Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
ma niko od nas ne sumnja u Celine trenerske kvalitete i drago nam je sto je dosao, ne znam nikoga u drzavi ko prati Premijer Ligu, a da mu se Celo nije dopao dok je trenirao Radnik, ali vise nas zanima kako ce se izborit s igracima, jer smo okupili nevidjene klosare i pickolisce i najvise zelimo vidjeti da ih Celo natjera na trcanje, posto je na glasu kao cvrsta ruka, jer oni mogu i moraju bolje, ali kao sto rekoh, nevidjeni klosari i pickolisci
Bas ce ih Petrovic natjerati da trce... covjeka kad slusas rekao bi autoritet nevidjen, a ono Lendric mu psovao i derao se na njega, i opet ga stavio da igra... ne smije nista igracima... i kerla i blagojevic se sprdali sa njim kako su htjeli... jbg zna baciti suplju i to mu u BiH prolazi...
Msm da smo nacisto nije los trener... zna igrati na rezultat (mada je eto zeznuo Zelju kad je igrao na X protiv Sarajeva) i to ce potvrditi i u Tuzli... i zna kalkulisati kad treba... to je veliki plus treneru...
Ali otprilike nije ni 50% onoga sto prica... vidim vec je poceo ubleharenje za ordagica... isto je pricao za bekrica i zakarica (kako ih je uvijek zelio i uvijek mu se svidjali), i doslovno ih unistio i suspendovao... ocekujte tako i odlazak ordagica u januaru ili suspenziju ako ima ugovor...
Dobar je dok ne baca suplju i ublehe, pogotovo oko famozne teke... ja mislio iz nje ce vaditi neke svoje aman zaman igrace po Srbiji i nizim ligama Svabije, a on doveo one sto se vrte po PL godinama, poput crnova, zeca, kerle itd... toliko o tome da se nesto pita i pika kod njega...
Cak sam i ja pao na tu pricu o kondiciji i trcanju po stepenicama... ocekivao sam da ce igraci da ginu, a ono valjali se od 30min ko prebijene macke, cak je i najbolji kondicioni trener u BiH Seferovic njemu bio visak i zelio ga se rijesiti (na kraju covjek otisao u Kinu)... evo brat optuzuje vladexa za nespremnost igraca, nešto mi je to poznato...
Msm da smo nacisto nije los trener... zna igrati na rezultat (mada je eto zeznuo Zelju kad je igrao na X protiv Sarajeva) i to ce potvrditi i u Tuzli... i zna kalkulisati kad treba... to je veliki plus treneru...
Ali otprilike nije ni 50% onoga sto prica... vidim vec je poceo ubleharenje za ordagica... isto je pricao za bekrica i zakarica (kako ih je uvijek zelio i uvijek mu se svidjali), i doslovno ih unistio i suspendovao... ocekujte tako i odlazak ordagica u januaru ili suspenziju ako ima ugovor...
Dobar je dok ne baca suplju i ublehe, pogotovo oko famozne teke... ja mislio iz nje ce vaditi neke svoje aman zaman igrace po Srbiji i nizim ligama Svabije, a on doveo one sto se vrte po PL godinama, poput crnova, zeca, kerle itd... toliko o tome da se nesto pita i pika kod njega...
Cak sam i ja pao na tu pricu o kondiciji i trcanju po stepenicama... ocekivao sam da ce igraci da ginu, a ono valjali se od 30min ko prebijene macke, cak je i najbolji kondicioni trener u BiH Seferovic njemu bio visak i zelio ga se rijesiti (na kraju covjek otisao u Kinu)... evo brat optuzuje vladexa za nespremnost igraca, nešto mi je to poznato...
vjeruj da on nije nikakva cvrsta ruka, ne **** ga niko ni pet posto, samo je dobar za bacit suplju u medijima, uvjerit ce te se sami poslije kojeg kola, ne moramo vam mi nista pricatChinaglia je napisao/la:ma niko od nas ne sumnja u Celine trenerske kvalitete i drago nam je sto je dosao, ne znam nikoga u drzavi ko prati Premijer Ligu, a da mu se Celo nije dopao dok je trenirao Radnik, ali vise nas zanima kako ce se izborit s igracima, jer smo okupili nevidjene klosare i pickolisce i najvise zelimo vidjeti da ih Celo natjera na trcanje, posto je na glasu kao cvrsta ruka, jer oni mogu i moraju bolje, ali kao sto rekoh, nevidjeni klosari i pickolisci
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
vidjeti cemo, u Radniku je napravio strasan posao, preuzeo ekipu na dnu, a odveo ih u gornji dom Premijer Lige, osvojio Kup i izborio evropsko takmicenje, od nekih igraca je napravio igrace, uspostavio jedan sistem na kome Radnik pociva evo i drugu godinu bez njega, vazili su, a vjerujem i dalje vaze za najcvrscu ekipu u ligi
smatram i da je u Zeljescaru napravio dobar posao, obzirom da je preuzeo ekipu u losem trenutku, sezona je maltene vec bila propala i on ih je uspio dovesti na koracic do titule, eh sada, njihovi navijaci ce reci da je prokockao vec osvojenu titulu, ali mi koji nismo navijaci tog kluba, reci cemo da im je spasio sezonu i doveo ih na koracic do titule
ko god kaze da je Celo dobio otkaz zbog rezultata ili lose igre, laze, on je otkaz mogao dobit samo zato jer su ga igraci bojkotovali, pa su u klubu odlucili da je bolje da to zavrse na vrijeme, pred pocetak Premijer Lige, nego da krene sezona i u medjuvremenu propadne, pa da onda to ucine, ili jer mu se neko mijesao u posao, a on nije dozvolio
ne znam kako ce se pokazat u Slobodi, pritisak za rezultat ce biti veci nego u Radniku, ali manji nego u Zeljescaru, ali ce i ovdje imat veliki pritisak kojekakvih spodoba, koji ce trazit da igraju ovi ili oni igraci
mislim da bi ovo mogla bit fina prica ako mu UO obezbijedi par dobrih igraca koji bi nosili igru Slobode
smatram i da je u Zeljescaru napravio dobar posao, obzirom da je preuzeo ekipu u losem trenutku, sezona je maltene vec bila propala i on ih je uspio dovesti na koracic do titule, eh sada, njihovi navijaci ce reci da je prokockao vec osvojenu titulu, ali mi koji nismo navijaci tog kluba, reci cemo da im je spasio sezonu i doveo ih na koracic do titule
ko god kaze da je Celo dobio otkaz zbog rezultata ili lose igre, laze, on je otkaz mogao dobit samo zato jer su ga igraci bojkotovali, pa su u klubu odlucili da je bolje da to zavrse na vrijeme, pred pocetak Premijer Lige, nego da krene sezona i u medjuvremenu propadne, pa da onda to ucine, ili jer mu se neko mijesao u posao, a on nije dozvolio
ne znam kako ce se pokazat u Slobodi, pritisak za rezultat ce biti veci nego u Radniku, ali manji nego u Zeljescaru, ali ce i ovdje imat veliki pritisak kojekakvih spodoba, koji ce trazit da igraju ovi ili oni igraci
mislim da bi ovo mogla bit fina prica ako mu UO obezbijedi par dobrih igraca koji bi nosili igru Slobode
Stadion Grbavica od 1. oktobra zadovoljava kategoriju 3.
https://fkzeljeznicar.ba/stadion-grbavi ... -km/28101/
Tako to radi veliki klub.
Klub placa 147.444 KM za radove na stadionu, NS/FS BiH placa radove na reflektorima.
Tako to radi veliki klub.

Klub placa 147.444 KM za radove na stadionu, NS/FS BiH placa radove na reflektorima.
- Zeljeznicar -
veliki klubovi to urade u paketu komplet stadion, ova nasa sabanijada tako skuplja sergijice,farba reflektore, sanja o novim terenima, cistim stolicama, trEbinama i tako to ofo ono.
oduzmi dodaj moj zenzo isto sr anje drugo pakovanje.nista lose. samo realno
oduzmi dodaj moj zenzo isto sr anje drugo pakovanje.nista lose. samo realno
Malo po malo treca kategorija, da se moze sve odjednom renovirat rado bi to ova uprava uradila, ali nema novca za to.
- Zeljeznicar -
svaki pomak nabolje je naravno za pohvalu, cinjenica je koliko para toliko muzike.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Da cestitam športskim prijateljima i da pozdravim frenda Sandokana uz napomenu da Pecara ima kategoriju 3 vec par godina[emoji41] [emoji6] [emoji4]Zenzo je napisao/la:Stadion Grbavica od 1. oktobra zadovoljava kategoriju 3.
Tako to radi veliki klub.![]()
EKONNP
E hvala škrile, samo malo one reflektore odradite, ne brukajte tu kategoriju koju imateskripar96 je napisao/la:Da cestitam športskim prijateljima i da pozdravim frenda Sandokana uz napomenu da Pecara ima kategoriju 3 vec par godina[emoji41] [emoji6] [emoji4]Zenzo je napisao/la:Stadion Grbavica od 1. oktobra zadovoljava kategoriju 3.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Rekli bi nasi dragi politicari:Raonffa je napisao/la:
E hvala škrile, samo malo one reflektore odradite, ne brukajte tu kategoriju koju imate
"Intenzivno se radi na otklanjanju poteskoca" [emoji1]
EKONNP
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
skripar96 je napisao/la:Rekli bi nasi dragi politicari:Raonffa je napisao/la:
E hvala škrile, samo malo one reflektore odradite, ne brukajte tu kategoriju koju imate
"Intenzivno se radi na otklanjanju poteskoca" [emoji1]

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad ce ti reci da je Grbavica najbolji stadion i da mu je jaran rek'o da Pecara ne valja, jjebo sto to nije tako u stvarnosti.skripar96 je napisao/la:Da cestitam športskim prijateljima i da pozdravim frenda Sandokana uz napomenu da Pecara ima kategoriju 3 vec par godina[emoji41] [emoji6] [emoji4]Zenzo je napisao/la:Stadion Grbavica od 1. oktobra zadovoljava kategoriju 3.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sandokan87
- Kontakt:
Hvala na pozdravuskripar96 je napisao/la:Da cestitam športskim prijateljima i da pozdravim frenda Sandokana uz napomenu da Pecara ima kategoriju 3 vec par godina[emoji41] [emoji6] [emoji4]Zenzo je napisao/la:Stadion Grbavica od 1. oktobra zadovoljava kategoriju 3.

Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Bez zelje da vrijeđam Grbavicu,ali prijatelju vama zmije setale po jugu do prije 5 godina...
Napravite jug i pokrijte istok pa mozemo razgovarati.
To ce onda biti vec stadion iznad razine BiH nogometa,ovako ni po cemu se ne razlikuje posebno od npr Koseva.
To ce onda biti vec stadion iznad razine BiH nogometa,ovako ni po cemu se ne razlikuje posebno od npr Koseva.
EKONNP
Nek' se vala Sloboda kutarisala onog analizatorskog ublehaša, Petrović je odlično rješenje!Dok je bio u Željezničaru maksimum je izvukao, naravno neosvajanje titule je veliki minus jer smo sve imali u našim rukama, ali Bože moj, ima dana za megdana!Ofanzivno nije nešto previše fokusiran kao trener, ne **** to ni deset posto, bitna mu je beton odbrana a gore će se već nekako zabiti, sreća pa smo imali Lendrića i Stevanovića koju su zaslužni bili za 90 posto naših golova, a Sloboda je u napadu pravo tanka, nema takve klase igrača, ali vjerujem da će Ordagić sada dobiti još veću slobodu u igri.
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Bil volio da BiH igra na Pecari ? Bil dosao na utakmicu i navijao za svoju reprezentaciju ? ja mislim da je vrijeme da se pocne i mostar, siroki, banjaluka forsirati malo za reprezentaciju. Prvo krenuti sa mladjim selekcijama pa nekad i A tim.skripar96 je napisao/la:Bez zelje da vrijeđam Grbavicu,ali prijatelju vama zmije setale po jugu do prije 5 godina...
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Normalno da bi navijao,u toj ekipi igraju Menalo i Loncar,necu protiv njih navijat. Ne znam cemu ovako glupa provokacija[emoji1]Slobodas je napisao/la:Bil volio da BiH igra na Pecari ? Bil dosao na utakmicu i navijao za svoju reprezentaciju ? ja mislim da je vrijeme da se pocne i mostar, siroki, banjaluka forsirati malo za reprezentaciju. Prvo krenuti sa mladjim selekcijama pa nekad i A tim.skripar96 je napisao/la:Bez zelje da vrijeđam Grbavicu,ali prijatelju vama zmije setale po jugu do prije 5 godina...
A seniori ne mogu jer stadion nema dovoljan broj sjedecih mjesta
EKONNP
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako je tanka u napadu....a KrpicRas je napisao/la:Nek' se vala Sloboda kutarisala onog analizatorskog ublehaša, Petrović je odlično rješenje!Dok je bio u Željezničaru maksimum je izvukao, naravno neosvajanje titule je veliki minus jer smo sve imali u našim rukama, ali Bože moj, ima dana za megdana!Ofanzivno nije nešto previše fokusiran kao trener, ne **** to ni deset posto, bitna mu je beton odbrana a gore će se već nekako zabiti, sreća pa smo imali Lendrića i Stevanovića koju su zaslužni bili za 90 posto naših golova, a Sloboda je u napadu pravo tanka, nema takve klase igrača, ali vjerujem da će Ordagić sada dobiti još veću slobodu u igri.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Krpić je odličan, ali nema Stevanovića i Zebu da ga pitaju loptama, a i nije realno u rangu Lendrića koji je se posran rodio pa iz mrtvog ugla zabijestaragarda je napisao/la:Kako je tanka u napadu....a KrpicRas je napisao/la:Nek' se vala Sloboda kutarisala onog analizatorskog ublehaša, Petrović je odlično rješenje!Dok je bio u Željezničaru maksimum je izvukao, naravno neosvajanje titule je veliki minus jer smo sve imali u našim rukama, ali Bože moj, ima dana za megdana!Ofanzivno nije nešto previše fokusiran kao trener, ne **** to ni deset posto, bitna mu je beton odbrana a gore će se već nekako zabiti, sreća pa smo imali Lendrića i Stevanovića koju su zaslužni bili za 90 posto naših golova, a Sloboda je u napadu pravo tanka, nema takve klase igrača, ali vjerujem da će Ordagić sada dobiti još veću slobodu u igri.

Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.