FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Neutral » 21 mar 2009, 15:31

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 28 avg 2013, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 mar 2009, 17:23

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 28 avg 2013, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 21 mar 2009, 17:30

Rz88 je napisao/la:evo ga 1:0, ali trebalo je biti 10:0. nema veze pisu se 3 boda, hertha nam bjezi samo 1 bod, serija se nastavlja, moramo sada dobiti sljedecu tekmu aBd, i idemo na to 1 mjesto.
Odlicno, jos bolje sto je Herta kiksala, oni slijedecu igraju protiv BvB, a Bayern protiv Wolfsburga. Bice gusto, vukovi se ne sale, danas 3:0 dobise, istina Arminiu, ali kako god, najbolja su ekipa proljetnog dijela sezone.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 mar 2009, 17:30

Yebo te zivot, zavrsnica nije bila dobra za moje srce...Ze Roberto kralju, spasio si nas!
Sad bih najradije ubacio onaj smajlic (da ga ima) kako otresam znoj sa cela! :twisted:
Taman docekamo da oni sugavi Herthani izgube, za dlaku da se blamiramo protiv zadnjeg na tabeli. :evil:
Uf, treba odahnuti....ZE KINGU! :D
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 mar 2009, 17:46

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 28 avg 2013, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 mar 2009, 18:24

geronimo je napisao/la:
Et ja nisam znao da je to realnost i da Barsa ima najbolju ekipu i igra najljepsi fudbal. :mrgreen:
Ali ti meni, kao navijacu Bayerna, reci da oni nemaju sanse da eliminisu Barsu...je suludo! Pa pobogu, nisu ni oni vanzemaljci...na kraju krajeva lopta je okrugla...znas i sam da ne osvajaju trofeje uvijek ko ima najjacu ekipu i ko igra najljepsi fudbal, po toj logici bi Brazil uvijek trebao osvajati..ali vidi jada. :(
I jos nesto. draze mi je sto smo izvukli Barsu, nego Liverpool...a ti sad kontaj, zasto!?

A za Zvezdu, pogledaj ponovo snimak utakmice u Beogradu '91..pa ces se uvjeriti ko je se provukao kroz iglene usi!
Moje iskreno sazaljenje za Zvezdu i primljeni gol u 90+5 min! :D :D :mrgreen:

@Dirty Hari nije on vidovita Djemila, on je vidovita Zorka. ;) :lol:
Post prepun fraza koje ne koriste više ni treneri iz Premier lige BiH. :lol:
U Minhenu ste ispušili poslije dvije strašne kontre.Tu tekmu iz Beograda sam gledao bar jedno 60 puta i uvijek vidim da je moja Zvezda u toj tekmi ubila Bayu,promašila 5-6 zicera a švabe su dale dva srećna gola.Ali na kraju ipak hvala Bogu i Augentaleru. :D

p.s.

Čestitke na uvjerljivoj pobjedi u današnjem derbiju protiv Karsruhera. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 mar 2009, 19:05

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 28 avg 2013, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 mar 2009, 19:25

Rz88 je napisao/la:izgubili od zvezde, lol, jesmo, gledao si 60 puta, onda si 60 puta pogresno vidio, ali eto, neka je makar neko iz bivse nase drage jugoslavije osvojio lp, sve u svemu danas smo dobili 1:0 i promasili 1000000000000 prilika, ali akodjer je moglo biti 1:1, ali koga briga nismo primili gol, a ocigledno je da nemam napadaca, i klose i toni ozljedeni, nadam se da ce igrati toni protiv barce, trebat ce nam on i jos mnogo srece, ali ipak smatram da nmamo sanse, messi i raja su prejaki, ali ipak zbog toga sto se nikad ne zna Futbal je toliko zanimljiv.
Pa izgubili,šta sam rekao pogrešno?U Minhenu je bilo 2:1 za Zvezdu (Pančev i Savićević).U Beogradu bio 2:2.

Nisi ti dobro obavješten.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 mar 2009, 20:48

secer je napisao/la:Jah, gospon Alan, ali Bayern tada nije imao Hamita Altintopa kao u zadnjoj tekmi protiv Zvezde :D
Kako ih je Turcin razbijao na buljuke k´o da mu je sultan Murat famelije :D
Ma jeste čuo sam ja za njega,još da je samo igrao to veče...
RIP Adis Selmanović

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 mar 2009, 21:29

sve smo blizi svom cilju,prvom mjestu... :D
cuj sosa ga zabio :lol: :mrgreen: :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 mar 2009, 23:26

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 28 avg 2013, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 22 mar 2009, 00:51

alan_kardec je napisao/la:
secer je napisao/la:Jah, gospon Alan, ali Bayern tada nije imao Hamita Altintopa kao u zadnjoj tekmi protiv Zvezde :D
Kako ih je Turcin razbijao na buljuke k´o da mu je sultan Murat famelije :D
Ma jeste čuo sam ja za njega,još da je samo igrao to veče...
Koliko je puta Bayern osvojio titulu Lige Prvake a koliko Barcelona ? Evo da te malo informisem posto vidim da si neinformisan ... : http://www.uefa.com/competitions/ucl/history/index.html
Jel ti sad sta jasnije ? Ajde sad tisina i kad budete kao mi onda dodzi na forum i seri koliko oces zasad cao i sanjaj cetri titule ! A sto se tice KSC-a nije nam igralo par igraca, nije bilo glavnih napadaca ali sve u svemu ja sam zadovoljan minimalnim rezultatom, Hertha je izgubila po meni ocekivano nemaju oni po meni snage i iskustva da se bore za titulu .. :D Idemo BAVARCI po novu titulu :D RIBERY RIBERY RIBERY

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 mar 2009, 01:05

alan_kardec je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
Et ja nisam znao da je to realnost i da Barsa ima najbolju ekipu i igra najljepsi fudbal. :mrgreen:
Ali ti meni, kao navijacu Bayerna, reci da oni nemaju sanse da eliminisu Barsu...je suludo! Pa pobogu, nisu ni oni vanzemaljci...na kraju krajeva lopta je okrugla...znas i sam da ne osvajaju trofeje uvijek ko ima najjacu ekipu i ko igra najljepsi fudbal, po toj logici bi Brazil uvijek trebao osvajati..ali vidi jada. :(
I jos nesto. draze mi je sto smo izvukli Barsu, nego Liverpool...a ti sad kontaj, zasto!?

A za Zvezdu, pogledaj ponovo snimak utakmice u Beogradu '91..pa ces se uvjeriti ko je se provukao kroz iglene usi!
Moje iskreno sazaljenje za Zvezdu i primljeni gol u 90+5 min! :D :D :mrgreen:

@Dirty Hari nije on vidovita Djemila, on je vidovita Zorka. ;) :lol:
Post prepun fraza koje ne koriste više ni treneri iz Premier lige BiH. :lol:
U Minhenu ste ispušili poslije dvije strašne kontre.Tu tekmu iz Beograda sam gledao bar jedno 60 puta i uvijek vidim da je moja Zvezda u toj tekmi ubila Bayu,promašila 5-6 zicera a švabe su dale dva srećna gola.Ali na kraju ipak hvala Bogu i Augentaleru. :D

p.s.

Čestitke na uvjerljivoj pobjedi u današnjem derbiju protiv Karsruhera. :mrgreen:
Vidim da si se uzivio kad pricas o Zvezdi, haman tebi i kolegi postalo dosadno...dvojac bez kormilara :D
Mogli bi da razglabamo do sutra o tim utakmicama, ali necemo zeus :o , nije prikladno mjesto za to. Kad budes raspolozen, zovni me na "sijelo" kod vas...pa da raspalimo... :lol:

Ne treba biti puno pametan pa reci da je Bayern protiv Barcelone vec otpisan, ali vjeruj mi, skim god da se oni (Barsa) sudare, mogu se zvati otpisani, ubjedljivo najjaca ekipa na svijetu...pri njihovom danu parolu im slabo ko moze pruziti! Ali et, mi navijaci, simpatizeri Bayerna se nadamo da se "cudo" moze desiti...
Evo ti jos jedna fraza za kraj...najsladje se smije, ko se zadnji smije :lol: :lol:

Bayern se danas provukao, sta je ovo..Ribery se vrati, odmah one uzdanice iz par proslih utakmica zatajise ( poldi, schweini )...ma dobro, bitna je sad pobjeda, jeli ono prva kuci bez primljenog gola :shock: , sad ce Berlinci da se spuste gdje i pripadaju, a nas ocekuje zestok okrsaj sa Wolfsburgom u narednom kolu...
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 mar 2009, 01:09

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 28 avg 2013, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 22 mar 2009, 01:26

Rz88 je napisao/la:barca je morala da proda olegera kada su zapali protiv nas, hehe, ipak najslabija tacka barce je odbrana, mi imamo dobar napad iako bez klose-a, moze li talijan unistiti spanjolce mislim da moze, ali opet tesko, jer po 100 put kazem igra barcelone nama ne odgovara ali i da ispadnemo ne daj Boze, titula je nasa :mrgreen:
Pitaćemo Espanol kako se Barca pobjeđuje :twisted:
Sent from my Philips Smart TV.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 mar 2009, 01:31

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 22 mar 2009, 11:51

Rz88 je napisao/la:Jel Raul Tamuda ili nekoga drugoga, treba ih zvati ovih dana, hehe, poslat mail na njihovu stranicu, ili cemo pitati Fernanda Torresa, nemam pojma ali da dadnemo i mi malo savjeta jurgenu kako da izvede momcadi bayern, uglavnom evo par savjeta:

-Nemoj jurgene da Lell igra, mantat ce mu se, necu zvati seku aleksic da mu aspirin daje
-Nemoj jurgene igrati bunker ili cemo petardu dobiti
-Jurgene nemoj stavljati sosu u prvih 11 prespor je
-Jurgene kasno je sada ali sjeti se nekad da promjenis golmana
-Jurgene nabavi odnekle napadaca i iz b sastava ako treba
-Jurgene idi lijeci klose-a on nam najvise treba
-Za kraj moj jurgene, dobijes li barcu zvat cu te klinsmann.
-slazem se, jurgene nemoj Lella al i zabar nije cemu.
-jurgene, budel bunker primicemo 7 a ne 5
-slazem se i za sosu, ribery i bastian ce biti u prvoj
-jurgene, nemoj mjenjat golmana, bolje i rensing nego butt :mrgreen:
-jurgene, stavi podolskog i klosea u napad
-nije ti jurgen doktor da lijeci Klosea :lol:
-za kraj, nemam nista vise reci.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 mar 2009, 12:12

arsim_fcb
Kontakt:

Post Postao/la arsim_fcb » 23 mar 2009, 19:30

...slazem se sto kazete da je barsa velika eipa i da je najaca na svetu ali neslazem se nimalo kad kazete da je vec Bayern otpisan jacu vam reci da ste pogresili i da cete posle utakmice u kamp nou viditi da je Bayern velika ekipa....apsolutno se slazem kad kazete da je favorit barsa ali da se Bayern nema sanse to je ludost,kad pricate o njemcima molim vas vratite historiju fudbala i gledajte malo...jel bio Bayern favorit:
-2007 kad je eliminisao Real a na domacem ligu je bio u 4poziciji
-2005 kad je eliminisao Arsenala koji na to vrijeme bio na prvu poziju u englezkoj
-2001 kad je eliminisao Real dobio u sred madrida 0-1 u minhenu2-1 sa figom najskupi igrac svijeta u to vrijeme...mancester united 0-1 u old traford za bayern 2-1 u minhenu a posle u finale sa valenciom naravno da smo bili favoriti a narvno pobjedili i postali evropski prvaci..
Ove su samo neke utakmice gde se vrlo dobro sjecam svi su otpisili Bayerna na isti nacin koju radu sad protiv Barse a na kraju se dosta iznenadili...to ne znaci da ce sbog toga Bayern eliminisati Barsu ali kazem da ce to da bude neizvjesna utakmica i da ce jedan gol udluciti ko ce dalje ako ne vjerujete onda se cujemo 15 aprilla...

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 23 mar 2009, 22:01

arsim_fcb je napisao/la:...slazem se sto kazete da je barsa velika eipa i da je najaca na svetu ali neslazem se nimalo kad kazete da je vec Bayern otpisan jacu vam reci da ste pogresili i da cete posle utakmice u kamp nou viditi da je Bayern velika ekipa....apsolutno se slazem kad kazete da je favorit barsa ali da se Bayern nema sanse to je ludost,kad pricate o njemcima molim vas vratite historiju fudbala i gledajte malo...jel bio Bayern favorit:
-2007 kad je eliminisao Real a na domacem ligu je bio u 4poziciji
-2005 kad je eliminisao Arsenala koji na to vrijeme bio na prvu poziju u englezkoj
-2001 kad je eliminisao Real dobio u sred madrida 0-1 u minhenu2-1 sa figom najskupi igrac svijeta u to vrijeme...mancester united 0-1 u old traford za bayern 2-1 u minhenu a posle u finale sa valenciom naravno da smo bili favoriti a narvno pobjedili i postali evropski prvaci..
Ove su samo neke utakmice gde se vrlo dobro sjecam svi su otpisili Bayerna na isti nacin koju radu sad protiv Barse a na kraju se dosta iznenadili...to ne znaci da ce sbog toga Bayern eliminisati Barsu ali kazem da ce to da bude neizvjesna utakmica i da ce jedan gol udluciti ko ce dalje ako ne vjerujete onda se cujemo 15 aprilla...
Niko od "bayernovaca" nije ni otpisao Bayern, to rade neki drugi "vrhunski" poznavaoci fudbala. :lol:
A svi se slazu da ce biti dosta tesko, ali onda se sjetim tih utakmica koje si ti spomenuo, i mnogih drugih, ne samo u ligi prvaka, koje me "napomenu" da je sve moguce.
Sjeca li se ko Getafea prosle godine :mrgreen: (znam da je apsurdno izjednacavat Getafe i Barcu, ali to mi nije ni cilj, hocu reci da je to samo jedan od primjera da je sve moguce).
Nismo favoriti, nema pritiska, kao sto npr. taj isti pritisak postoji u bundesligi, pa muku mucimo sa KSC-om koji je posljednji na tabeli. Drugu igramo doma, sto se moze smatrati blagom prednoscu. O igrackom kadru necu, do utakmice ima jos vremena, svasta se moze desiti.
Nevezano za ove podatke, imam neki "feeling" da bi mogli do kraja. 8-)
slika

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: B1988K i 10 gostiju.