Mađarski levatHankMoody je napisao/la:Šta zna Dardai, bolje da Mešu kopira.Raonffa je napisao/la:Najjača desetka na dunjaluku u prvih 11 protiv Wedera, doduše na neprirodnoj poziciji napadača![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Mađarski levatHankMoody je napisao/la:Šta zna Dardai, bolje da Mešu kopira.Raonffa je napisao/la:Najjača desetka na dunjaluku u prvih 11 protiv Wedera, doduše na neprirodnoj poziciji napadača![]()
I tako ce biti do 40-e. Slicno se pise i za Spahica.emir79 je napisao/la:Koliko sam puta ove kopacke vidio na temi Dzeke.
Cuj Vedo najgori, a Hertha povede zahvaljujuci njemu.
On sa jednom nogom da igra je vanzemaljac za Hodzice, Bajice, Kodre.
Koga velicam? Igraca koji je u 60-ak minuta igre u reprezentaciji asistirao 2 puta mrtve sanse iz kojih smo zabili 2 gola. Ako to nije dokaz da nam moze pomoci sta bi trebao biti dokaz?emir79 je napisao/la:Godinama se patimo sa drugim najboljim strijelcem u historiji nase reprezentacije?
Daj ba, velicas tipa koji debituje sa 30+ godina u reprezentaciji, koji nista nije pokazao, a visegodisnji igrac reprezentacije ne valja, koji ce uci u legende nase drzave.
Vedad vise ne moze mi na krilo jer nema vise beka klase Mujdze u timu da pokrije njegovu smotanost. Ipak i ja bih volio da igra po boku jer bi steta bila velika ali nikako katastrofalna kao sto je sada.emir79 je napisao/la:Danijel za 10 zivota da igra fudbal nece moci u istu recenicu da stane u kojoj se nalazi Ibisevic.
Pocni da respektujes igrace koji su dali mnogo ovoj drzavi, jer je ponizavajuce da stavljas u istu ravan ispodprosjecnog igraca koji nije imao nikakvu karijeru godina skoro kao i Vedad, sa igracem koji je legenda.
Upravo Vedad na krilu je bio jedan od najzasluznijih igraca sto smo otisli na SP i bio korisniji pet puta od Visce.
Sad bi se ponovo potpisao na to da Mesa stavi Vedada na krilo, a vezni red pojaca nekim mladjim veznjakom.
8 komada u kvalifikacijama za SP, kljucni golovi za odlazak na isti. 3. strijelac kvalifikacija iza Van Persija i Dzeke.jasmin10 je napisao/la:Vedad koristan na krilu![]()
Ti golovi bili prije 4 godine. Previse se vracas unazad. Da je valjao- jeste. Da je bio dobar- jeste. Sada je mrtvi prosjek na zalasku karijere.emir79 je napisao/la:8 komada u kvalifikacijama za SP, kljucni golovi za odlazak na isti. 3. strijelac kvalifikacija iza Van Persija i Dzeke.jasmin10 je napisao/la:Vedad koristan na krilu![]()
Hvala i dovidjenja.
A ako vec nisi znao na krilu je provodio u Americi i kod Vahe u PSG-u.
Koju je on bolju ekipu na krilu izdominirao kod Safeta Bgt ? Kad već valjas gluposti onda mi ne uzimaj za ozbiljno rekreativce. Papke ga je bezveze trošio na krilu, Meša tele na ofanzivnom veznom.emir79 je napisao/la:8 komada u kvalifikacijama za SP, kljucni golovi za odlazak na isti. 3. strijelac kvalifikacija iza Van Persija i Dzeke.jasmin10 je napisao/la:Vedad koristan na krilu![]()
Hvala i dovidjenja.
emir79 je napisao/la:8 komada u kvalifikacijama za SP, kljucni golovi za odlazak na isti. 3. strijelac kvalifikacija iza Van Persija i Dzeke.jasmin10 je napisao/la:Vedad koristan na krilu![]()
Hvala i dovidjenja.
Jedan igrac ne moze sam nikog izdominirati, ako ne funkcionise ostatak ekipe. Sve utakmice koje smo hajmo reci laganije dobili i on je funkcionisao, pa i onu protiv Grcke u Zenici, pogledaj kako je i na koji nacin po desnoj strani kreirao gol za Hajrovica u Slovackoj.jasmin10 je napisao/la:Koju je on bolju ekipu na krilu izdominirao kod Safeta Bgt ? Kad već valjas gluposti onda mi ne uzimaj za ozbiljno rekreativce. Papke ga je bezveze trošio na krilu, Meša tele na ofanzivnom veznom.emir79 je napisao/la:8 komada u kvalifikacijama za SP, kljucni golovi za odlazak na isti. 3. strijelac kvalifikacija iza Van Persija i Dzeke.jasmin10 je napisao/la:Vedad koristan na krilu![]()
Hvala i dovidjenja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.