FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 sep 2017, 00:13

wobly92 je napisao/la:Ultras jel se mjesecima brujalo da će doći do ovog. Jel se govorilo da će se ekipa polako raspadati, da je Najjači Upravni Odbor priča za laku noć?
Šta trebamo plakati i jadikovati i nervirati se još uvijek? Druže mi smo istrošili sve živce. Sad je i na vas red kad se već vraćate u realnost. Al ne brini, popustit će s vremenom. Za koji mjesec...

I to što kažeš mi malo nema smisla, zar nisu i nedavno rekli da će rezultate stavit u drugi plan (iako to nisu pričali na početku sezone), a da će se posvetiti rješavanju financijskih problema, tako da po tome ne vidim kako jedno može utjecati na drugo...
ma moze jasta. Kad imas dusmana ko Sloboda nije isto traziti pare kad si 2. , 5. i 11. na tabeli. Mnogi svrsavaju na neuspjehe Slobode. Ko sto rekoh njima je Sloboda trn u oku i boli ih k da li je vodi Azmir, Senad, Nenad ili neko deseti.

a sto se tice ekipe, dali su sve u ruke treneru. Neki ce reci ispravno je da trener ima svu slobodu u odlucivanju i radu, ali zato sada treba da preuzme i odgovornost. I to bi bilo ok da je ovaj i jednom preuzeo odgovornost. Samo frajer nema trunke karaktera.
sad vidimo da su mozda pogrijesili, ali i da opet ponovi se isto, ko zna sta je bolje, sloboda treneru za njegov rad ili odmah uletiti sa korektivnim i stegovnim mjerama. kod nas, sa ovim igracima i sa ovim trenerom se ispostavilo da je bilo kakav vid slobode greska. Ljudi jednostavno nemaju karaktera, nemaju obraza, trener prvi pa onda igraci.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

JustSayin
Kontakt:

Post Postao/la JustSayin » 10 sep 2017, 00:26

Sami da kazem,pa odo u vivu. Khmmm NO AZMIR NO PARTY !! :tralala: :tralala: :urnebes:
Ukopa nas carsija !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 sep 2017, 00:27

Krivi su oni najvise jer su prosle godine u medijima iskakali iz pastete. Za sve zivo krivili staru uprvu i zavadjali navijace. Tamo neko ko je bio sponzor ili clan uprave nije platio racun u Hotelu i odmah nadju to i izvuku pa pokusavaju Husicu napakovati. I tako sve dok je doslo do perioda kada se ne moze naci vise nikakva poveznica Husica i Slobode.
A sada kada stizu njihovi rezultati rada na naplatu onda svi sute, jedan odlazi iz upravnog odbora, a drugog koji je uz Karica, Kikanovica i takve stalno bio u medijima nema nikako vise u medijima.

Primjer: Sada moze nakon Mujkanovica doci novi predsjednik i reci Mujaknovic je napravio dug prema Slobodi, bivsem treneru Jagodicu koji je otpusten 18 mjeseci prije isteka ugovora je dao otkaz i duguje npr 50 hiljada KM. I onda moze oplesti po njemu u novinama, a ne raditi svoj posao. I tako sve u krug.

I u konacnici se dodje do toga da ne moze svako voditi klub. Svako u startu misli da moze ali onda kroz godinu se pokaze da je bezveze nafuravao narod da se bez svakog moze i da svako moze to pa i bolje.

Nazalost jedina stvar zbog koje je lose da odu svi kompletno je to sto opet sve ide na stol gradonacelniku, a ako njemu se to opet vrati, a on ispucao sve opcije, te nema vise prostora za manevar onda ode to u gasenje, a do izrazaja dolaze ideje Berbica i Lakica.
A druga stvar je to sto sa ovom upravom za 100 godina haman idemo ispod nivoa City-a. Pa jbt ja ne znam kako iz toga da se izvade? Hajde neka neko kaze kako na dugorocnom planu Sloboda moze biti uspjesnija od njih. Najbolja sansa za Slobodu je da sjednu i dogovore se svi u korist Slobode. Sve ostalo je ili kuburenje godinama na nebitnim pozicijama na tabeli i trosenje novca za goli opstanak ili OFK.
Znaci ljudi normalno da cu od ove 3 opcije uvijek biti za dogovor sa Husicem jer nismo zasluzili ni ove patnje po dnu tabele, a ni gasenje. Cetvrtog nema, ova uprava nece srediti sve i napraviti rezultate sa nekim drugim trenerom, bezveze se nadate.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 10 sep 2017, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 sep 2017, 00:29

Dvije stvari su me bas zabolile veceras...na stranu šegacenje sa ovim uhljupima sto resetovaše klub
1.da se ne smije skandirati protiv Uprave koja je KATASTROFALNO odradila milion stvari od odlaska Husica a prije im se j e b a v a l a majka nakon 3 vezane lose tekme
2. skidanje dresa Ordagicu....tad sam napustio Tusanj
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 10 sep 2017, 00:49

Laku noć Vlado, zadnja ti bila kao trenera Slobode.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 sep 2017, 00:52

I jos da dodam...bit Ce ovo meni se čini grčevita borba za opstanak....ovih par sela nam vec bjeze bruku bodova a i granicni prelaz je veceras otisao na +4.... pored otpisanog Viteza ostat cemo mi i onaj nesretni celik da se popitamo za nizi rang...mrka kapa...a ako ispadnemo bolje da se ugasimo jer nikad više se vratit necemo

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 10 sep 2017, 01:10

Ne vjerujem ja da cemo mi ispasti i da je opcija ta uopste u igri. Ovi ako odu svi u kompletu opet ce se naci neko da uzme privremeno i nece sigurno dopustiti da ispadnemo
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 sep 2017, 01:12

pozitivno je sto gore od ovoga na terenu ne moze, negativno je sto moze potrajat :mrgreen:

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 10 sep 2017, 01:15

Jedino moze Agonija potrajati ali ko god preuzme a da je trener barem malo od autoriteta moze imati pozitivan ishod. Jedina varijanta koje je losa ili čak lošija eksperiment sa pomoćnim trenerima ili trener iz omladinskog pogona za šefa
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 sep 2017, 01:18

al koliko djubre od covjeka moras biti da ne podneses ostavku, nemas igru, nemas rezultat, tribine su ti jasno dale do znanja sta mislie o tebi, a ti opet po svom jebt...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 sep 2017, 01:23

Nije toliko djubre koliko Don Kihotovski postupa, on je u startu rekao da ce uzeti trofej i imati rezultate, a sve obrnuto se desava. Sada on to ne moze da prihvati vec tjera svoje u skladu sa onim sto je zamislio i sanja o tome ali samo biljezi neuspjeh za neuspjehom. On je u zabludi, on jos uvijek smatra da moze preokrenuti situaciju i uzeti naredne godine trofej.
A usput uz sve to ima i novac od ovog posla.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 sep 2017, 01:32

Hitman22 je napisao/la:Ne vjerujem ja da cemo mi ispasti i da je opcija ta uopste u igri. Ovi ako odu svi u kompletu opet ce se naci neko da uzme privremeno i nece sigurno dopustiti da ispadnemo
Tih sam se prica naslusao 2012.....kao "ma dajte,gdje cemo mi ispasti"

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 sep 2017, 01:34

Chinaglia je napisao/la:al koliko djubre od covjeka moras biti da ne podneses ostavku, nemas igru, nemas rezultat, tribine su ti jasno dale do znanja sta mislie o tebi, a ti opet po svom jebt...
Kakva bolan ostavka.... debili iz NJUO ga POCASTILI trogodišnjim ugovorom...on jeste bezobrazan al nije lud

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 10 sep 2017, 01:34

Vlado, jos nisi otisao?

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 sep 2017, 01:41

Rimes87 je napisao/la:Vlado, jos nisi otisao?
mora prvo analizirat đe ce

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 sep 2017, 01:49

staragarda je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:al koliko djubre od covjeka moras biti da ne podneses ostavku, nemas igru, nemas rezultat, tribine su ti jasno dale do znanja sta mislie o tebi, a ti opet po svom jebt...
Kakva bolan ostavka.... debili iz NJUO ga POCASTILI trogodišnjim ugovorom...on jeste bezobrazan al nije lud
znam da je bilo na zvanicnoj da je produzio na tri godine, al na zvanicnoj je pisalo stosta i nije se ispostavilo tacnim

Suljo je prije nekog vremena napisao na Faceu da nema ugovor na tri godine, pa eto, ko zna, volio bih da neko postavi ovdje link il screenshot njegovog ugovora jbg

doduse, mozda je to pisao za Jahu, cak stavise, mislim da je to pisao za Jahu :mrgreen:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 10 sep 2017, 01:52

Sve receno i ispisano zadnjih godinu dana.
I sve se desava, al bukvalno.
Ma sta znamo mi zeleni, azmirovci. ...yebo nas sisoje. ...
Puuuu
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 10 sep 2017, 03:00

– Neću podnijeti ostavku. Neću poslušati navijače. Razgovarat ću sa Upravom kluba – kazao je Jagodić nakon utakmice.
A mrs :urnebes: :urnebes:
yebe ne vadi. :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 10 sep 2017, 05:25

Ma on je bivši, vjerovatno već danas. Imam info. :kafa:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 sep 2017, 06:14

E ovo je vec katastrofa, bruka i sramota. Preocito je da igraci bojkotuju trenera, da li zbog njegovog nacina (ne)rada ili po naredbi viseg vrha, ali nema drugog objasnjenja za ovakve rezultate.
Vrijeme je da Vlado ide iz naseg grada, a vidicemo koga dovesti u ovaj nevakat. Ima li naznaka ko bi nas mogao voditi?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.