save je napisao/la:Hrvati se moraju prije svega dobro otresti i prestati sanjati snove - **** ga, oni umišljaju da su u svemu najbolji. Ne znam kako i odakle. odličan tekst i komentar jednog lika iz Srbije:
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/sto-je ... 93622.aspx" Стеван
Hrvati su vas ucili sve sportove, pa za vas smo velesila i daj boze da nam dodete i polufinale pa da vam vam Saric, Bogdanovic i drustvo pokazu sta je kosarka!
Ivan Livno
Imali ste sreće u grupi, sad do polufinala igrate s amaterima, ali vas u polufinalu čekamo mi, a onda papa... naćete znati što vas je snašlo.
CRO
Vasa grupa najizjednacenija , to ne znaci najjaca hahaha sve repke goli prosjek, cuj od rusije da ispadnemo hahaha ehh da vas je razbit u polufinalu,al tesko cete vi italiju proci..slovenija spanjolska francuska hrvatska litva,4 od tu bi bilo realno polufinale al srbija i italija sretne u zdrijebu pa ce jedna od njih doc nama ili litvi na gazenje
Ivano
Joj kako ćemo vas nakantat u polufinalu. Jedva čekam.
CRO
Gledaj batice, u ovom momentu trenutno Hrvatska ima bolji tim i nikakve medalje ni bilo kakav vrač vam ne pomaže da to promjeni, zato se ne busaj bezveze s prosloscu nego se vrati u sadasnjost
maximilijan
Hrvatska ima igru za Španjolsku, a pravilo nalaže da ne možeš lako pobjediti dva puta istog suparnika na turniru, pa smo im taktički prepustili ovu ne otkrivajući ni izbliza sve karte. Vidimo se u finalu, a njima se već stislo.
the man
Nisu nam se skidali Ukic i Planinic, momci iz petorke a Bender je igrao 20 minuta, Buva i Ramljak po 6 a dosad ni minute. Sada rezerva Simon 35 minuta. I Kruslin je igrao. Spremni smo za zlato jos kompletni pogotovo.
Mi im ne pasemo, Spanjolci ce ostale oderati.
drago
I tako dalje...
Ovo su samo neki od komentara koje ste ostavljali po srpskim portalima pre ovog meca sa Rusijom. Cisto da shvatite da vas ne zajebavamo iz mrznje prema vama niti zato jer smo iskompleksiranj kao narod, jer ovi komentari dovoljno govore o tome ko je i koliko opterecen i iskompleksiran... Vec zato jer ste smesni sa tom samouverenoscu bez ikakvog pokrica, sa tim lozenjem i busanjem u grudi lred svako takmicenje, sa tim preuvelicavanjem sebe i potcenjivanjem svih drugih... Da je prosto ljudima drago kad ga nakon svega toga ovako izduvate i izblamirate se poput totalnih jadnika. Da li ste se zapitali sto niko Crnogorce ne sprda iako su izgubili 30+ razlike? Pa zato jer su momci bili umereni u izjavama i nisu se busali u grudi da su neka sila kad znaju da nisu. A vi ste u istom rangu kao Crna Gora a sebe stavljate u isti kos Sa Srbijom, Spanijom, Litvanijom, Francuskom... Pa kako onda covek da se ne sprda sa vama?

Ja i moji drugovi. Zato su nepodnosljivi kao narod.