U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Bas razmisljam da bi ova U17 generacija trebala biti jako talentovana, mozda najtalentovana u nasoj historiji. Imamo Hasica, Varesanovica, Hadzica, Badzaka, Sarica, Volodera, Matkovica... I takodje nije preteska grupa (Slovacka, Moldova, Makedonija).
Daniel Jelisic igrao zadnje dvije utakmice za bayern u19. Prosle sezone standardan u U17, treba ga pozvati u reprezentaciju.
-
- Kontakt:
ko dade golove za nas?
Hadzić
Masina je ovo dijete!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trebao je i prošlu sezonu povremeno igrati u prvom timu, da ga nije menađer vodao okolo, a Janjoš ga ignosrisaokobe24 je napisao/la:Masina je ovo dijete!

Jest neko video koji igraci su bili asist? da mogu kasne staviti sve.
hvala
hvala

Bukvalno lopta prodose kroz ruke Vasilja

- SuperPippo
- Kontakt:
Ovaj lijevi bek ubjedljivo najgluplji i najgori igrac u ekipi.
Koji je taj? Amar Besirevic?SuperPippo je napisao/la:Ovaj lijevi bek ubjedljivo najgluplji i najgori igrac u ekipi.
Edit: evo 4-4 sad

- SuperPippo
- Kontakt:
Vucevich je napisao/la:Koji je taj? Amar Besirevic?SuperPippo je napisao/la:Ovaj lijevi bek ubjedljivo najgluplji i najgori igrac u ekipi.
Edit: evo 4-4 sad
Mislim da je on ne znam mu ime lik kriminalan pogotovo prvo poluvrijeme.
Mislim da je Besirevic iz Zeljeznicara, inace nije bas neki igrac - nesto kao onaj Sandi Husic od prosle godine
Taman za 2-3 godine kad Dzeko bude u godinama i uveliko na zalasku karijere, ovaj mali ce da ga zamijeni ako Bog da. Ima nevjerovatan njuh za gol, nebo je granica (samo da ga povrede zaobidju aBd).Esport je napisao/la:Trebao je i prošlu sezonu povremeno igrati u prvom timu, da ga nije menađer vodao okolo, a Janjoš ga ignosrisaokobe24 je napisao/la:Masina je ovo dijete!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ko je broj 7, jel to Amar Catic? Bas dobro igra.
Po ss.ba Beširević uopšte nije pozvan za ovaj prijateljski dvomeč sa Bugarskom.
Al' jeste ovo on sigurno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Igrao je sigurno, komentator mu je par puta rekao ime. Osim da nije mozda Dino Besirevic tu?Raonffa je napisao/la:Po ss.ba Beširević uopšte nije pozvan za ovaj prijateljski dvomeč sa Bugarskom.

Ma Amar je sigurno, znam po faci kako momak izgleda, nego mi bilo čudno u prvi mah jer na onom članku koji je ss.ba napisao o pozvanim za ovaj dvomeč sa Bugarima nije bilo njegovog imena i prezimena.Vucevich je napisao/la:Igrao je sigurno, komentator mu je par puta rekao ime. Osim da nije mozda Dino Besirevic tu?Raonffa je napisao/la:Po ss.ba Beširević uopšte nije pozvan za ovaj prijateljski dvomeč sa Bugarskom.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- SuperPippo
- Kontakt:
https://www.nfsbih.ba/vijesti/bh-junior ... bugarskom/
„U-19“ reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrala je danas neriješeno 4:4 sa Bugarskom u prijateljskom susretu koji je odigran u Sofiji.
Tri gola ze bh tim je postigao napadač Sarajeva Nedim Hadžić, a u listu strijelaca se upisao i Demirel Veladžić.
Selektor Toni Karačić je u današnjem susretu na teren Trening centra Fudbalskog saveza Bugarske izveo sljedeći sastav: Filip Vasilj, Ševkija Resić, Amar Beširević, Jasmin Čeliković, Amir Velić, Filip Božić, Nedim Hadžić, Edis Smajić, Amar Beganović, Anel Šabanadžović, Tomas Dadić.
Igrali su još: Rijad Sadiku, Amar Čatić, Demirel Veladžić, Nikola Vuletić, Imad Rondić, Saša Maksimović, Halid Šabanović i Luka Knežević.
Iste ekipe će odigrati još jedan meč 14. septembra u 10:30 sati u TC FS Bugarske u Sofiji.
„U-19“ reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrala je danas neriješeno 4:4 sa Bugarskom u prijateljskom susretu koji je odigran u Sofiji.
Tri gola ze bh tim je postigao napadač Sarajeva Nedim Hadžić, a u listu strijelaca se upisao i Demirel Veladžić.
Selektor Toni Karačić je u današnjem susretu na teren Trening centra Fudbalskog saveza Bugarske izveo sljedeći sastav: Filip Vasilj, Ševkija Resić, Amar Beširević, Jasmin Čeliković, Amir Velić, Filip Božić, Nedim Hadžić, Edis Smajić, Amar Beganović, Anel Šabanadžović, Tomas Dadić.
Igrali su još: Rijad Sadiku, Amar Čatić, Demirel Veladžić, Nikola Vuletić, Imad Rondić, Saša Maksimović, Halid Šabanović i Luka Knežević.
Iste ekipe će odigrati još jedan meč 14. septembra u 10:30 sati u TC FS Bugarske u Sofiji.