NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
neka nam je napokon proradio i spic...jesam happy
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
-
- Kontakt:
Drina uopste nije tako losa ekipa,pogotovo kada igraju u gostima.Podsjeticu samo da su u prvom kolu u Banovicima igrali 1:1 gdje su cak i vodili,a u Prijedoru su izgubili sa 1:0 u 94 min.
Za ZBLJOHARA:
PROCITAJ MALO POSTOVE OSTALIH pa ces vidjet da su svi rekli da je MASIC bio jedan od najboljih na terenu.Odmah da ti kazem da mi Masic nista nedodje.Znas li mozda koju poziciju u ekipi igra Masic???Znas li mozda koji su njegovi zadaci???Kada budes znao odgovore na ova pitanja shvatices da je Masic bio jedan od najboljih igraca na utakmici.
Ocigledno da si ti jucer bio na nekoj drugoj utakmici.
Za ZBLJOHARA:
PROCITAJ MALO POSTOVE OSTALIH pa ces vidjet da su svi rekli da je MASIC bio jedan od najboljih na terenu.Odmah da ti kazem da mi Masic nista nedodje.Znas li mozda koju poziciju u ekipi igra Masic???Znas li mozda koji su njegovi zadaci???Kada budes znao odgovore na ova pitanja shvatices da je Masic bio jedan od najboljih igraca na utakmici.
Ocigledno da si ti jucer bio na nekoj drugoj utakmici.
Banovici nisu ni jednu utakmicu dobili kuci,u Prijedoru lopta nije htjela u gol,eto odlicna je ekipa Drine,a mi smo jos bolji vidim da si prezadovoljan igrom Zvijezde,nemam komentara.
-
- Kontakt:
Citiraj mi post gdje sam rekao da sam prezadovoljan igrom Zvijezde nako utakmice sa Drinom.Ocigledno da ne citas dovoljno pazljivo postove.Ova ekipa Zvijezde igra sa 60% svojih mogucnosti.Bio bih prezadovoljan da smo bili u stanju Zelji ili Sirokom otkinuti bod pa nek oni naprave milijardu sansi za gol.Nisi odgovorio kakva je uloga Masica u ekipi a pises kako sam prezadovoljan igrom Zvijezde a ja to niti jednom nisam spomenuo??.
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Ma bio je on na utakmici ali se izgleda ne razumije u fudbal. Mašić je jučer bio jedan od najboljih na terenu. Onaj ko se razumije u fudbal razumjeće i koji su zadaci Mašića. Da ti sad ne objašnjavam reći ti samo da je njegovo da razbija protivničku ekipu i da kvari njihovu koncepciju uz mnogo trke. Ubuduće nemoj gledati gdje je samo lopta, već pogledaj nekog igrača i kad nema loptu i šta tada taj igrač radi, pa će ti sve biti jasno. Sve u svemu dobro je, moglo bi biti još bolje a uostalom nijedan protivnik neće doći da gleda samo kako zvijezda pravi šanse, pa i oni dolaze da daju gol.Drina da jučer nije rano primila golove igrali bi oni zatvorenije i samo bi se valjali po terenu to treba da je svima jasno. U jednom sam postu rekao da je lakše dobiti kod kuće klub tipa Želje zato što ljudi igraju otvoreno i dalje stojim da je tako i da će biti takvim ekipama lakše dati gol nego ekipi tipa Travnika.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Da tako je nekada bilo,sada ce klubovi tipa Zelje doci i uzeti sva 3 boda,jeste li slijepi,pola lige ce doci kod nas po bodove,sta mislite da je juce u 90+ usla neka frljoka i gotovo,ode bod vise ga niko ne vtrti,zato se treba osigurati protiv laksih ekipa,mogli smo i izgubiti od Drine,a Olimpik im da 3 komada u Zvorniku,stvarno imate malo glediste i plitko razmisljanje.Neznam sta sta se uhvatili za Masica pisem o klubu a ne o njemu,
Onda neznas sta pises :DBanovici i Drina spasavaju nas,zbog toga sto su usli nespremni u ovu ligu.mi ako ovako nastavimo bit cemo 3. mijesto odozdo,molim te napisite mi vi strucnjaci koje su to lose ekipe u PLBosanski zmaj je napisao/la:Drina uopste nije tako losa ekipa,pogotovo kada igraju u gostima.Podsjeticu samo da su u prvom kolu u Banovicima igrali 1:1 gdje su cak i vodili,a u Prijedoru su izgubili sa 1:0 u 94 min.
-
- Kontakt:
1.Dobro znam sta pisem, ovdje sam samo napisao CINJENICE, Drina je u prve dvije utakmice dobro igrala u gostima (1:1,0:1)
2.U postu iznad sam napisao da Zvijezda igra sa 60% svojih mogucnosti,te da ni ja nisam najzadovoljniji igrom
3.Ti si prvi napisao da je Masic lose odigrao ,a vecina je napisala da je bio jedan od najboljih
4.Velike razlike u kvalitetu ekipa u PL nema, sve je to u nekih 5 dlaka
5.U svojim postovima nisam komentarisao igru Zvijezde kao ekipe, nego samo pojedinaca, a ti mi pripisujes da ja HVALIM IGRU CITAVE EKIPE , a ja izdvojio samo trojicu igraca za dobru igru(Masic,Nikic,Vasiljevic)
6.PAZLJIVIJE CITAJ POSTOVE.
2.U postu iznad sam napisao da Zvijezda igra sa 60% svojih mogucnosti,te da ni ja nisam najzadovoljniji igrom
3.Ti si prvi napisao da je Masic lose odigrao ,a vecina je napisala da je bio jedan od najboljih
5.U svojim postovima nisam komentarisao igru Zvijezde kao ekipe, nego samo pojedinaca, a ti mi pripisujes da ja HVALIM IGRU CITAVE EKIPE , a ja izdvojio samo trojicu igraca za dobru igru(Masic,Nikic,Vasiljevic)
- theboss_RD07
- Kontakt:
Dobro,hvala na savjetutheboss_RD07 je napisao/la:@Žbljohar
OBRAZUJ SE!!!!!! :ugeek:

Slaba ti politika te postove si napisao posle moga pitanja,npr pod 2.pod 5 sam zakljucio teoretski ako je drina nije losa a mi smo bolji onda ???podrazumijeva se da smo dobri i da si zadovoljan,.pod 3 ok Masic je do sada odigrao najbolju utakmicu,ali nisam zadovoljan sa njim po pokazanom do ove utakmice,Nikic i Tosunovic najjace pojacanje,dobar Vasiljevic,Knezevic ,pod 6 trebao bi se ti vratiti na postove koje sam ja napisao,npr da nam je ekipa dobra,ali nevalja trener i taktika,imena i igraci su zvucni i pokazuju da znaju igrati ali nemaju stratega i covjeka koji to moze posloziti,Corguz me razocarao ocekivao sam od toga covjeka puno vise,pa cak i od Ninkovica,a on je po meni pokazao svoje neznanje,trebao bi se mozda i on obrazovati,hehe,pod 4 sada necu pisati o razlikama i kvaliteti jos je rano,ali samo cu ti napisati da mislim da od kako je Zvijezda u PL nikada nije bila veca razlika.Sta mislis ti koji su klubovi najlosiji?'Bosanski zmaj je napisao/la:1.Dobro znam sta pisem, ovdje sam samo napisao CINJENICE, Drina je u prve dvije utakmice dobro igrala u gostima (1:1,0:1)
-
- Kontakt:
1.Ja se s tobom nisam slozio kada je u pitanju igra Masica na utakmici protiv Drine.Drago mi je da si i ti nakon sto si racionalnije razmislio dosao do zakljucka da je Masic dobro odigrao.Nikada nisi odgovorio kakva je uloga Masica.
2.Nigdje u mojim postovima nisam hvalio Curguza i igru kompletne ekipe Zvijezde,nego samo POJEDINACA jer i ja smatram da moraju igrati puno bolje pogotovo u gostima,pa si ocigledno pogresno zakljucio da sam i ja zadovoljan sa igrom kompletne ekipe.
3.Igracki smo negdje za 6-7 mjesto.
4.Sto se tice pitanja koje su najlosije ekipe u prvenstvu u ovom trenutku tesko je o tome govoriti,npr.Drina je u Gradaccu pokazala daleko vise od Travnika i Leotara zajedno a taj isti Travnik demolira Sirokog,pobjedi Zelju koji je prije toga nas deklasirao.Isti taj Leotar dozivi katastrofu na Grbavici a odigra nerjeseno u Prijedoru.Ipak ako bi se morao izjasniti to su svakako Buducnost,Drina,Leotar,Slavija,Travnik,Rudar.Medjutim,nasa je liga takva da niko unaprijed ne moze reci da ce dati 5 komada pogotovo mi dok nam u napadu igraju tipovi poput Djorica,Sesta,Husica...Ali opet sve je to po kvalitetu vrlo blizu jedna pobjeda u gostima i odmah si u vrhu.
2.Nigdje u mojim postovima nisam hvalio Curguza i igru kompletne ekipe Zvijezde,nego samo POJEDINACA jer i ja smatram da moraju igrati puno bolje pogotovo u gostima,pa si ocigledno pogresno zakljucio da sam i ja zadovoljan sa igrom kompletne ekipe.
3.Igracki smo negdje za 6-7 mjesto.
4.Sto se tice pitanja koje su najlosije ekipe u prvenstvu u ovom trenutku tesko je o tome govoriti,npr.Drina je u Gradaccu pokazala daleko vise od Travnika i Leotara zajedno a taj isti Travnik demolira Sirokog,pobjedi Zelju koji je prije toga nas deklasirao.Isti taj Leotar dozivi katastrofu na Grbavici a odigra nerjeseno u Prijedoru.Ipak ako bi se morao izjasniti to su svakako Buducnost,Drina,Leotar,Slavija,Travnik,Rudar.Medjutim,nasa je liga takva da niko unaprijed ne moze reci da ce dati 5 komada pogotovo mi dok nam u napadu igraju tipovi poput Djorica,Sesta,Husica...Ali opet sve je to po kvalitetu vrlo blizu jedna pobjeda u gostima i odmah si u vrhu.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Hoćete li vas dvojica završit raspravu? Džaba kvarite temu. Niti je Ćurguz niti je njegova ekipa uradila ono što očekujemo od njih, završena priča!!
Dragon Town
-
- Kontakt:
Kako su vam juniori danas odigrali??
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
kako sam čuo protiv Modriče igrali i dobili ih sa 5:0robijas_Ri je napisao/la:Kako su vam juniori danas odigrali??

Dragon Town
da zavrsit ce kao prosjecni igracic jer ga dole u klubu upropastavaju........kod nas bolje prolaze strani igraci a domace tko j......mačak u čizmama je napisao/la:Nit sam iz Gradačca nit sam trenerova ulizica. Samo neke stvari gledam realno. Ti zmaje pogotovo nešto pametuješ a mislim da si obični papak i neznalica. Zalijepio si se tu za Vedu a momka sam više puta gledao i mogu ti reći da momak nije ništa posebno. Prosječni igračić koji će završiti kao i mnogi drugi koji su bili ko fol dobri u mlađim kategorijama.

Nk Zvijezda
Gdje si ti bio do sada kada smo o tome pisali,drago djete,ako budu nasi igrali morat cemo se vratiti u 2.f.liguado_94 je napisao/la:da zavrsit ce kao prosjecni igracic jer ga dole u klubu upropastavaju........kod nas bolje prolaze strani igraci a domace tko j......mačak u čizmama je napisao/la:Nit sam iz Gradačca nit sam trenerova ulizica. Samo neke stvari gledam realno. Ti zmaje pogotovo nešto pametuješ a mislim da si obični papak i neznalica. Zalijepio si se tu za Vedu a momka sam više puta gledao i mogu ti reći da momak nije ništa posebno. Prosječni igračić koji će završiti kao i mnogi drugi koji su bili ko fol dobri u mlađim kategorijama.![]()
![]()
ali za to najvise hvala nasem cijenjenom zalizanom direktoru....
-
- Kontakt:
Žbljohar je napisao/la:Gdje si ti bio do sada kada smo o tome pisali,drago djete,ako budu nasi igrali morat cemo se vratiti u 2.f.liguado_94 je napisao/la:da zavrsit ce kao prosjecni igracic jer ga dole u klubu upropastavaju........kod nas bolje prolaze strani igraci a domace tko j......mačak u čizmama je napisao/la:Nit sam iz Gradačca nit sam trenerova ulizica. Samo neke stvari gledam realno. Ti zmaje pogotovo nešto pametuješ a mislim da si obični papak i neznalica. Zalijepio si se tu za Vedu a momka sam više puta gledao i mogu ti reći da momak nije ništa posebno. Prosječni igračić koji će završiti kao i mnogi drugi koji su bili ko fol dobri u mlađim kategorijama.![]()
![]()
ali za to najvise hvala nasem cijenjenom zalizanom direktoru....
Mislim da grijesite sto se tice domacih igraca...Uzmimo mladog Nezica(koliko ima iskustva i minutazu Premijer Ligi BiH)mislim da je super odigrao protiv Drine pa cak bolje u nekim pogledima i od Knezevica evo i zasto( Knezevic je dobaru defanzivnom dijelu ali kada treba ici prema naprijed nema ga nikako,danas savremeni fudbal se igra iz akicja i nabacaja u kazneni prostor,a vecinom nabacaje rade Bekovi)...Pa poslije toga imamo Huseinbasica iz Mionice koji sada igra za Gradinu iz Srebrenika mali je bio prvi strijelac lige u kadetima i to ostavio 2. strijelca 10 golova iza sebe..Pa Merisa jednog koji razvaljuje naj jaci je u sredi ali ne on mora da igra Beka rekao je Kadija...Sta mi ocemo Pitanje je ???
Ja se slazem s vama da nasa djeca nisu sada za Premijer lige.A to sto se tice Vede maloga pa niko nije postao igrac preko noci sta vam je treba noge polomiti, jos znoja proliti i dobro se pite najesti pa da moze igrati on spica gore...Zato molim vas Bez sufisnih komentara....
i šta mislite hoćemo li osvojiti napokon bod(ove) u gostima sljedeće kolo 

-
- Kontakt:
necemo ni sada osvojiti gostujuce bodove,jer velez ima mladu poletnu ekipu,koja igra srcano do samog kraja,daj boze da grijesim,pa da zvijezda osvoji barem bod,a mislim da bi mogli dobiti dva komada u mostaru...seven je napisao/la:i šta mislite hoćemo li osvojiti napokon bod(ove) u gostima sljedeće kolo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.