Obn je odlucio da prenosi Real-Apoelfera je napisao/la:Nazalost nju imam hahahamirgerr je napisao/la:Ma ArenaSport BH, nju ima vala svako u BiH. Tu ce biti prenos.
Meni je ova arena katastrofa da me onaj adis ne nervrira prije bi na obnu gledao. Sk je jedini koji drzi do profesionalnosti u nasim krajevima ovo ostalo sve na nivou kafane...
Izuzezak emisija u obruču il kako se zove sto vodi onaj avdic sa kolegom nekim to mi je uzitak gledati.
Meni je sk dovoljan sve sto pratim oni prenose engleski fudbal, motogp, formula skoro sve od košarke i atletika jos koga tenis zanima ima po cijeli dan sta gledati.
I ja ocekujem da mane bude najbolji protiv seville al sve osim pobjede je neuspijeh.

Ma SK je zakon. Ja sam i presao na Telemach samo radi SKova, jer nude engleski fudbal, moto gp, f1. To je to sto mene zanima. Jedino da hoce nekako pojacati ovaj nizeligaski fudbal u Engleskoj, pri tom mislim na League One i Two. To bi bilo dobro, a ovako mi ostaje da navijam da se Portsmouth sto prije vrati u Championship pa da ga na miru mogu gledati