NK Široki Brijeg

Android
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Android » 10 sep 2017, 13:44

Tko veceras ostane doma, nek pauzira onda do kraja sezone

Nece biti lako sa njima veceras, jako dobra ekipa sa odlicnim trenerom, ali mi na Pecari ne smijemo prosipati bodove, jaci smo i samo pobjeda dolazi u obzir. Ocekujem finu posjetu i dobro navijacko nadmetanje na tribinama :) . I cestitke svim Skriparima ovdje na rodjendanu :D
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 10 sep 2017, 15:51

slika

HRHB

skripar96
Kontakt:

Re: RE: Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la skripar96 » 10 sep 2017, 15:55

Android je napisao/la:slika
Gledajte i divite se[emoji1]
EKONNP

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 10 sep 2017, 17:47

@sb1996 ce ostati kuci gledat kosarku Hrvatsku,nece na Pecaru da gleda Siroki..**** take navijace
Samo jedno ime

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 10 sep 2017, 17:50

penke je napisao/la:@sb1996 ce ostati kuci gledat kosarku Hrvatsku,nece na Pecaru da gleda Siroki..**** take navijace
Nevjerujem vama dvojici vise :mrgreen:
NK Široki Brijeg

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 10 sep 2017, 18:27

Hehehehe@evolve
Samo jedno ime

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 10 sep 2017, 18:37

Haahha dajte kakav link dajte link :rol:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 10 sep 2017, 22:45

Aajjj lude utakmice i vremena hahah

Dobro je, tri boda najbitnija, Borac dobra ekipa ali sa Pecare nitko bodove nece odnijeti

HRHB

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 10 sep 2017, 23:00

Igraj Siroki boli te ku*ac[emoji1]
Kakav show na stadionu,nezapamceno
EKONNP

bluearmy
Kontakt:

Post Postao/la bluearmy » 10 sep 2017, 23:02

Čestitam na zasluženoj pobjedi, malo smo se i mi na trenutke pogubili a kako i ne bi zaista čudna utakmica ne po igri nego po drugim dešavanjima.

Sretno u nastavku. :clap:
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan

I gdje god da igras ...

Za nju bori se i pobjeđuje...

Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 10 sep 2017, 23:16

Jao, ko veceras nije bio zazalit ce haha. Sta radi igra reflektorima haha...

Ovo je jedna od onih utakmica koja ce se prepricavat :)
NK Široki Brijeg

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 10 sep 2017, 23:24

bluearmy je napisao/la:Čestitam na zasluženoj pobjedi, malo smo se i mi na trenutke pogubili a kako i ne bi zaista čudna utakmica ne po igri nego po drugim dešavanjima.

Hvala :). Nikako rijesiti ove probleme sa reflektorima, odavno imamo problema ali evo... Svaka cast vasim igracima ali posebno navijacima, strasna brojka veceras i odlicno navijanje, puno srece u nastavku

HRHB

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 10 sep 2017, 23:35

bluearmy je napisao/la:Čestitam na zasluženoj pobjedi, malo smo se i mi na trenutke pogubili a kako i ne bi zaista čudna utakmica ne po igri nego po drugim dešavanjima.

Hvala na cestitkama.
Kapa do poda lesevima,brojka,navijanje..
Mislim da smo i mi bili na nivou,tako da smo imali pravu sportsku atmosferu na tribinama i sjajnu utakmicu na terenu[emoji6]
EKONNP

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 10 sep 2017, 23:56

Odavno jace utakmice nisam gledao na Pecari, steta samo sto je malo gledatelja doslo, ali pretpostavljam da je to zbog kosarke. Teren odlican, u onako kratkom vremenu primit onoliko vode i tek pred sami kraj se lokve počele stvarati. Onaj prekid mocan ispao samo steta sto su Skripari sve baklje upalili, inace bi jos mocnije izgledalo. Skripari na razini i ovim putem im cestitam 21. rodendan. Lesinari odlicni, iz Banja Luke potegnut u onakom broju, navijat po nevremenu, bez ijednog incidenta zaslužuje najvece poštovanje, svaka čast! Sad se okrenut Sarajevu koje je opasno, ali nista bolje od nas, ne smijemo i necemo izgubit gore. Ajmo nasii!
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

Ugrovacaboy
Kontakt:

Post Postao/la Ugrovacaboy » 11 sep 2017, 05:52

Mogu samm reći svaka čast momcima na tekmi. Škripari sretan rođenda. Sigurno će ga pamtiti :D

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 11 sep 2017, 11:29

Mali osvrt na utakmicu.

Bolja ekipa je pobjedila. Stvorili smo par prilika prije samog gola, Dino 1na1 loše reagira, ali se iskupio u nastavku utakmice definitivno. Kakva je ono lopta bila Ćorić za Ćorića. Imamo strašnog šmekera u ekipi u vidu Josipa, malo koji veznjak u PL ima onaku loptu u nogama. Dino igrač utakmice po meni. Sad gledam kako je izvukao onu loptu za nabačaj i penal, gdje lopta nakon klizećeg udara u korner zastavicu i vraća se u teren.

Bilo je tu sad par stvari što mi se nisu svidjele, a to su kad loptu imaju Barišić sa jedne i Bralić sa druge strane. Mislim da su oba poslali dvoznamenkast broj lopti u bunar. Bralić sam je imao par odličnih pozicija za ubačaj u 16 ali bi te lopte redovno išle previsoko i jako neprecizno. Malo opet fali taj treći u sredini, poslje je uveo Danu jer je bilo očito da lopte nismo mogli iznijeti kako treba od sredine drugog pol. Dejo mi više nekako paše na krilu nego špica. Troši se jako puno u duelima, on treba loptu u prostor, 1na1 situacije, teško do toga dolazi kad mu stoper 1 ili 2 stalno na ledjima.

Sve u svemu zaslužena 3 boda i pobjeda za rodjendan Škripara. Dobro se odmoriti, gledat da nam se nitko ne razboli, strašni su uvjeti bili sinoć, igraj pa stani igraj pa stani, igrači se ohlade pa ponovo na pljusak, treba maximalno vodit računa sljedećih par dana o zdravlju ekipe, jer nas čeka još teža utakmica za vikend.
NK Široki Brijeg

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 11 sep 2017, 12:19

Ova ce se utakmica dugo pamtiti.Vrhunska atmosfera,za ovo se zivi i sto je najvaznije pobjeda.Sad u Sarajevo po 3 boda.
Igraj Široki ti si najbolji!

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 11 sep 2017, 12:24

Mi smo odlični bili stvarno sve pohvale igračima oba tima kad se sagleda što se sve dešavalo nova 3 boda su tu. Lešinari se smočili ali sam i ja u velikom šprintu do auta, :mrgreen: nažalost nije mi pomoglo. :D Ovi što po ostatku foruma žugaju na nas i reflektore u zadnjih 20 godina velikom većinom na svom stadionu nisu odigrali 10ak tekmi pod istim i nama dođu pametovati! :crazy: :crazy: :crazy:

Sad se okrenuti bordo divovima i uzeti 3 boda sa koševa jer definitivno možemo! :opaopa: :opaopa:
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 11 sep 2017, 12:54

Sta ce ljudi, kad ne mogu slaviti uspjehe svojih velikana, onda ih ovakve situacije jedino mogu razveseliti. Zamisli, nezapamceno nevrijeme pogodi grad, pola stanovnistva ima probleme sa strujom, cak pojedini pisu da treba oduzeti uefinu kategoriju 3 za stadione hahahah, taman ko da u Europi nikad nije nestalo struje na reflektorima za vrijeme utakmice...

Pitam se samo kako se osjecaju ti navijaci kad npr ne mogu odnijeti ni boda iz kako oni kazu sela, ili kad ti selo zavalja 3 komada na tvom stadionu( a nije se samo jednom desilo). Bilo bi me stid pisati kad jedno selo ima bolju infrastrukturu i kamp koji je tu vec vise od desetljeca( ne treba nam nekakav kinez da bi ga napravio), kad jedno selo nema nikakvih dugovanja prema drzavi( takodjer nam ne treba kinez da bi placao dugove?) itd itd...
Molim svoje da se s njima uopce ne raspravljaju tamo jer stvarno nema smisla.

Idemo dalje, gostovanje na Kosevu sljedece, imamo momcad za tri boda, valjda ce nas konacno sreca pogledati na gostovanju. Poslije Sarajeva slijedi malo laksi raspored i odlicna prilika da se izdvojimo na vrhu i da ne bude stresova kao prosle sezone hah

Nek nasi cuvaju lovu i nek na kraju sezone Coricu ponude koliko god trazi, kakav je ono igrac Boze dragi

HRHB

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 11 sep 2017, 13:22

Josip je igracina!
Kondicijski nije u formi 100%,ali Boze moj,da je ne bi kod nas igrao nego negdje vani. Nadam se da cemo zadrzati i njega i Begonju jer su se pokazali sjajnim pojacanjima. Josip voli Siroki i ovo je njemu rodni grad,to uvijek istice,tako da se i na tu kartu moze igrati kod sljedeceg ugovora. Malo me brine ta situacija s ugovorima,da ne bi bilo pred Europu dogodine da nam sprase oba vezna i jos pokoji igrac,al rijesit ce to nasi valjda. Ajmo na Kosevo po pobjedu,mozemo mi to!
EKONNP

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, ik0ik0, jurisicduska, Pact1921, Paromlinac, Tatamata1946 i 54 gosta.