Muslimovic opet pokazuje klasu.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ko ostali su bili primjetni.Monolog je napisao/la:E jbg sad. Zlatan ima sjajan učinak u reprezentaciji. Baš me zanima kako bi Crouch igrao na krilu. Ok, razumijem ja da je on žrtva "Mourinhove" taktike, ali biti neprimijetan(pa makar kada je presing u pitanju)za 45. minuta je žalosno.
prvo Grčka liga uopšte nije loša to što nije ''popularna'' ne znači da je loša pa pogledaj samo sastave timova pa i ovih slabijih npr Kavale i sve ti je jasno a drugo i Muslimović je u godinama i pretrpio je par povreda tako da mu je bolje da igra u klubu koji je među najjačim u Grčkoj i igra Ligu Prvaka nego da igra u ligi 5 u nekom klubu tipa Eintracht,Stuttgart itd.Jaydoo82 je napisao/la:Musli zna pogoditi kada treba, inace prosjecan napadac, da je jaci, nebi zavrsio u grckoj...
Ocigledno da jest. Veliki hendikep za repku.neko_iz_mase je napisao/la:Šta je ovo,nije se valjda Muslimović povrijedio
e jbg on je igrac za preokret,zec mu nije ni blizuOmerbavarac je napisao/la:Ocigledno da jest. Veliki hendikep za repku.neko_iz_mase je napisao/la:Šta je ovo,nije se valjda Muslimović povrijedio
Znao sam da se nesto kuha.test_car je napisao/la:http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 07,00.html
AulleTa je napisao/la:Muslimović na meti Blackpoola
Engleski premijerligaš Blackpool želi u svoje redove dovesti napadača PAOK-a i reprezentacije Bosne i Hercegovine Zlatana Muslimovića.
Ovu je informaciju prenio engleski Sky Sport, koji navodi kako Blackpool želi svoju ekipu pojačati sa još jednim napadačem, a kao idealan izbor se navodi Muslimović.
Trener Blackpoola Ian Holloway već neko vrijeme prati Muslimovića, a nada se kako bi do utorka navečer, kada prestaje prealzni rok, mogao realizovati ovaj transfer.
Mislim da bi mu godilo da igra u Engleskoj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.