Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

mirgerr
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la mirgerr » 11 sep 2017, 15:13

fera je napisao/la:
mirgerr je napisao/la:Ma ArenaSport BH, nju ima vala svako u BiH. Tu ce biti prenos.
Nazalost nju imam hahaha
Meni je ova arena katastrofa da me onaj adis ne nervrira prije bi na obnu gledao. Sk je jedini koji drzi do profesionalnosti u nasim krajevima ovo ostalo sve na nivou kafane...
Izuzezak emisija u obruču il kako se zove sto vodi onaj avdic sa kolegom nekim to mi je uzitak gledati.
Meni je sk dovoljan sve sto pratim oni prenose engleski fudbal, motogp, formula skoro sve od košarke i atletika jos koga tenis zanima ima po cijeli dan sta gledati.
I ja ocekujem da mane bude najbolji protiv seville al sve osim pobjede je neuspijeh.
Obn je odlucio da prenosi Real-Apoel :mrgreen:
Ma SK je zakon. Ja sam i presao na Telemach samo radi SKova, jer nude engleski fudbal, moto gp, f1. To je to sto mene zanima. Jedino da hoce nekako pojacati ovaj nizeligaski fudbal u Engleskoj, pri tom mislim na League One i Two. To bi bilo dobro, a ovako mi ostaje da navijam da se Portsmouth sto prije vrati u Championship pa da ga na miru mogu gledati :mrgreen:
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 11 sep 2017, 15:40

Kad smo vec kod Arene :mrgreen: na Areni 4 repriza potopa iz Mancestera veceras u 20h pa ko voli nek izvoli :lol:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 11 sep 2017, 18:33

Osim13 je napisao/la:Kad smo vec kod Arene :mrgreen: na Areni 4 repriza potopa iz Mancestera veceras u 20h pa ko voli nek izvoli :lol:
Niko nije toliki mazohista. :lol:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Tshabalala
Kontakt:

Post Postao/la Tshabalala » 11 sep 2017, 19:32

Ja cu gledati :urnebes:
BTW, ne znam da li je neko spominjao, nasi se sutra zale na 3 match ban za Manea. Samo se nadam da nece na kraju biti 3 u 5 :mrgreen:

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 11 sep 2017, 19:57

Može li ovako protiv Seville ? :hmmmmm:

-------------------Mignolet---------------------
Gomez------Matip-------Lovren-----Moreno
----Can-----Henderson-----Coutinho----
---Salah--------Firmino---------Mane---

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 11 sep 2017, 20:05

Amsterdam1312 je napisao/la:Može li ovako protiv Seville ? :hmmmmm:

-------------------Mignolet---------------------
Gomez------Matip-------Lovren-----Moreno
----Can-----Henderson-----Coutinho----
---Salah--------Firmino---------Mane---
A dje Klavan? :mrgreen:
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 11 sep 2017, 20:13

E bas tako ce i biti. :opaopa:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 11 sep 2017, 20:26

Jedino sto ce Karius braniti.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 12 sep 2017, 01:09

Nesmije Moreno ni za živu glavu igrati protiv Seville.
Kocka je bačena

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 12 sep 2017, 01:16

Mislim da ce poceti Karius, Robertson i mozda Sturridge krene u napadu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Escobar
Kontakt:

Post Postao/la Escobar » 12 sep 2017, 02:00

Karius, Trent, Matip, Lovren, Robertson, Hendo, Can, Gini, Salah, Mane, Firmino. 100% prvih 11 u srijedu
5 times champions of Europe. #YNWA

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 sep 2017, 07:43

8. smo, 8:8 gol razlika. Jbte 4 gola primiti sa igracem manje kad se samo branis, dokaz da nam je odbrana uzasna.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 12 sep 2017, 09:20

OTNYS_YNWA je napisao/la:8. smo, 8:8 gol razlika. Jbte 4 gola primiti sa igracem manje kad se samo branis, dokaz da nam je odbrana uzasna.
Znali smo to i prije ove utakmice.
U januaru se MORAJU dva stopera dovesti. Obavezno.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 12 sep 2017, 09:53

ackeey je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:8. smo, 8:8 gol razlika. Jbte 4 gola primiti sa igracem manje kad se samo branis, dokaz da nam je odbrana uzasna.
Znali smo to i prije ove utakmice.
U januaru se MORAJU dva stopera dovesti. Obavezno.
Znamo svi da se u januaru MORAJU dovesti stoperi, ali svi znamo da ce u januaru biti: "U januarskom prelaznom roku je vrlo tesko naci kvalitetnog igraca kojeg mozemo kupiti. Cekat cemo ljetni rok" :mrgreen:

Spamm

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 12 sep 2017, 10:16

Ma to je već izlizana spika. Pojeli su *ovno na ljeto zbog nedovođenja stopera iako su znali da su tu najtanji. Nisu uspjeli dovesti 2 igrača koja su kvalitetom barem isti kao Matip i Lovren, a mogli su i bolje. Zapeli za Dijka ko ludi i onda ispušili na kraju. U januaru ne možeš i nećeš naći kvalitetne stopere jer ti niko neće samo tako dati svoje kvalitetne igrače u pola sezone. Mogu dovesti jedino neke zakrpe kao i prije što su radili. Yebote svjestan si da igraš na 4 fronta među kojima je i LP i ti ulaziš u sezonu sa Matipom i Lovrenom kao prvim opcijama te jednim stoperom sa klupe koji se zove Ragnar Klavan i koji nije nikako više za ozbiljnog nogometa. Pucaš sam sebi u nogu opet..

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 sep 2017, 12:45

E zato sam se ja ovoliko zalio tokom ljeta jer znam da u januaru nece nikog dovesti. Sad je gotovo sta je tu je, treba se izvući najbolje iz ovog nije svaka utakmica protiv citya hahaha
You are someone else I am still right here

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 12 sep 2017, 13:02

Ja sam se nadao da će Dijk doći do zadnjeg dana ali sam očekivao barem 1 dobrog stopera da će dovesti pored toga, međutim ništa na kraju, pušionica. Sad gambaj kroz predugu i tešku sezonu sa dva i po stopera u cijeloj ekipi. Al' jbg šta je tu je, što je bilo bilo je, rok je prošao. Samo se nadam da će se Jurgen bolje nositi s tim i da neće biti više ovih epizoda kao za vikend.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 sep 2017, 14:53

Ja sam siguran da ce ih biti i to kad god se desi nesto nepredviđeno jer tad ni klopp ni tim nemaju pravovremen odgovor. Protiv citya je na trenutke izgledalo kao da se igra sa 2-3 igrača manje.
Steta je najveća sto ce mane dobiti 5 utakmica suspenzije jer bez njega je napad tup totalno, mogli bi u ligi itekako platiti zbog ove odluke da se žale na kaznu, nadam se da nece biti tacna moja prognoza da cemo biti 7-8 mjesto ove sezone.
Al mislim da bi pobjeda protiv seville itekako promijenila sliku o losem startu sezone.
Što se van dijka tice meni je tu klopp ispao bas smiješan kao dijete neko zapeo on hoce tu jednu igracku nista ga drugo ne zanima.
You are someone else I am still right here

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 12 sep 2017, 15:42

fera je napisao/la:Ja sam siguran da ce ih biti i to kad god se desi nesto nepredviđeno jer tad ni klopp ni tim nemaju pravovremen odgovor.
Ovo sam htio da napišem i zbog toga sam rekao da se nadam da će se Jurgen bolje nositi s tim svim "nepredviđenim" situacijama i drugim stvarima. Bojim se da Klopp previše forsira svoju viziju i previše je tvrdoglav lik i da će ga to koštati još koji put dok ne skonta kako i šta i da sa ovim rosterom se mora prilagođavati, a ne srljati ponekad slijepo vjerujući u neke igrače koji nisu sposobni da nešto iznesu na teren npr. Klavan koji odavno nije za ozbiljnog nogometa nego za niže lige, a jedini stoper na klupi yebote. Opet kažem šta je tu je, nema se smisla ponavljati kad je sve jasno, valjda oni koji to rade znaju bolje. Nadam se pozitivnom startu u LP sutra..

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 12 sep 2017, 15:56

Mahh Klopp je jednodimenzionalan trener, bez plana B, valjda smo i svi toga svjesni. Tvrdogalv, gura neki svoj inat. Mene je samo razocarao sto se onako okomio na Sakhoa, a Cou sa druge strane uradi i goru stvar, a vratice se i pravicemo se svi kao da se nista nije desilo.
Ako si vec laf, budi do kraja pa malo i Coua posalji u rezerve, jedan mjesec pa ga onda vrati i pokazi ko je glavni.

Spamm

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.