07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- ibrakadabra
- Kontakt:
Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
U 17:00 u centrotrans agencijama je stigao prvi kontigent karata za utakmicu BIH-FRANCUSKA.
U Ferhadiji je pocela prodaja od 18:00
U Ferhadiji je pocela prodaja od 18:00
- Los*Blancos
- Kontakt:
Lass povredjen nece ici na okupljanje rep.Francuske 

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
- ibrakadabra
- Kontakt:
Djaba im povrede kad mi imamo PapetaLos*Blancos je napisao/la:Lass povredjen nece ici na okupljanje rep.Francuske
Nema veze,makar nece oblaciti onu stripy sa hiljadu boja majicu. Original design of Emerik Gudelj:mrgreen:ibrakadabra je napisao/la:Djaba im povrede kad mi imamo PapetaLos*Blancos je napisao/la:Lass povredjen nece ici na okupljanje rep.Francuske
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 30 avg 2010, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- ibrakadabra
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Nema veze,makar nece oblaciti onu stripy sa hiljadu boja majicu.ibrakadabra je napisao/la:Djaba im povrede kad mi imamo PapetaLos*Blancos je napisao/la:Lass povredjen nece ici na okupljanje rep.Francuske
Stripy je za njega Ferguson
Naravno ,zato mu fildjan liga balcak.Japan nebi ni vidio da mu babe nije bilo. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- ibrakadabra
- Kontakt:
pape je vodio ugledne klubove,svi ispali iz ligeharishp je napisao/la:Naravno ,zato mu fildjan liga balcak.Japan nebi ni vidio da mu babe nije bilo.
Jest,zato Mesa,pogotovo Hadzija ''bolje ''to karikaju.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- ibrakadabra
- Kontakt:
Sta me briga i za mesu i hadziju i osima mladjeg ali istina je da pape nema pojma sa trenerskim poslom.harishp je napisao/la:Jest,zato Mesa,pogotovo Hadzija ''bolje ''to karikaju.
Izato treba da ode.
Haj se sad opet vrati na ''mjesto zlocina''i dobro razgledaj evidenciju.ibrakadabra je napisao/la:Sta me briga i za mesu i hadziju i osima mladjeg ali istina je da pape nema pojma sa trenerskim poslom.harishp je napisao/la:Jest,zato Mesa,pogotovo Hadzija ''bolje ''to karikaju.
Izato treba da ode.
Kad neko ode,treba drugi da dodje.Vazda bilo.Ako tebe nije briga ili druge za ove koji su ko' biva potencionalni.
Onda dovesti Bracu gumenu glavu a tebe postaviti kao zamjenika............i uspjeh zagarantovan.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 30 avg 2010, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Apsolutno sam protiv Papeta ali sada pred utakmice ne treba talasati previse , same ce utakmice pokazati stanje stvari !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- ibrakadabra
- Kontakt:
Probleme treba sasijeci u korijenu,kad bude kasno ne moraju ga ni tjeratikimbo je napisao/la:Apsolutno sam protiv Papeta ali sada pred utakmice ne treba talasati previse , same ce utakmice pokazati stanje stvari !!!
Korijen je malo stariji i dublji,za one koji su haman zaboravili na to. 
Tu bi kao prvo krampa,dobro dosla.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- ibrakadabra
- Kontakt:
Onda neznam o cemu raspravljamo ,necemo nikad nigdje otici i to je toharishp je napisao/la:Korijen je malo stariji i dublji,za one koji su haman zaboravili na to.
Pa lakse ti je bilo da odmah to napises,a ne da upires prstom u pojedinca.Iako ih citav vagon iza njega.ibrakadabra je napisao/la:Onda neznam o cemu raspravljamo ,necemo nikad nigdje otici i to je toharishp je napisao/la:Korijen je malo stariji i dublji,za one koji su haman zaboravili na to.
Pogotovo sto ce taj vagon da ostane a pojedinac ode i ovako i onako.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 30 avg 2010, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
de nabroj koji su to ugledni klubovi ispali!ibrakadabra je napisao/la:pape je vodio ugledne klubove,svi ispali iz ligeharishp je napisao/la:Naravno ,zato mu fildjan liga balcak.Japan nebi ni vidio da mu babe nije bilo.
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
- ibrakadabra
- Kontakt:
Traktor IMT duboka brazdaharishp je napisao/la:Korijen je malo stariji i dublji,za one koji su haman zaboravili na to.
Care vec je prekasno,da sada Murinjo dodje ne moze nas iscupati .Ove kvalifikacije su vec propale treba ih (savez + Susic) pustiti da ovo odrade u miru sada.ibrakadabra je napisao/la:Probleme treba sasijeci u korijenu,kad bude kasno ne moraju ga ni tjeratikimbo je napisao/la:Apsolutno sam protiv Papeta ali sada pred utakmice ne treba talasati previse , same ce utakmice pokazati stanje stvari !!!
Da ne bude poslije izvlakusa te negativna atmoisfera kriva te ovo te ono.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
To je on cuo,od dajdzine tetke maceha mu pricala,pa je et on to uzeo ko pouzdani izvor,a kad ga pitas da iznese dokaze,suti ko popisan...HuX je napisao/la:de nabroj koji su to ugledni klubovi ispali!ibrakadabra je napisao/la:pape je vodio ugledne klubove,svi ispali iz ligeharishp je napisao/la:Naravno ,zato mu fildjan liga balcak.Japan nebi ni vidio da mu babe nije bilo.
Rotor Volgograd...
- ibrakadabra
- Kontakt:
Ankaraspor izbacen iz lige
Rizespor ispao iz lige bas kada ih je vodio pape
Cannes ispao iz lige isto kada ih je pape vodio
Ostali su bili na granici da ispadnu
Rizespor ispao iz lige bas kada ih je vodio pape
Cannes ispao iz lige isto kada ih je pape vodio
Ostali su bili na granici da ispadnu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.