FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Hitman22
Kontakt:

FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Hitman22 » 09 sep 2017, 23:47

Gosk nam je dosao glave. Posebno Vladi i UO. Mozda i skupština dadne ostavku pa se rekonstrukcija napravi. Sve iz početka. Unazadi Vlado sve. Folera ja dugo većeg nisam vidio
Zadnja izmjena: Hitman22, dana/u 09 sep 2017, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 09 sep 2017, 23:47

Ekro đe citat

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 sep 2017, 23:48

Lijepa vremena :tokralju: pun Tusanj,svi kao jedan..a sad :facepalm:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 09 sep 2017, 23:49

Ja očekujem ostavke sve u paketu UO i naravno stručni stab. Ne vidim razlog da ne bude drugačije.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 sep 2017, 23:50

Sariel je napisao/la:Mramore ko boga te molim.jel treba i tebi pocet psovat dajte ljudi.kutarisite me ovog sranja .
Jednostavno prestaneš. Nema tu puno priče. Ovako samo ispada da si željan pažnje. Nažalost tako je.
Ali ne bih volio da odeš.
Barem dok nam ne kažeš neke stvari koje prešućuješ.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 09 sep 2017, 23:52

Chinaglia je napisao/la:Ekro đe citat
Care moj dobri,cekam analizu pa onda ide citat ,nije mi dobro nesto veceras..
DRŽAVA TUZLA!!

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 09 sep 2017, 23:52

Sariel je napisao/la:
Mortus je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Zašto je par danas bio blokiran? Pitajte Vladu

Mortuse kralju, zaslužuješ počast zato što si ga otkrio!

A i ja davno rekoh da su ovo čudni neki talovi i da je Vlado među njima, tad su me ismijavali...a vidi vidi sad...
Drugo ne može ni biti, ne može se ovo dešavati ovakvoj ekipi, pa tim je za titule zreo! (ne znam ni ja više jesam li sarkastičan ili samo yebeno ljut)

Knicks pogriješio si rezultat!!!

BTW i dalje smo bez gola kod kuće!!!!!
Ma ja sam protiv Radnika cui da je par blokiran i to pogotovo je velika kvota bila na igru da mi necemo dati gol. Sad ko je u talu bog te pitao. Moguce je da su i trener i igraci zajedno pogotovo ako im primanja nisu redovna, a i prefsjedniku sigurno nije mrsko odigrat siguricu, voli i on pare ko i svi....
A imas ti kakve dokaze za tu pricu? Jel shvatas sta pises? I koliko je ta prica bez dokaza ozbiljna?
Joj da te hoce pozvat na sud da to malo izanaliziras argumentovano. kako treba

Chinalja obeco sam ti kad tad.i nisam zaboravio no siliriki
Ja sam rekao da sam cuo to od bliskog prijatelja koji se kladio i to primjetio. Ali kako se stvari odvijaju plus afera Vladika kladionica plus qrcobolja igraca, sve mi mirise ili smrdi da tu ima tala i to kakvog. Prestanite stvari gledati kroz ruzicaste cvike. Znali ste mnogi srat Azmiru za finale kupa, Drinu i Veliku obarsku i kineske kladze, a ovome koji je uslikan u istoj ne smijete zucnuti i jos trazite dokaze. Bolji dokaz od Vladike koji razradjuje tiket i ne treba.....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 09 sep 2017, 23:54

Vlado odlazi i vodi Kalezica i Tandira dva kloca !!! Krpi i Ordagicu svaka cast ovo ostalo nesposobno ne bi gol dali do sutra da se igralo. UO los ali boljeg nema niti cemo imati njihovim odlaskom. Lasta se ne vraca na jug ne budite naivni !
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 sep 2017, 23:54

samo ne znam ja kako je ovo pojedinim smijesno sto se desava.

Ujeba covjek napore kluba, ujeba covjek ako nista reprogram i ostale stvari koje se servisiraju, ugrozi klub jbt i vama to smijesno.
zar vi ne mislite da i dalje postoje ljudi kojima je drago sto je ovako, isti koji sabotiraju Slobodu godinama , vodio je Azmir, Adem, Salih, Senad-nebitno. Koji jedva docekaju da se potegne pitanje zasto se izdvaja godisnje 400-500-600.000 KM

UO normalno da je "los" cim su rezultati losi. Ovo je sport, nisu finansije. Dzaba sve ako nema rezultata. i njihova odgovornost lezi u tome sto se ranije nisu umjesali u sve to. Kasno su se probudili svi. Kad je covjek napravio takve rezove da ovo vise bog ne pomiri i ne sastavi vise.

jedan mali kancer koji se mozda moga na vrijeme rijesiti je sad metastazirao i haos napravio u svim sferama.
i sad su logicno svi losi, od cistacice do trenera, sto je normalno- nema rezultata.
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 09 sep 2017, 23:57, ukupno mijenjano 3 puta.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 sep 2017, 23:55

jel sektor A skandirao: uprava napolje il Vlado napolje
na sjeveru je bilo oboje

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 sep 2017, 23:56

harry_90 je napisao/la:

Lijepa vremena :tokralju: pun Tusanj,svi kao jedan..a sad :facepalm:
Jest ovo je bilo fino vrijeme, trcali ljudi na sjever, svi svoji bili. Nije se pricalo o stvarima van terena vec nekako pozitivna atmosfera bila na stadionu.
Toceno se prodavalo kao ludo. Navijali ljudi koji uopste ne vole navijati niti su u tom fazonu. Niko nije imao nista protiv nekog. Na gostovanja po kantonu isao i ko ide po gostovanjima i ko ne ide. Tamo u Srebreniku pun stadion 80% nasih, sa dvije tribine navijanje :tokralju:
Bas niko nije imao nikakve brige, sada se svega neceg nakupilo svima, ovo ja ne znam kako opet moze na pozitivno i kakvo se cudo treba desiti da se stadion napuni i ljudima vrati pozitiva.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 sep 2017, 23:57

Igraci kao da nisu primili platu totalno k.urcobolja na terenu :roll:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 sep 2017, 23:59

ona scena kada publika zvizdi i galami na Djordjilovica da krene na loptu, samo je pokazatelj da nasi igraci igraju u strasnom strahu i grcu kada prime gol na Tusnju, panika, panika

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 09 sep 2017, 23:59

Slobodas je napisao/la:Vlado odlazi i vodi Kalezica i Tandira dva kloca !!! Krpi i Ordagicu svaka cast ovo ostalo nesposobno ne bi gol dali do sutra da se igralo. UO los ali boljeg nema niti cemo imati njihovim odlaskom. Lasta se ne vraca na jug ne budite naivni !
I onda dodje grupa od 20 ljudi i skine tom istom Krpicu i Ordagicu dres, mene je bilo sramota znaci. Taj isti Krpic i Ordagic su uvijek ginuli za Slobodu i uvijek bili tu i da imaju najvecu platu i trebaju da imaju jedino i igraju. Dok su imali njih dvojica s kim igrati bili smo u vrhu naseg fudbala sad kad nemaju s kim da igraju opet ginu i njima Fukare skidaju dres. Strasno...

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 10 sep 2017, 00:03

:urnebes: :urnebes:
slika

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 10 sep 2017, 00:03

Ma ljudi dragi kake kinseske ili Tajlandske kladionice itd. ko igra ile malo ozbiljno kladionicu trebaju zanti kako se i odakle formiraju kvote, kako se blokiraju utakmice itd. npr Ako niko u Tajlandu uplati 100 000 eura na Drinu ustvari ako bi pozelio uplatit tu cifru ljudi bi ga oseknuli ko slinu. Pa pogledajte kod nas koliko je maksimalna uplata na meč PL BiH i koliko taj par zahtjeva parova. A kad se igraju namjesetene utakmice , rijetko kad namjesta pojedinac vec te kladionice namjestaju utakmiceako imo veliko inetersovanje, a pojedinac da namjesti 4-5 utakmica je cifra i to opet je pitanje da li će te kladionice prihvatit veliku cifru. Ja sam prije 12 godina bio svjedok kad je doso lik iz Turske sa 4 para dvije dvojek protiv fenera i galate gdje su kvote 9 bile i dva x, lk obiso 30-40 kladionica u tk i uzeo cifru. Zato je smjesno pisanje namjestanja jedne utkmice PL BiH.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 sep 2017, 00:06

al jbg brate, treba malo i igrace spomenut, kako nisu uspjeli zabit gol iz onih sansi u drugom pol, pa to je strasno

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 sep 2017, 00:07

pa Krpic ce "poginut" na ovaj nacin. Izgledat ce smijesan na terenu.on je bas dobar primjer ovog sto se desava.

od krpica se sad ocekuje da igra u polju, da prima lopte siroko i da razigrava, dribla. Ne moze to on raditi, nije nikad ni mogao niti je takav profil igraca. On je igrac kojem moras podrediti stil igre, omoguciti dovoljan br centarsuteva i igrace koji ce mu nabacivati sa strane, i igrace koji ce mu omoguciti dovoljan broj lopti u 16-ercu.
on ako bude i dalje prinudjen da igra u polju, bolje cu ja od njega izgledati na terenu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 10 sep 2017, 00:08

Ultras jel se mjesecima brujalo da će doći do ovog. Jel se govorilo da će se ekipa polako raspadati, da je Najjači Upravni Odbor priča za laku noć?
Šta trebamo plakati i jadikovati i nervirati se još uvijek? Druže mi smo istrošili sve živce. Sad je i na vas red kad se već vraćate u realnost. Al ne brini, popustit će s vremenom. Za koji mjesec...

I to što kažeš mi malo nema smisla, zar nisu i nedavno rekli da će rezultate stavit u drugi plan (iako to nisu pričali na početku sezone), a da će se posvetiti rješavanju financijskih problema, tako da po tome ne vidim kako jedno može utjecati na drugo...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 10 sep 2017, 00:10

Je li se najavila titula za 100 godina ? ... Ugasite nas, dosta vise traume

Vise nas pise po forumu nego sto ovaj GOSK ima stanovnika. :tokralju: :tokralju:
Zadnja izmjena: NAJGORA_BAGRA, dana/u 10 sep 2017, 07:40, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.