FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Huligansaistoka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Smara istina,znam. Smara kad nije samo crnačenje.
Eto neću više, upravu si danas je utakmica, to je najbitnije. Valja ćemo se radovati, po mogućnosti pobjedi a ne porazu (neki).
Eto neću više, upravu si danas je utakmica, to je najbitnije. Valja ćemo se radovati, po mogućnosti pobjedi a ne porazu (neki).
- kyrieirving
- Kontakt:
Jel neko uzimo na mojoj tv ono placanej 2 km za utakmicu mozel se platit preko xbona il treba kartica?Huligansaistoka je napisao/la:Smara istina,znam. Smara kad nije samo crnačenje.
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
"Od ovoga iznosa 1,2 miliona KM otpada na poreska dugovanja, dok dugovanja prema dobavljačima iznose oko 1,8 miliona KM", kazao je predsjednik Željezničara"Huligansaistoka je napisao/la: http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/gredic ... -km/150536
Žalosno je kako u 21 stoljeću čovjek se trudi biti nepismen

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kyrieirving
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:"Od ovoga iznosa 1,2 miliona KM otpada na poreska dugovanja, dok dugovanja prema dobavljačima iznose oko 1,8 miliona KM", kazao je predsjednik Željezničara"Huligansaistoka je napisao/la: http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/gredic ... -km/150536

Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
- plavousrcu
- Kontakt:
Koliko sam shvatio Gredic je lazov i treba to dokazati. Pretjeruje se nevjerovatno. Kada si spomenuo dug dobavljacima, kako se vodi MUP Kantona koji nam je oprostio veliki dug. I oni su dobavljaci?Virtu4l je napisao/la:"Od ovoga iznosa 1,2 miliona KM otpada na poreska dugovanja, dok dugovanja prema dobavljačima iznose oko 1,8 miliona KM", kazao je predsjednik Željezničara"Huligansaistoka je napisao/la: http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/gredic ... -km/150536
Sacuvajte energiju i zivce za utakmicu. Trebat ce nam. Veceras nastavite o Upravi i ostalim stvarima. Sad je najbitnija utakmica protiv Radnika.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
kako li cemo skrpit odbranu danas
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- plavousrcu
- Kontakt:
Citam u Avazu moguci sastav i ne izgleda dobro. Nedostaje nas mnogo, ali mi smo Zeljo i na ovakve stvari se treba racunati. Dobra je prilika za ove na koje se slabo racuna da se nametnu.
Odbrana nam je veliki problem.
Stanic - Bogicevic, Velic/ Hasanovic - Projic
Ne izgleda dobro.
Ne izgleda dobro.
- plavousrcu
- Kontakt:
Bokovi nekako, ali stopera me strah. Ko god bude sa Bogijem spor a ni njemu brzina nije vrlina. Treba vjerovati, pobjeda nam treba.LjoZee je napisao/la:Odbrana nam je veliki problem.
Ne izgleda dobro.
- Huligansaistoka
- Kontakt:
Ja, i ?Virtu4l je napisao/la:"Od ovoga iznosa 1,2 miliona KM otpada na poreska dugovanja, dok dugovanja prema dobavljačima iznose oko 1,8 miliona KM", kazao je predsjednik Željezničara"Huligansaistoka je napisao/la: http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/gredic ... -km/150536
To je tih 3 miliona, samo nije u plusu već dug
Budi pametan
A da, Gredić je izostavio jednu riječ.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Odakle nama ovoliko povreda. Umjesto da nakon pauze budemo takoreci komoletni mi osakaceni. Nece ni Adzemu danas biti lako iako je sreca sto igramo sa losim Radnikom.
Biće gusto, biće 0-2 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ljudi odakle van optimizam,losa odbrana primices 1 go sigurno,znaci moras dat 2 ,pomocu cega ces uvalit 2 gola u gostima,SA penzionim rondom neces sigurno.Dakle prognoza 1-0 ili 1-1.
- plavousrcu
- Kontakt:
Optimizam samo sto su ovi losi.Alipasino je napisao/la:Ljudi odakle van optimizam,losa odbrana primices 1 go sigurno,znaci moras dat 2 ,pomocu cega ces uvalit 2 gola u gostima,SA penzionim rondom neces sigurno.Dakle prognoza 1-0 ili 1-1.
Malo sam se raspitivao o Velicu. Moze se reci da standardno igra u ovim omladinskim reprezentacijama. Dobio je sad poziv za juniorsku, a igrao je i na EP za kadete. Osjetljiva je pozicija, ali mozda nakon ove utakmice dobijemo novog dobrog stopera pa u buducnosti da stoperski par budu Osmankovic - Velic. [emoji2]
Ma uvijek ću imati optimizma, jer u ovoj ligi postoje možda jedna ili dvije ekipe koje su igrački kvalitetnije od nas, a i to je veoma veoma mala razlika i svako svakoga može dobiti.Alipasino je napisao/la:Ljudi odakle van optimizam,losa odbrana primices 1 go sigurno,znaci moras dat 2 ,pomocu cega ces uvalit 2 gola u gostima,SA penzionim rondom neces sigurno.Dakle prognoza 1-0 ili 1-1.
Ligu će, kao i prošle sezone, osvojiti ekipa koja bude imala najmanje kiksova.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921 i 17 gostiju.