Dabar je napisao/la: eto u kakvom klubu igraju vaši najbolji fudbaleri...

Hm, Modrić, Kranjčar(iako je više na klupi) i Ćorluka(zaboravih i Pletikosu koji 20 godina prelazi u Premiership

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Dabar je napisao/la: eto u kakvom klubu igraju vaši najbolji fudbaleri...
skroz si upravu brate , kad moze ibra za 24 pa moze i dzeko za recimo 30 al jok onaj honess joojj a i dzeko treba da uzme ovog raiolu sto je zlatanov agent da vidis sta je sposoban covjek , kaze zlaji posvadaj se sa trenemo par igraca i izjavi neku nebulozu u novinama i vadim te iz barse za 24 mil , tako i dzekson treba ,,Cartman je napisao/la:Vidite jedan Ibrahimovic prelazi u Milan za 24 miliona, a ovo djubre Hoeness trazi 40 za Dzeku!?
To ti taman dodje sljedece ljeto.Bez_komentara je napisao/la:Ma ljudi moji,ne sekirajte se.
Preci ce do 1000-te strane.
Hahah iznenadzen covjek svasta..McClaren nakon šokantnog preokreta: Ovo još nikad nisam doživio
Izgubili su nogometaši Wolfsburga i drugu ovosezonsku utakmicu u Bundesligi. Na svom stadionu pali su od Mainza 4-3 iako su vodili 3-0...
McClaren je kritizirao svoju momčad
Sva su tri gola nogometaši engleskog trenera Stevea McClarena zabili do 30. minute. Gosti su do kraja poluvremena uspjeli smanjiti, a u drugom i posve preokrenuti utakmicu protiv kluba koji je ove sezone u Njemačkoj uložio najviše od svih Bundesligaša u pojačanja.
>> Kakav preokret: Wolfsburg vodio 3-0 pa izgubio!
'Ovo je vrlo teško objasniti. Nikad mi se u karijeri nije dogodilo nešto slično: niti u igračkoj, niti u trenerskoj. Imali smo 3-0 i sve pod kontriolom. Momčad je tada odjednom prestala igrati nogomet. U poluvremenu sam rekao igračima da moramo nastaviti igrati kao da počinjemo utakmicu. No, Mainz se u nastavku razigrao. Pokazali smo dva lica. U drugom smo poluvremenu skroz izgubili kontrolu. Ostali smo bez samopouzdanja', žalio se nakon utakmice šokirani McClaren, bivši engleski izbornik, koji je u Wolfsburg doveden nakon dviju uspješnih sezona u nizozemskom Twenteu iz Enschedea.
'Kao momčad još nismo izrasli. Moramo nastaviti žestoko raditi. Moramo se bolje braniti i mentalno pokazivati veću postojanost. Ovaj poraz moramo smjesta zaboraviti. Vidjeli smo danas da Džeko i Diego u koprodukciji mogu drmati Bundesligom. No, moramo se bolje braniti', naglasio je još jednom McClaren.
Dylan Dog je napisao/la:Auu bit ce sad *ebavanja mama,jos im je sad kapiten,jadni igraci Wolsburga![]()
[youtube][/youtube]
Edijne, pisi i mene 2 puta!!!knoa je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Auu bit ce sad *ebavanja mama,jos im je sad kapiten,jadni igraci Wolsburga![]()
[youtube][/youtube]
i ja Dzeko i ja
Druze Milan je platio mislim oko 25 milona za Zlatana i odradio pravi deal na Barcinu stetu gdje mu mislim Barca placa i jedan dio plate.. a za Edu su mislim bili spremni da daju cak malo vise od 25M...Jaydoo82 je napisao/la:Milan nema para za Edina, al ima para za Zlatana i Robinha?? WTF??? Pa Edin je bolji od Ibre za 2 puta
Šta ovaj priča?!SemPer_fi je napisao/la:Vidjeli smo danas da Džeko i Diego u koprodukciji mogu drmati Bundesligom.
Diego je kanta jarane, zato je i grijao klupu u Juve... kada odigra jos 5-6 tekmi i vucici ce sami vidjeti da su pogrjesili...Željovac je napisao/la:Šta ovaj priča?!SemPer_fi je napisao/la:Vidjeli smo danas da Džeko i Diego u koprodukciji mogu drmati Bundesligom.Kakva crna koprodukcija, nije mu nijedne upotrebljive lopte dao Diego za 90 minuta! Ni njemu ni nikome. Gol koji je Diego dao bi svaki igrač na svijetu zabio, a svi golovi su 90% Džekini. Ovo 10% ide na koprodukciju Mandžukić - Džeko kod drugog gola. Diego nije bio ni u kakvoj koprodukciji ni sa kim!
nisu oni sisali vesla da daju 40 miliona za Džeku, kad mogu uzet Zlatana za 24Jaydoo82 je napisao/la:Milan nema para za Edina, al ima para za Zlatana i Robinha?? WTF??? Pa Edin je bolji od Ibre za 2 puta
aha bolji je džeko 2 a možda i 3 puta od ibreJaydoo82 je napisao/la:Milan nema para za Edina, al ima para za Zlatana i Robinha?? WTF??? Pa Edin je bolji od Ibre za 2 puta
To što igra u Bundesligi (ne znam čemu podcjenjivanje ove lige, karaju talijane evo drugu godinu zaredom, pogotovo što se tiče tog marketinga, stadiona, publike, dugova, namještaljki pa i ekipnih rezultata, u Italiji samo Inter vrijedi, da ne pričam o reprezentacijama.), što nije "marketinški atraktivan" i što je BiH "fudbalski anonimna" ga čine slabijim igračem od Ibrahimovića? Mislim, to su kao neki parametri?tony-mortale je napisao/la:aha bolji je džeko 2 a možda i 3 puta od ibreJaydoo82 je napisao/la:Milan nema para za Edina, al ima para za Zlatana i Robinha?? WTF??? Pa Edin je bolji od Ibre za 2 puta![]()
a to što nije igrao nikad u nijednoj jačoj ligi osim njemačke, što nije marketinški atraktivan nimalo, dolazi iz realno fudbalski anonimne BiH i precjenjen je za najmanje 15 miliona zaboravljamo.