FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel » 10 sep 2017, 21:52

kome ja da se povlacim? kome?
picajzlama bez trunke casti i obraza?
dostojanstva ni u testisima nemate.
nema vise price o formacijama igracima odfborima, trenerima, jer vam ta prica nije ni za ****. realno impotentna je na trecu.
otimam temu i zlostavljam je?
sta je? fali lubrikona???niki problem.nabavicemo

i nisam ja vobli lik,ja sam sariel.mrtva carsija. fukara iz tuzle gospodin cojk.
sve vas na pivu zovem.,jer imam i moze mi se.
gospodin bio gospodin osto.ko pije agdu. na pogresnom jekontinentu
i p.s ko te ****.napravi mi gift., objavi broj telefona, skrin sotuj mi monitor,siluj mi pasvord.realno druze. seres i ko te beje ba...
ja Sariel.STA JE
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 10 sep 2017, 21:54, ukupno mijenjano 2 puta.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 sep 2017, 21:52

ovisnik je napisao/la:Ne razumijem forumaše koji stalno pišu o promjeni UO,ljudi ne shvaćaju da niko od uspješnih privrednika u Tuzli neće upravu kluba.Od postojeće garniture samo je Nerko Bony zbog ljubavi prema Slobodi,svi ostali su radi nekog tala,nazor,a za Slobodu ih nije briga.Menprom bio pa otišao,Omer Deling i Tom Cat radi tendera,a da nije interesa,ne bi bili ni minute u upravi kluba.Senad bingo nema ni želje no poslovnog interesa da ulaže u Slobodu.Azmir je bio i otišao,njegov povratak u postojećem okolnostima nije realan. Ljudi koji vole Slobodu iz udruženja nemaju para i od njihove ljubavi klub ne bi imao koristi.Robijaši su promijenili statut kako bi klub pripao navijačima i na kraju se desio fijasko jer raja koja voli klub nema pare.Tako da prizivanje ostavku u postojećem UO će nas vjerovatno dovesti u još goru situaciju od one u kojoj se nalazimo.
Pa sta predlazes...da Macak i cickovo ulje ostanu do sudnjeg dana
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 sep 2017, 21:53

fizicki i dusevno je nemoguce da ostanu do sudnjeg dana

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 sep 2017, 21:55

Chinaglia je napisao/la:fizicki i dusevno je nemoguce da ostanu do sudnjeg dana
Dobro , nek' ostanu onda makar dok Jahi i saletu ne istekne ugovor il' dok tetkovo zlato ne ode u neki veliki klub... Zrinjski, recimo :kafa:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 10 sep 2017, 21:58

JASMINE, AKO PRATE OVI TVOJI ANAL VAZALI.
resetuj nas ko ditu boli te ****.
nece nista uradit. boga mi i hljeba.. ovi pojma nemaju :rol:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 10 sep 2017, 22:00

ooooooo ja sam najgoriiii niko me ne voli ku rAC ME ZABOLIIIII
sloboda do smrtiiii...
sta je hejteri miševi u rupama ste aaaaaa
da je bio kakav negativan rezultat sad bi srali na sva zvona haaaa

ocete malo ozbiljne price o formacijama,finansijama,trenerima oborima..
ocete ba ku rac moj.
nazhad u rupe.
silujte entere rodjaci.silujte entere

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 10 sep 2017, 22:02

staragarda je napisao/la:
ovisnik je napisao/la:Ne razumijem forumaše koji stalno pišu o promjeni UO,ljudi ne shvaćaju da niko od uspješnih privrednika u Tuzli neće upravu kluba.Od postojeće garniture samo je Nerko Bony zbog ljubavi prema Slobodi,svi ostali su radi nekog tala,nazor,a za Slobodu ih nije briga.Menprom bio pa otišao,Omer Deling i Tom Cat radi tendera,a da nije interesa,ne bi bili ni minute u upravi kluba.Senad bingo nema ni želje no poslovnog interesa da ulaže u Slobodu.Azmir je bio i otišao,njegov povratak u postojećem okolnostima nije realan. Ljudi koji vole Slobodu iz udruženja nemaju para i od njihove ljubavi klub ne bi imao koristi.Robijaši su promijenili statut kako bi klub pripao navijačima i na kraju se desio fijasko jer raja koja voli klub nema pare.Tako da prizivanje ostavku u postojećem UO će nas vjerovatno dovesti u još goru situaciju od one u kojoj se nalazimo.
Ne predlažem,konstatujem da je situacija komplikovana,da je teško naći ljude sa parama koji bi zamijenili mačka i ostale koji su tu nazor a imaju podršku grada koji je glavni sponzor kluba.Denis je u toj priči nebitan,lik je tu da bi uštino koji dinar jer se kroz karijeru nije osigurao.Bez jasne vizije koji ljudi trebaju ući u UO ne treba pod svaku cijenu tjerati trenutni UO iako ih ni ja ne volim.To je moje mišljenje,ne mora značiti da je ispravno,al je zasnovano na poznavanju situacije u klubu i gradu.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 10 sep 2017, 22:03

Sariel je napisao/la:ode vladika **** sve svoje.reko sam necu vise al da mu vidim ledja. gori mi je od husrefa **** i njeg.previse je zle krvi.
a propos nekih protesta pizdi materina. nema od tog nista.sto se zajebavate za cvaju, ovi oni, svi ste vi ba kupljeni a dai ne znate,za ovu il onu stranu.tipicni balijanderski kmetluk.
**** ja mater i azmirovcima i jasminovcima...ista mraka boga mi.carsija nije znala ni zajedne ni zadruge. sta nam radite **** li vam svima po mater.
i ovim kockonjama seljoberima sto se pucaju izrazima seljacina iz glogove,kikaca i ostalih vukojebina.znaci u dzungli samodivljacki, lavovski mamu vam za bolje i ne znate.
nema tu kulture ni za ispod nokta, samo pljuvanje,zavidluk i licemjerstvo.fuj kakav narod boze me oprosti.
sta je???

p.s tuzlak nul fir.... **** li ti pleme sjeme i štok rodoslovni kako kazes retardirani...ostavi na pp dje da te nadjem ,a poslje pive objavi ko sami sta sam klosaru jedan... volio bi da te vidim neg hljebai deset godina kredita otplatit.
furdo jedna.
**** mater i ovom forumu koji dopussta ovaj nacin izrazavanja.**** vam bog mater.mrs stoko jedna na **** vas nabijem.
zbogom forume na **** te nabijem.
vraticu se kad mi bude ćejf.

djevojkama i finoj gospodi izvinjavam se na bed lengvidzu.stoka ne zna za drugo.
ubit ce te alkohol
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 10 sep 2017, 22:06

ma sta sve ne ubi danas **** ga.
ubi me sloboda.
iskida me ko kr menadlu.
tuga je bote. i nistza ne cinimo, i nismo ni za sta. grupno svi zajedno.,vi ja. svi.
pickasto sve.
neamo mi sta drugim zamjerit.ljudi rade svoj poso.
mi smo sebi najgori.sve znamo i opet nista.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 10 sep 2017, 22:12

slika
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 10 sep 2017, 22:18

hajsad ozbiljno? cuj ozibljno , imatel ikkv konkretan dokaz? opstina ti da po miliona godisnje, bez stadiona i sta hocete?
imal iko u ovomgradu pogledajte se svi izmedju sebe,prijatelja,familije,poznanika,da bi mogo vodit klub spačno odgovorno po pe esu i upjesno al na duze staze? znate li takvog?iskreno bez lafinanja i pricanja bajki?

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 10 sep 2017, 22:23

Jbg uvjek nesto frka pa sad i za trenera da dodje na brzinu, ali eto nema se vremena zantrositi dolaze nam Željo i Sarajevo a idemo Mladost i Borac. Ali lo meni ;
Boris Pavić solidno rješenje ali nista posebno, uspjeh sa Čelikom koji nije smio ispasti , nema licence ili sl pa vodio sa tribina.
Zlatan Nalic- nas i sigurno perspektivan te općenito potkovan teoretski. Mana je sto nije vodio klub a nama treba kratkoročno rješenje i brzi šok za tim.
Slavko Petrović u ovom momentu rješenje pravo. Ima hrabrost za suočiti se sa problemima i zvjezdama( Bekrica i Jahica u želji na tribine poslao) dakle odličan izbor
Musa( trener Goska) niko ga ne spominje ali dobar trener Široki Zrinjski vodio i cisto sumnjam da mu nebi bio izazov Sloboda a Gosk mu je nazadovanje uspješne karijere.
Blagojevic koji se spominje takodje je po meni nista. Reprezentativni i pomoćni trener
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 sep 2017, 22:30

Problem novog ŠSŠ je bas taj sto nece imati odrjesene ruke... mislim da bi pare nisu toliko problem koliko da Igraju Sale, Jaha i mali Smajic

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 10 sep 2017, 22:30

ovisnik je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Ne predlažem,konstatujem da je situacija komplikovana,da je teško naći ljude sa parama koji bi zamijenili mačka i ostale koji su tu nazor a imaju podršku grada koji je glavni sponzor kluba.Denis je u toj priči nebitan,lik je tu da bi uštino koji dinar jer se kroz karijeru nije osigurao.Bez jasne vizije koji ljudi trebaju ući u UO ne treba pod svaku cijenu tjerati trenutni UO iako ih ni ja ne volim.To je moje mišljenje,ne mora značiti da je ispravno,al je zasnovano na poznavanju situacije u klubu i gradu.
Zbog toga sam ja isto pitanje postavio za ove sto su za odlazak UO-oa.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 10 sep 2017, 22:31

jahu i saltea nije vlado biro sto posto.
ovako cemo sve na igrace svalit.
sto seradi vecneko vrijeme

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 10 sep 2017, 22:33

staragarda je napisao/la:Problem novog ŠSŠ je bas taj sto nece imati odrjesene ruke... mislim da bi pare nisu toliko problem koliko da Igraju Sale, Jaha i mali Smajic
Haj sta i ti seres vise kolko su to Sale i Jaha odigrali utakmica nisu 3 zajedno kad se sastave, mali Smajic isto dobijao minute na kapaljku.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 10 sep 2017, 22:35

75000 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Problem novog ŠSŠ je bas taj sto nece imati odrjesene ruke... mislim da bi pare nisu toliko problem koliko da Igraju Sale, Jaha i mali Smajic
Haj sta i ti seres vise kolko su to Sale i Jaha odigrali utakmica nisu 3 zajedno kad se sastave, mali Smajic isto dobijao minute na kapaljku.
kostali su nas svake koju suodigrali.jaha potrcat ne moze asaleje rupateli htjeli mi to prihvtit il ne.ako jesrce bitno,ondadajte meni daigram. garantujem nece nanogama nikoproc.,do prvog crvenog ;)
mani podrske bez pokrica.
pun mi **** podrske bez pokrica.

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 10 sep 2017, 22:39

Sariel je napisao/la:
75000 je napisao/la:
kostali su nas svake koju suodigrali.jaha potrcat ne moze asaleje rupateli htjeli mi to prihvtit il ne.ako jesrce bitno,ondadajte meni daigram. garantujem nece nanogama nikoproc.,do prvog crvenog ;)
mani podrske bez pokrica.
pun mi **** podrske bez pokrica.
ma znam ja to sve da je **** od igraca prvi ga ne gotivim, al lik navalio smori vise sa jahom i saletom u pm.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 10 sep 2017, 22:41

je bigasta je meni sve krivo..
eto recite, ode vlado glasa digli nismo. i jos se pozivaju na navijace kao jedan od razloga ba..halo :(

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 10 sep 2017, 22:43

Ma pretjeruješ vjeruj. Sale igra jer nema izbora drugog. Jaha igrao 70 minuta za 7 kola i Smajic 110 min ukupno. Tako da se ne slažem da moraju. Veći je problem Kalezic spori tromi, Tandir bez traga fudbalske vještine Lazevski penzija i nedorečeni Culum
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.