FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zeljo92
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zeljo92 » 12 sep 2017, 12:13

irfo je napisao/la:Moglo je lakse puno od metalhegea

i to u gostima :?

pitari kod sablje :lol: :lol: bar smo to izbjegli
Pitari u startu ispadaju :lol:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 12 sep 2017, 12:14

Zeljo92 je napisao/la:
irfo je napisao/la:Moglo je lakse puno od metalhegea

i to u gostima :?

pitari kod sablje :lol: :lol: bar smo to izbjegli
Pitari u startu ispadaju :lol:
Bgm mogli bi i siroki i zrinjski istim tragom, ipak mi dobro prodjosmo kad ove pogledas :rol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 12 sep 2017, 12:15

Mi smo dobro prosli, Metelege nije ista ekipa kao prosle sezone.
- Zeljeznicar -

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 12 sep 2017, 12:18

bhsport je napisao/la:
Kompromis je napisao/la:
irfo je napisao/la:Al igra Saban na ovom izvjestaju :tokralju:
Sabana forsirati i eto novog hadziahmetovica...

Ali zato velic samo na ovim isječcima imao greske (od kojih je jedna katastrofalna) srecom nijedna nije kaznjena... mada ko je gledao utakmicu mali ih je napravio jos vise.... lose se postavlja skroz i dodaje lopte dosta riskantno (preslikani stil igre akademika i knjizevnika)... ne znam sta da mislim o njemu s obzirom na sav hype koji se vrti uz njegovo ime (reprezentativni kalibar mora ponuditi mnogo vise bez obzira na tremu prvog nastupa)... osmankovic i dzindo mi djeluju dosta bolje... iako je ovaj vise tehnicki potkovaniji od njih...
Takve greske su normalne za dijete koje iznenada debituje na teskom gostovanju.
Takve greske konstanto su pravili Bogicevic, Kerla i Bocacini, pa i Kemo od kojih Velic ima vecu perspektivu da napreduje a ovi starohani mogu samo jos na iskustvo igrati. Mali je bio vise nego solidan za svoj prvi nastup i Adzemu svaka cast na ubacivanju ove djece.
Ne znam jesi li gledao citavu tekmu ali je mali konstantno grijesio... to nisam ocekivao od nekog koje je reprezentativni potencijal... nemojmo zmiriti na cinjenice, daleko je to bilo od nekog dobrog debia... istina prvi mu je seniorski mec ali opet mislim da nije veci potencijal od keme, a posebno dzinde koji se od svih tih mladih defanzivaca najvise istice... ali eto vazda je povrijedjen...

Mali svakako treba i dalje dobijati sansu jer kakav god da je draze mi je da on pogrijesi nego akademik (mada igra ko zvrka ove sezone mora se priznati) ili jos gore nego da dovedu kerlu i slicno pa da opet grijesi....

kyrieirving
Kontakt:

Post Postao/la kyrieirving » 12 sep 2017, 12:31

Odlicno proslo izvlacenje.Metalege nije ni jak ni toliko slab ali mnogo su losiji u odnosu na proslu godinu i trebali bi to lagano odradit.Ono sto je jos dobro je da ce odma ispast par favorita.U kup ove godine najvise nade polazu Mladost DK,Sarajevo,Radnik,Borac i Krupa.Zrinjski,Siroki i mi smo top 3 u to nema sumnje tako da nam kup nije prioritet al mi uvjek idemo na dva fronta dok recimo Zrinjski to pametnije radi realno.
Zeljeznicar iznad svega !

KING JAMES G.O.A.T

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 12 sep 2017, 12:31

Ramović dobije crveni u prvom poluvremenu, napravi veću glupost od Dženisove i to u najvećoj utakmici lige, pri rezultatu 0:1 i niko mu riječ ne progovori, dođe Dženis 20 min prije kraja dobije crveni, pri rezultatu 0:2 uz to 5 puta lakši protivnik i utakmica i svi ga uzmu na nož, klasični dvostruki aršini. Sad evo se sere po malom Veliću, a prosle godine Kerla,Bogi,Bocca imali mali milion grešaka... Dvostruki aršini opet..
Protivnik u kupu dobar, nije baš za prvo pretkolo ali dobar.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

kyrieirving
Kontakt:

Post Postao/la kyrieirving » 12 sep 2017, 12:42

Jaozinho22 je napisao/la:Ramović dobije crveni u prvom poluvremenu, napravi veću glupost od Dženisove i to u najvećoj utakmici lige, pri rezultatu 0:1 i niko mu riječ ne progovori, dođe Dženis 20 min prije kraja dobije crveni, pri rezultatu 0:2 uz to 5 puta lakši protivnik i utakmica i svi ga uzmu na nož, klasični dvostruki aršini. Sad evo se sere po malom Veliću, a prosle godine Kerla,Bogi,Bocca imali mali milion grešaka... Dvostruki aršini opet..
Ma beganovicu urucit papire ne znam sta taj lik vise radi u jednom klubu kao sto je zeljo pa on nije ni za prve lige federacije.

KING JAMES G.O.A.T

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 sep 2017, 12:50

Dobar žrijeb, nije Metalleghe ni blizu opasna ekipa kao prošle godine, poprilično su se raspali. Kad pogledaš druge najveće konkurente, mislim da smo mi imali možda i najlakši žrijeb.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 sep 2017, 12:52

Vi stvarno mislite da mi sa ovim rosterom možemo gurati u prvenstvu i kupu?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

kyrieirving
Kontakt:

Post Postao/la kyrieirving » 12 sep 2017, 12:54

Heavy metal par: Metalleghe - Željezničar
Nemogući par: Mladost - Sarajevo (sva mladost davno otišla iz Sarajeva)
Teška vs laka industrija: Rudar - Tekstilac
Vojni par: Vitez - Borac
Planinski par: Leotar - Kozara
Celebration par: Svatovac - Slavija
Komunisticki par:Bratstvo - Sutjeska
Ubjedljivo najjači par: TOŠK - GOŠK

KING JAMES G.O.A.T

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 12 sep 2017, 13:06

Virtu4l je napisao/la:Vi stvarno mislite da mi sa ovim rosterom možemo gurati u prvenstvu i kupu?
Eto ne mozemo.

A do prije mjesec si pisao da mozemo ako dođe Amar.
- Zeljeznicar -

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 sep 2017, 13:10

Lažeš kao i obično.
Voli te tvoje Sarajevo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 sep 2017, 13:24

Možemo vala ova dva kola do zimske pauze, poslije sve zavisi od pojačanja.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 sep 2017, 13:24

I još nešto, zamolio bih administraciju da obrate pažnju na ove namjerne provokacije. Cilj tih provokacija je da se diskusija odvuče u drugi smjer koji debelo utiče na kvalitet teme, uvijek dođu neki Zenzo ili salle i jedini cilj im je da isprovociraju Neandertalca, mene i sve ostale kojima Senad Misimović nije Bog, Allah, šah, kralj, legenda.

To se dešava svaki put kada se rasprava dovede na neki normalni nivo i kada se priča o fudbalu. Evo, danas se ponavlja kao papagaj i svaki post mu je provokativan dok se neko ne upeca, onda se ono hinjski izvuče. Mislim da mu nije mjesto na ovom forumu.
admin je napisao/la:.
aleksandar_veliki je napisao/la:.
Voli te tvoje Sarajevo.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 12 sep 2017, 13:49

Cuj kmeci adminu ovo je novi level Bgm :rol: :rol:

Napreduje stadion, a teren je Bgm milionski projekt, ako hoće da ga odrede kako treba, čini mi se 6 slojeva tako ih nazovimo treba se postaviti gdje je zadnji tek trava, mogu se dobiti pare Uefa, ali mislim da drzava/savez moraju isto tako učestvovati nekim dijelom, nadati se da će se i to uspjeti izganjati nekako :clap:

Protiv krupe treba nas sto vise biti, uzeti i tu tri boda pa lagano dalje, utakmicu za utakmicom :clap:

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 12 sep 2017, 13:58

Ocekujem pristojnu posjetu protiv Krupe nekih 5-6 hiljada, definitnvo ispisujemo nove stranice historije sa ovim radovima na stadionu i opet kazem sportski segment ce doci na svoje vrlo brzo.
- Zeljeznicar -

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 12 sep 2017, 15:00

kyrieirving je napisao/la: Ubjedljivo najjači par: TOŠK - GOŠK
:bow: :bow:

Nadao sam se gostovanju na nekoj novoj lokaciji poput Dervente ili Stanišića, al' eto biće Jajce :mrgreen: Da je k'o što nije, volio bih vidjeti Bobića, Zebu i devet juniora tamo, ali vidjećemo šta će Adžem skontati svakako
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 12 sep 2017, 15:02

Dobijamo Krupu 2:0, Zajmovic i Zakaric :kafa:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 sep 2017, 15:05

kyrieirving je napisao/la:Heavy metal par: Metalleghe - Željezničar
Nemogući par: Mladost - Sarajevo (sva mladost davno otišla iz Sarajeva)
Teška vs laka industrija: Rudar - Tekstilac
Vojni par: Vitez - Borac
Planinski par: Leotar - Kozara
Celebration par: Svatovac - Slavija
Komunisticki par:Bratstvo - Sutjeska
Ubjedljivo najjači par: TOŠK - GOŠK
Pobjednik duela ide na SAŠK :mrgreen:

Doktor1921
Kontakt:

Post Postao/la Doktor1921 » 12 sep 2017, 15:07

Jaozinho22 je napisao/la:Ramović dobije crveni u prvom poluvremenu, napravi veću glupost od Dženisove i to u najvećoj utakmici lige, pri rezultatu 0:1 i niko mu riječ ne progovori, dođe Dženis 20 min prije kraja dobije crveni, pri rezultatu 0:2 uz to 5 puta lakši protivnik i utakmica i svi ga uzmu na nož, klasični dvostruki aršini. Sad evo se sere po malom Veliću, a prosle godine Kerla,Bogi,Bocca imali mali milion grešaka... Dvostruki aršini opet..
Vidi taj Dzenis svaki put kad udje sa klupe dobije zuti karton, znaci on igra ko kad cuku pustis slanca pa ne zna gdje bi prije, veze nema sa fudbalom nije ni gradjen za fudbalera kad zaguzelja isto tele, mada moram priznati da je dobro igrao sad protiv Radnika ovo je bila njegova utakmica zivota.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Sarun i 28 gostiju.