FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 10 sep 2017, 19:08

staragarda je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ne vjerujem da ce doci Slavko Petrovic, vjerujem da on kosta, ove druge opcije su realnije, al mi se bas i ne dopadaju u ovom alarmantnom trenutku, ali ko zna, cudni su putevi fudbalski
Mikicu ustoličiti....ne kosta...a nas....a dobar :kafa: ....i igrace ove sto kostaju rastjerati a dovest ove sto ne kostaju...a nasa djeca :urnebes: :rol:
Polako rijesice se oni ovih skupljih. Dolaze nam nova pojacanja na zimu, zato igramo seoske turnire i osvajamo svaki. Izgleda da su Petrovicu ponudili 420KM i topli obrok kod Tome, prasece pecenje sto se nije pojelo, od prekjucer, glavusa gratis. :urnebes: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

KikiM
Kontakt:

Post Postao/la KikiM » 10 sep 2017, 19:09

420 KM,samo bahato...gdje se još takve pare zarađuju,ccc

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 sep 2017, 19:12

KikiM je napisao/la:420 KM,samo bahato...gdje se još takve pare zarađuju,ccc
A topli, Petrovic Samprase pojede glavusu prasecu za dorucak i to sa 680g majoneze, pa zalije sa punomasnim mlijekom 3,2 MM. :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 10 sep 2017, 19:14

Probisvjet je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ne vjerujem da ce doci Slavko Petrovic, vjerujem da on kosta, ove druge opcije su realnije, al mi se bas i ne dopadaju u ovom alarmantnom trenutku, ali ko zna, cudni su putevi fudbalski
Mikicu ustoličiti....ne kosta...a nas....a dobar :kafa: ....i igrace ove sto kostaju rastjerati a dovest ove sto ne kostaju...a nasa djeca :urnebes: :rol:
Polako rijesice se oni ovih skupljih. Dolaze nam nova pojacanja na zimu, zato igramo seoske turnire i osvajamo svaki. Izgleda da su Petrovicu ponudili 420KM i topli obrok kod Tome, prasece pecenje sto se nije pojelo, od prekjucer, glavusa gratis. :urnebes: :lol:
Probisvjet i garda u iščekivanju povratka nekog ko sto su neki cekali Karađorđevice 50 godina.
Nego imal sta od toga pa jos se nadate povratku dajte kakvu info??
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 10 sep 2017, 19:18

– Jagodić je ponudio ostavku, a Uprava je prihvatila i dogovorili smo sporazumni raskid. U medijima se špekuliralo da je Jagodić imao “astronomski” ugovor, ali to nije tačno. Prema njemu Sloboda nema nikakvih dugovanja – izjavio je Čolić za Fenu.
Kada će biti imenovan novi trener Slobode, nije mogao reći.
– Ima kandidata, neke nude sms porukama, ali nećemo ništa prelomiti preko koljena, ni danas, ni sutra, a ni na takav način. Ima ko voditi treninge, a novog trenera izabrat ćemo s puno pažnje – napominje Čolić.
Prema nezvaničnim informacijama, čelnicima Slobode ponuđeni su Slavko Petrović, Zlatan Nalić, Milomir Odović, Cvijetin Blagojević, pa i neki treneri za koje je malo ko čuo i koji zasigurno vrlo slabo poznaju Premijer ligu i igrače bh. klubova.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 10 sep 2017, 19:19

Evo info svjez na stranici, samo kad vidi igracki kadar mrsa u startu 20 KG

http://sportsport.ba/bh_fudbal/petrovic ... ora/251355

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 sep 2017, 19:24

sviunapad1010 je napisao/la:
Probisvjet i garda u iščekivanju povratka nekog ko sto su neki cekali Karađorđevice 50 godina.
Mi smo cekali 95 godina da se pojavi neko kao Azmir i dosao je. Steta sto su se neki prodali politicaru za stoju. Sada nit stoje, nit kluba.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 10 sep 2017, 19:26

Mi smo cekali 95 godina da se pojavi neko kao Azmir i dosao je. Steta sto su se neki prodali politicaru za stoju. Sada nit stoje, nit kluba.
Hahahahahahaa. LAJK

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 10 sep 2017, 19:27

Ukoliko bi Petrovic preuzeo ekipu, mislim da bi barem 7-8 igraca dobilo raskid ugovora
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 10 sep 2017, 19:28

Tako je sve ali šta sad? Trebamo se sprdat sa klubom ili se pokusati boriti? S.ranje je sta ćemo, dići ruke i cekati mesiju???
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 10 sep 2017, 19:30

Ipak su i kontaktirali Petrovića. Znači pregovara se. Nek pristanu na njegove uslove, on će pročistit ekipu i preplaćene igrače otjerati, samim time izbalansirati finansijski sav taj dogovor s njim, a ko zna, možda i dovesti neke igrače kako samo on zna. Čekamo njega i njegovu teku i spisak igrača!

Ako njega uspiju dovesti to će biti veliki plus.
E sad zamisli njega na klupi, i Azmira na kormilu da mu dovodi kojeg god igrača zaželi. Gdje bi nam bio kraj.
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 10 sep 2017, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 10 sep 2017, 19:31

Smjena vlade je bilo jedino racionalno rješenje nakon lošeg ulaska u sezonu.Sinoć je bila prava patnja,čisti mazohizam za nas navijače Slobode.Sada se ne bi smjelo pogriješiti pri izboru novog trenera.Vjerujem da smo tanki sa novcima,al za trenera se ne smije štediti.Slavko i Boris Pavić bi bili dobra rješenja.Obojica su u Radniku i Čeliku pokazali da sa skromnim igračkim kadrom u našoj ligi mogu praviti dobre rezultate.Zlatan Nalić ima dobar marketing,prodaje se za modernog trenera al on nikoga nije vodio i profesionalnom fudbalu.Sin je igračke legende Slobode i sam je počeo karijeru u Slobodi i možda bi bilo dobro da mu mi pružimo priliku za dokazivanje kao treneru,iako baš i nismo u situaciji da eksperimentišemo.Prednost dajem Paviću i uvjeren sam da sa njim ne bi pogriješili.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 sep 2017, 19:31

Tako je sve ali šta sad? Trebamo se sprdat sa klubom ili se pokusati boriti? S.ranje je sta ćemo, dići ruke i cekati mesiju???
Pred opcinu i zamoliti Islamovackog vozda da se sagne Azmiru i punih usta progovori, "Izvini pogrijesio sam, molim te spasavaj sto se spasti da."

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 10 sep 2017, 19:31

Zao mi Tandare a i nas navijača. Tandara je trebo postat novi Dzeko a mi prvaci drzave za 2 godine, Što znači ni novog dzeke ni prvaka

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 10 sep 2017, 19:33

xeksor je napisao/la:Zao mi Tandare a i nas navijača. Tandara je trebo postat novi Dzeko a mi prvaci drzave za 2 godine, Što znači ni novog dzeke ni prvaka
Nemoj se xseksore sad sprdat sa klubom svega ti. Ako mozes ikako ziv bio eto molim te nemoj. Ubiste me s tim.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 10 sep 2017, 19:35

wobly92 je napisao/la:Ipak su i kontaktirali Petrovića. Znači pregovara se. Nek pristanu na njegove uslove, on će pročistit ekipu i preplaćene igrače otjerati, samim time izbalansirati finansijsi sav taj dogovor s njim, a ko zna, možda i dovesti neke igrače kako samo on zna. Čekamo njega i njegovu teku i spisak igrača!

Ako njega uspiju dovesti to će biti veliki plus.
E sad zamisli njega na klupi, i Azmira na kormilu da mu dovodi kojeg god igrača zaželi. Gdje bi nam bio kraj.
A jeli vjerujes druze da će počistiti ekipu, Pa prvo kad sjedne reće mu ovi popust Mujkanovića i čičkavog stvora da moraju bit u timu. Nema toga trenera koji če lako sa onim igračkim kadrom isklesat dobru ekipu osim sto treba disciplinu im vratit.I ako ćelo dođe trebamo se utalit i kupit mu novu stopericu da ne koristi ovu sto je na šugavici imao kao trener

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 10 sep 2017, 19:35

@probisvjet i ja sam za pred opštinu i bilo gdje da se vrši pritisak na sve moguće kako god znamo. Bojkot ništa samo akcije ko god se igra sa Slobodom yebat mu od do.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 10 sep 2017, 19:37

xeksor je napisao/la:Zao mi Tandare a i nas navijača. Tandara je trebo postat novi Dzeko a mi prvaci drzave za 2 godine, Što znači ni novog dzeke ni prvaka
Nemoj se xseksore sad sprdat sa klubom svega ti. Ako mozes ikako ziv bio eto molim te nemoj. Ubiste me s tim.
Slušaj nešto nisam se ja sprdao već oni koji su sjedili na presu i javno ovo izjavljivali i još dosta sličnih stvari. Što nisi ovo izjavio voljenom UP i doskora voljenom treneru

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 sep 2017, 19:37

Joj kada vidi Slavko Jahu debelog i Tandira ima da se sturi. Jos kada mu se ukaze onaj iz Kikaca i komarac Zilkic ima da prsne ko balon. :urnebes: :rol:

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 10 sep 2017, 19:39

xeksor je napisao/la:
Slušaj nešto nisam se ja sprdao već oni koji su sjedili na presu i javno ovo izjavljivali i još dosta sličnih stvari. Što nisi ovo izjavio voljenom UP i doskora voljenom treneru
Xseksore ja cu biti uz Slobodu ko god tu bio. Jer ako nema nas nema ni Slobode ako ti to nije jasno ybg ne mogu ti crtati. Sto nas je manje da se borimo, situacija je rade sta hoce ko hoce.

Edit: Nađi post gdje veličam bilo koga iz sadasnjeg sastava i Jagodica.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.