom sezone i oni koji nisu u prvom planu dobijati samopouzdanje i imati tekme u nogama.Za sada je ova liga samo na nivou Beograda ali od sledece sezone se ocekuje i u ostalim gradovima.NE sumnjam da ce ova liga imati i gledalaca i pravih zaljubljenika u fudbal.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 27 avg 2010, 19:10

Teodosic Milos je napisao/la:za Drininog vuka......ide opet ono " Ko te **** godinama,**** te opet " TOKIO BARI A NE NEKI FLJAMUNTARI.....aj sad vozdrica KOMPLEXAS

Iskren da budem tvoja konstatacija je uzrok za tvoju zavrsnu rijec,odnosno poslijednja riječ tvog komentara je rezultat prethodnih verbalnih dijelova cjeline koja se zove rečenica.Tako da najlakše je živjeti u prošlosti,sadašnjost je za vaš klub teška,a budućnost neizvjesna,a ja ne likujem i ne radujem se tome,jer ipak ste vi klub koji je (KOJI JE)u prošlosti uradio nešto veliko,ali isto tako na osnovu toga ne može narednih 20 vijekova pričati o tome i na osnovu toga davati konstatacije da je neko drugi kompleksaš ili slabiji.
Kažem ne likujem,al kad malo bolje skontam,taj Bari vam je donio dosta štete,vaše najveće zvijezde Džajić,Cvjetković,Piksi,sve su pokrali i odnijeli,tu je i Binić,napravili od kluba ljušturu,bili po zatvorima,naravno imaju ljude koji stoje iza njih,a od vašeg kluba ostalo je samo ime.U košarci ste praktično pred gašenjem,grb ste prodali,u vaterpolu nemate klub,u fudbalu imate dugove koji su posledica prije svega rada Piksijeve uprave,da Vaše legende koji je pobjegao u Aziju,pijucka i vozika se,sa milionima kojih ni on sam ne zna koliko.Na kraju,nisam ti ja kriv što ti već godinama većinu evro utakmica gledaš sa grbom Partizana na ekranu,što ta tvoja Zvezda još nije igrala Evroligu u košarci,a godinama se priča o KK Evropska ,a sad već i KK Sledeća,o VK koji je praktično ugašen,a taj klub koji ti ne voliš je svake godine na F4,čak je i taj tvoj klub zadnje dvije godine pomagao da se ne ugasi ,davajući mu cjelokupan omladinski tim da se takmiči,bez naknade.I kasnije opet neko ima komplexe,prije tako krupne izjave,odnosno karakterizacije onog ko ne misli kao ti,ko kaže ono što misli dobro razmisli,jer kompleksi ne dolaze od strane onog ko za ovih 15 godina se radovao više nego svi ostali navijači drugih navijačkih grupa zajedno kad su u pitanju uspjesi.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 avg 2010, 14:12

Prva tekma JSL na Marakani ove sezone.Jagodina je veoma tezak protivnik ali moramo krenuti sa pobedom na Marakani.

1. Boban Bajković, 22. Saša Stamenković,
3. Duško Tošić, 6. Nikola Ignjatijević, 14. Nikola Mikić, 16. Stevan Reljić, 18. Slavoljub Đorđević, 24. Pavle Ninkov, 25. Danijel Mihajlović,
2. Savio, 7. Milan Jeremić, 8. Darko Lazović, 9. Ognjen Koroman, 20. Kadu, 26. Mohamed Aval Isah, 29. Marko Vešović, 88. Dejan Milovanović,
11. Miloš Trifunović, 23. Slavko Perović i 99. Andrija Kaluđerović.

Nema Jevtica verovatno ostao da vezba suteve na prazan gol. :mrgreen: Salim se povredjen je bas kao i Koki ali on ce igrati danas.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 avg 2010, 21:04

Pobeda 2:1 na Marakani nad Jagodinom.Gledao samo drugo poluvreme zbog basketa,i ono sto sam video u drugom poluvremenu je solidno ali ono mora bolje,prvenstveno mislim na vezni red koji je skroz trom.Takodje i odbrana ne tako dobra nekoliko propusta u drugom delu sto je iskoristeo Djenic da izednaci na 1:1,ali onda veoma dobra akcija duga lopta Milovanovica za Kokia,koji salje u sesnasterac gde nakon jedne odbijene lopte Cadu je hvata i posprema iza Bondzulica.
U prvom poluvremenu koje nisam gledao ali sam onako malo video neke highlitese poveli smo 1:0 golom Kaludjerovica,a u 38.minuti Bojovic izlazi sam na Stamenkovica ali Sasa odlicno brani,a u 40.minuti Jagodina ima penal koji promasuje Bojovic.
Treba reci da me Jagodina odusevila veoma ofanzivnom igrom i zaista je lepo videti kada neko ne igra bunker na Marakani.
Poseta po meni nekih 10-11000,sto me malo iznenadilo ali eto,bitno je da su tri boda tu za jedan od boljih startova u poslednjih 10 godina.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 avg 2010, 23:39

I ja sam prijatno iznenađen igrom Jagodine, dosta kvalitetna ekipica koja ima i glavu i rep i kako čujem jednog od najtalentovanijih srpskih stručnjaka na klupi, Dodića.
Naši igrači igrali dosta stegnuto, u grču, možda ih je i Jagodina iznenadila dobrom i otvorenom igrom. Ulaskom Koromana ekipa je živnula. Raduje me prvjenac Kaluđera i konstantna požrtvovanost i zalaganje Kadua.
Tošić sasvim solidno odigrao na štoperu što i ne čudi s obzirom na to da 2007. kad je mlada repka stigla do finala ep u Holandiji, Tošić je igrao u tandemu sa Banetom Ivanovićem na štoperskim pozicijama. Znači polivalentan je, a takvih nam igrača treba, pogotovo u odbrani sad kad fali Vilotić. Tu je i Ady čiji debi željno očekujem da konačno vidim kakav je on zapravo i je li bilo vrijedno "tući" se sa partizanom zbog njega.
Ah da, debitovao je i Danijel Mihajlović i dobro je odradio posao.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 avg 2010, 10:56

slika
slika
slika
:cry: :cry: :cry:
Vilota brate samo hrabro!!!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 30 avg 2010, 11:48

Kada je riječ o prvoj slici to se zove Veličina.I ja prvi želim Vilotiću sve najbolje,prije svega da ozdravi.A nešto se ne sjećam Delija kada je poginuo Haris Brkić da su bar saučešće izjavili!Al dobro od srca želim Viloti oporavak i da sve prodje kako treba i da se vrati na teren kad bude mogao i naravno da svaki derbi izgubi...
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 avg 2010, 13:28

Milijas ponovo blizu Zvezde. :( :evil:

Kakav cemo sad vezni da imamo Guma-Milovanovic-Milijas-Koki :lol:

Fantasticno,ako se ovo obistini mislim da vec Partizanu mogu cestitati na novoj tituli. :(
E moj Adzicu nisu ni tebi sve na broju. :cry:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 30 avg 2010, 18:05

Ipak ništa od Milijaša!

Iako mislim da bi Milijaš bio pojačanje, lično sam protiv bilo kakvih pozajmica i sličnih zahebancija. U slučaju da igramo jake evropske utakmice pa ok, a ovako za domaću ligu mislim da nam ovakvi pozajmljeni igrači nisu potrebni.
Protiv sam jer svi oni koji dođu u Zvezdu ili Partizan (Milijaš, Milovanović, Stojković, Basta, Stevanović....), su totalno van forme, po pola godine nisu ni minute odigrali u zvaničnim utakmicama, fizički nespremni... i onda dođu u Zvezdu, budu predstavljeni kao pojačanje, svaku utakmicu počinju od početka, ništa ne pokažu do drugog dijela sezone. kad konačno uđu u formu i nabiju snage, odigraju desetak do petnaest dobrih utakmica i na kraju sezone se vrate u klubove iz kojih su došli, a Zvezda opet mora da do posljednjeg trenutka prelaznog roka traži pojačanja za za domaću ligu i eventualno Evropu. I na kraju kad se sve sabere, gdje si bio-nigdje, šta si radio-ništa.

Bolje je onda dovesti nekog talentovanog mladog igrača iz domaće lige za male pare, forsirati ga i nakon određenog vremena prodati u inostranstvo ili dovesti nekog kvalitetnog stranca. E sad, to što Zvezda nema para da kupi kvalitetnog stranca (kao što radi Dinamo) pa se mora okretati pozajmljenim igračima, to je već "drugi par cipela".
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 30 avg 2010, 18:22

Sezona vam traje DVIJE sezone? :shock:

Mislim da konačno uzimate naslov, Partizan će se izmoriti u LP.
Hayley <3

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 30 avg 2010, 18:23

badblueboylivno je napisao/la:Sezona vam traje DVIJE sezone? :shock:

O čemu to ti?
RIP Adis Selmanović

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 30 avg 2010, 18:26

alan_kardec je napisao/la:

O čemu to ti?
O anketi.

Da li će CZ osvojiti ligu u sezoni 2010/2012. ;)
Hayley <3

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 30 avg 2010, 18:29

:lol: :lol: :lol:

tek vidjeh.

@devil se malo preračun`o. :lol:
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 avg 2010, 18:30

alan_kardec je napisao/la::lol: :lol: :lol:

tek vidjeh.

@devil se malo preračun`o. :lol:
Sto Devil?
Obannon je pravio anketu.
A i ja tek primetio. :lol:

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 30 avg 2010, 18:31

E i ti svašta pitaš! :D
Kod komšija je svaka sezona sledeća!
Radi se ipak o kolektivu FK Sledeća Sezona :lol: :lol: :lol:
& $ - & " - & - &
ФСРС

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 30 avg 2010, 19:02

E i ti svašta pitaš! :D
Kod komšija je svaka sezona sledeća!
Radi se ipak o kolektivu FK Sledeća Sezona
:lol: :lol: :lol:
slika
Hayley <3

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.