FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ali ovaj Kajkut zna se razvaliti u Bijeljini [emoji38]
Ono nad Zakaricem je bio penal ko kuca, ali hajde.
Ono nad Zakaricem je bio penal ko kuca, ali hajde.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
E koliko sam ja ovo priželjkivao i ponavljao se kao papagaj pola godine.Jaozinho22 je napisao/la:Zakarić prebačen desno iako mi na prvu nije djelovalo dobro, totalno drugačiji igrač, za 2. klase bolji od onog mrljavog Zakarića,
Mnogo će nam faliti pravi napadač, kad je gutavo da rješava utakmice, kao Lendrić. Da smo doveli napadača, bili bi ravnopravni kandidati za titulu. Nije to ni sad nemoguće, ali Zrinjski je trenutno koplje iznad.
Šta je sa Crnovom, još mjesec i po van teren? Valjda se vrati kad nam bude najpotrebniji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ja baš i ne ali mi je drago što nisam bio u pravu. Nekako smo godinama čekali tog ljevaka i napokon ga dočekamo i on se pokaže na desnoj strani dosta korisnijiVirtu4l je napisao/la:E koliko sam ja ovo priželjkivao i ponavljao se kao papagaj pola godine.Jaozinho22 je napisao/la:Zakarić prebačen desno iako mi na prvu nije djelovalo dobro, totalno drugačiji igrač, za 2. klase bolji od onog mrljavog Zakarića,
Mnogo će nam faliti pravi napadač, kad je gutavo da rješava utakmice, kao Lendrić. Da smo doveli napadača, bili bi ravnopravni kandidati za titulu. Nije to ni sad nemoguće, ali Zrinjski je trenutno koplje iznad.
Šta je sa Crnovom, još mjesec i po van teren? Valjda se vrati kad nam bude najpotrebniji.

Da smo doveli dvojicu kapitalaca,sigurno bi bili konkurenti za titulu, ovako vidjet ćemo, vrebat iz drugog plana,čekat' djecu da explodiraju...
Crnov je mrljina i ne vjerujem da će bit' od njega šta al hajd...
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Virtu4l je napisao/la:E koliko sam ja ovo priželjkivao i ponavljao se kao papagaj pola godine.Jaozinho22 je napisao/la:Zakarić prebačen desno iako mi na prvu nije djelovalo dobro, totalno drugačiji igrač, za 2. klase bolji od onog mrljavog Zakarića,
Yebote ja i zaboravio da je Crnov kod nas. A šteta za te povrede njegove, nikako da bude u punom pogonu. Nažalost prije povrede on je bio u padu forme jer ni u Širokom se nije nešto pokazao specijalno pokazao, ali zamisli čovječe kakvo bi nam bio pojačanje kad bi se vratio u onu formu iz Zrinjskog. Lijevo krilo Crnov, desno krilo sve bolji Zakarić. Koliko bi samo bili opasniji.25.07.2017.
Nestabilnost tibiofibularnog zgloba lijeve noge. 3 mjeseca oporavak.
Pa dobro, u modernom fudbalu krila nerijetko igraju na suprotnoj strani u odnosu na jaču nogu, kao recimo Robben, ili Ribery koji je sam rekao da je negovo mjesto na terenu 'lijevo' a dešnjak je. Hazard se uvijek izvlači lijevo, itd..Jaozinho22 je napisao/la:Ja baš i ne ali mi je drago što nisam bio u pravu. Nekako smo godinama čekali tog ljevaka i napokon ga dočekamo i on se pokaže na desnoj strani dosta korisniji![]()
Jednostavno im je tako lakše učestvovati u igri, nisu krila koja će samo utrčati u prazan prostor ili centrirati. Ovako kad igraju na 'suprotnoj' strani, mogu prodirati u sredinu i šutirati, namještati golove, jednostavno učestvovati aktivno u igri kao vezni igrači. Zato pored svakog od njih piše krilo/ofanzivni vezni.
Zakarić je taj profil igrača i sreća pa je Adžem to prepoznao. Lijevo on ne može raditi ništa osim centaršuta i bila bi šteta potrošiti ga lijevo kad znamo da je brz, ima odličan šut, zna odigrati dupli pas, okomit je i ne boji se povući loptu.
Prezadovoljan sam njegovim igrama i vrijedilo ga je čekati.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zato sam i pitao za njega. Valjalo bi da se vrati u život, mada kao što Jaozinho reče, šanse su mu male.braco je napisao/la:Lijevo krilo Crnov, desno krilo sve bolji Zakarić. Koliko bi samo bili opasniji.
Ogromna je šteta što se nismo još malo pojačali, fali nam još malo čistog kvaliteta da ga priključimo ovoj borbi na terenu i bili bi veoma opasni.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobar je Goran, tu je Adžem postupio odlično kad ga je prebacio na desnu stranu, jer kao što Virto kaže on je igrač koji ima muda povući loptu, ima dobar šut, dobru tehniku, objektivno igrač za inostranstvo i veliki kvalitet za ovu ligu.
A kad imaš takvog igrača onda ćeš uvijek biti u vrhu u ovoj ligi, najbolji primjer je Sarajevo, prošle sezone ista ekipa sa Duljevićem do zadnjih utakmica u igri za duplu krunu, ove sezone katastrofalan početak koji ih je u startu koštao titule.
PS: Zec bi mogao na lijevo krilo, i on mi se čini kao igrač koji voli loptu a nije jednodimenzionalac ala Miro da trči samo pravo i centrira do iznemoglosti.
A kad imaš takvog igrača onda ćeš uvijek biti u vrhu u ovoj ligi, najbolji primjer je Sarajevo, prošle sezone ista ekipa sa Duljevićem do zadnjih utakmica u igri za duplu krunu, ove sezone katastrofalan početak koji ih je u startu koštao titule.
PS: Zec bi mogao na lijevo krilo, i on mi se čini kao igrač koji voli loptu a nije jednodimenzionalac ala Miro da trči samo pravo i centrira do iznemoglosti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Još Crnov dešnjak, a na lijevoj strani igra. Crnov i Goran bi bili Željini Ribery i Robben.Virtu4l je napisao/la:Zato sam i pitao za njega. Valjalo bi da se vrati u život, mada kao što Jaozinho reče, šanse su mu male.braco je napisao/la:Lijevo krilo Crnov, desno krilo sve bolji Zakarić. Koliko bi samo bili opasniji.
Ogromna je šteta što se nismo još malo pojačali, fali nam još malo čistog kvaliteta da ga priključimo ovoj borbi na terenu i bili bi veoma opasni.

U Bayernu je Robbery, kod nas će biti Zaknov? 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dva dobra krila su ti danas pola ekipe, još ako su odgovorni prema nazad, imaš završen posao. Mi nikako da uklopimo dva dobra krila, imaš Stevanovića, nemaš nikoga lijevo, sad imamo Zakarića, opet nikoga lijevo. Čak i kad uklopimo solidan tim, dvije povrede nas unkaze. Zato je Zrinjski ispred nas, roster im je mnogo jači od našeg i zamjena je uvijek dovoljno kvalitetna da odradi posao. Yebem li ga, Blaž Slišković ispade trener, eto koliko su jaki da im ni on ne može ništa.braco je napisao/la:Još Crnov dešnjak, a na lijevoj strani igra. Crnov i Goran bi bili Željini Ribery i Robben.
Mi trenutno nemamo širinu za dva fronta i nadam se da treću godinu za redom nećemo napraviti istu grešku i ispaštati zbog ritma srijeda/subota kad je najvažnije. Ili dovedi pet igrača ili ispadni iz kupa odmah sad u prvoj rundi, samo mi nemoj tamo nekad kasnije pričati kako su umorni, naporan ritam, teški tereni... preslikana priča svake sezone. Zato odmah sad počni razmišljati o tome. Pošalji djecu i Bekrića i Markovića neka igraju kup pa dokle doguraju, kao nekada Wenger.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kyrieirving
- Kontakt:
A kad imaš takvog igrača onda ćeš uvijek biti u vrhu u ovoj ligi, najbolji primjer je Sarajevo, prošle sezone ista ekipa sa Duljevićem do zadnjih utakmica u igri za duplu krunu
Pa i sad su u igri za duplu

Pa i sad su u igri za duplu

Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Mislim da je nemoguce ici na dva fronta sa ovom ekipom. Nemamo sirinu. Prosle sezone su nam skoro istih 11 gurali i kup i ligi pa na kraju smo pukli jer vise nisu mogli izdrzati taj tempo. Naravno ne znaci to da moramo odmah ispasti od neko nizeligasa vec da treba rotirati vise koliko god je to moguce.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 11 sep 2017, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
- kyrieirving
- Kontakt:
Pogledaj klupu Zrinjskog kojeg pojedinci dizu u nebesa pa onda to reciLjoZee je napisao/la:Mislim da je nemoguce ici na dva fronta sa ovom ekipom. Nemamo sirinu. Prosle sezone su nam skoro istih 11 gurali i kup i ligi pa na kraju smo pukli jer vise nisu mogli izdrzati taj tempo.
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
O tome se razmišlja na jesen, a ne na proljeće. Vidiš da niko već godinama ne može da prismrdi duploj, samo se mi i pitari polomismo oko yebenog kupa, pa na kraju redovno sve popušimo.LjoZee je napisao/la:Mislim da je nemoguce ici na dva fronta sa ovom ekipom. Nemamo sirinu. Prosle sezone su nam skoro istih 11 gurali i kup i ligi pa na kraju smo pukli jer vise nisu mogli izdrzati taj tempo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma davati maksimalno djeci šansu u Kupu, pa i protiv niželigaša, ako ispadnu od njih ispadnu, yebat ga nek' se kale.
To je to. Ne vjerujem da neko ove sezone ima sansu za duplu.
Beganović da nije dobio drugi žuti, odnosno crveni, komotno je mogao biti igrač utakmice. Njegova najbolja partija, ako ne brojimo crveni, u dresu Željezničara.
A i to ti je opet mač sa dvije oštrice za trenera, ako ispadne rano valja mu trpiti kritike navijača, bez obzira na sve opet će biti nezadovoljnih. Zapravo, kad bolje razmislim, kad god ispadne slijede mu kritike, tako je to u Želji, svaka eliminacija i gubitak utakmice donosi sa sobom posljedice, valja se sa tim nositi.LjoZee je napisao/la:To je to. Ne vjerujem da neko ove sezone ima sansu za duplu.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Imamo za to svjez primjer. Poraz od onog Borca iz Jelaha i nase reakcije nakon te prijateljske. [emoji2]Raonffa je napisao/la:A i to ti je opet mač sa dvije oštrice za trenera, ako ispadne rano valja mu trpiti kritike navijača, bez obzira na sve opet će biti nezadovoljnih. Zapravo, kad bolje razmislim, kad god ispadne slijede mu kritike, tako je to u Želji, svaka eliminacija i gubitak utakmice donosi sa sobom posljedice, valja se sa tim nositi.LjoZee je napisao/la:To je to. Ne vjerujem da neko ove sezone ima sansu za duplu.
Medjutim, ne moze nista na silu. Dzaba.
Re: RE: Re: FK Željezničar
To je to, al' yebiga to je odgovornost koju prihvataš kad si u Želji.LjoZee je napisao/la:Imamo za to svjez primjer. Poraz od onog Borca iz Jelaha i nase reakcije nakon te prijateljske. [emoji2]Raonffa je napisao/la:A i to ti je opet mač sa dvije oštrice za trenera, ako ispadne rano valja mu trpiti kritike navijača, bez obzira na sve opet će biti nezadovoljnih. Zapravo, kad bolje razmislim, kad god ispadne slijede mu kritike, tako je to u Želji, svaka eliminacija i gubitak utakmice donosi sa sobom posljedice, valja se sa tim nositi.LjoZee je napisao/la:To je to. Ne vjerujem da neko ove sezone ima sansu za duplu.
Medjutim, ne moze nista na silu. Dzaba.