al da mu se kaze da mora bit ozbiljan.... nema pijancenja iz 3 ujutro
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
staragarda je napisao/la:Noga vladiki i na klupu staviti Mikicu (hogar) Strasnog....tu je,nase dijete,vojnik kluba![]()
al da mu se kaze da mora bit ozbiljan.... nema pijancenja iz 3 ujutro
Ma ja sam protiv Radnika cui da je par blokiran i to pogotovo je velika kvota bila na igru da mi necemo dati gol. Sad ko je u talu bog te pitao. Moguce je da su i trener i igraci zajedno pogotovo ako im primanja nisu redovna, a i prefsjedniku sigurno nije mrsko odigrat siguricu, voli i on pare ko i svi....wobly92 je napisao/la:Zašto je par danas bio blokiran? Pitajte Vladu
Mortuse kralju, zaslužuješ počast zato što si ga otkrio!
A i ja davno rekoh da su ovo čudni neki talovi i da je Vlado među njima, tad su me ismijavali...a vidi vidi sad...
Drugo ne može ni biti, ne može se ovo dešavati ovakvoj ekipi, pa tim je za titule zreo! (ne znam ni ja više jesam li sarkastičan ili samo yebeno ljut)
Knicks pogriješio si rezultat!!!
BTW i dalje smo bez gola kod kuće!!!!!
Sta i ti vise seres.Chinaglia je napisao/la:jbg, tesko je znati u cemu je problem, jel do Vlade, UO, odnosa u svlacionici itd, medjutim, jasno je da ce trener uvijek biti taj koji ce dobit nogu i Vlado sada mora dobit otkaz, jednostavno mora, ne smije se vise rizikovat, a poslije toga cemo vidjeti dal je bilo do Vlade ili ne, al nesto se mora mijenjat, a logicno je da to bude trener
u svakom slucaju bih izdvojio Grahovca kao igraca koji je najvise od sebe dao, pratio ga je Ordagic, a spomenuo bih i Osmanagica, koji kada je usao, donio je zivost u nasu igru i odigrao svoj najbolji mec do sada, a upravo takav Osmanagic je Slobodi potreban i takav bi bio pojacanje
Vlado, mamu ti jbem u picku i Saleta, Todorovic je igrac koji izludjuje navijace, Efendic nas je nervirao, al Efendic je imao dobrih meceva i na kraju dana, uvijek je bio borben i snazan u duelu, al kao sto sam i rekao, Todorovic kada napreduje kao igrac, doci ce na Efendicev nivo, a i Culum je igrac koji bi mogao na klupu
eto, osjecao sam potrebu da spomenem tih sest igraca, ostali podjednako, nit su se izdvojili u dobrom, nit u losem
trazio si da te ne spominjem vise i to je u redu, ne znam zasto ti mene citirasSariel je napisao/la:Sta i ti vise seres.
Jedan dan vako drugi dan nako. **** te i vlado i igraci
A imas ti kakve dokaze za tu pricu? Jel shvatas sta pises? I koliko je ta prica bez dokaza ozbiljna?Mortus je napisao/la:Ma ja sam protiv Radnika cui da je par blokiran i to pogotovo je velika kvota bila na igru da mi necemo dati gol. Sad ko je u talu bog te pitao. Moguce je da su i trener i igraci zajedno pogotovo ako im primanja nisu redovna, a i prefsjedniku sigurno nije mrsko odigrat siguricu, voli i on pare ko i svi....wobly92 je napisao/la:Zašto je par danas bio blokiran? Pitajte Vladu
Mortuse kralju, zaslužuješ počast zato što si ga otkrio!
A i ja davno rekoh da su ovo čudni neki talovi i da je Vlado među njima, tad su me ismijavali...a vidi vidi sad...
Drugo ne može ni biti, ne može se ovo dešavati ovakvoj ekipi, pa tim je za titule zreo! (ne znam ni ja više jesam li sarkastičan ili samo yebeno ljut)
Knicks pogriješio si rezultat!!!
BTW i dalje smo bez gola kod kuće!!!!!
Nemoj bolan,meni ce ovaa tema biti bezveze bez tebe..Sariel je napisao/la:I da se ovako zajebavate i narednih sto godina.
Nema vecih mazohista.Od slobodinih navijaca.
Sami sebe handrite i uzivate.pa jel vam bar malo krivo **** ga zivot da ga i3bo.
Mramore banuj me za stalno. Necu vise ovde ni da mogu uc.ozbiljno.banuj me.zovi acu ko vec moze.
Psovacu dok me ne banujete
Sta i ti vise seres.Sariel je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:jbg, tesko je znati u cemu je problem, jel do Vlade, UO, odnosa u svlacionici itd, medjutim, jasno je da ce trener uvijek biti taj koji ce dobit nogu i Vlado sada mora dobit otkaz, jednostavno mora, ne smije se vise rizikovat, a poslije toga cemo vidjeti dal je bilo do Vlade ili ne, al nesto se mora mijenjat, a logicno je da to bude trener
u svakom slucaju bih izdvojio Grahovca kao igraca koji je najvise od sebe dao, pratio ga je Ordagic, a spomenuo bih i Osmanagica, koji kada je usao, donio je zivost u nasu igru i odigrao svoj najbolji mec do sada, a upravo takav Osmanagic je Slobodi potreban i takav bi bio pojacanje
Vlado, mamu ti jbem u picku i Saleta, Todorovic je igrac koji izludjuje navijace, Efendic nas je nervirao, al Efendic je imao dobrih meceva i na kraju dana, uvijek je bio borben i snazan u duelu, al kao sto sam i rekao, Todorovic kada napreduje kao igrac, doci ce na Efendicev nivo, a i Culum je igrac koji bi mogao na klupu
eto, osjecao sam potrebu da spomenem tih sest igraca, ostali podjednako, nit su se izdvojili u dobrom, nit u losem
A sta ces druze... Jedino nam je to ostalo....realno kad bi bili ozbiljni neko bi nekoga ubio sta nam rade uhljupi....ovako,pisaj ga....ostalo nam je da ovdje laprdamoSariel je napisao/la:I da se ovako zajebavate i narednih sto godina.
Sami sebe handrite i uzivate.pa jel vam bar malo krivo **** ga zivot da ga i3bo.
Mramore banuj me za stalno. Necu vise ovde ni da mogu uc.ozbiljno.banuj me.zovi acu ko vec moze.
Psovacu dok me ne banujete
Nanikem na lirqc i tebe.ti si ovde najveci provokator.sve lafo fin a samo sukas.harry_90 je napisao/la:Nemoj bolan,meni ce ovaa tema biti bezveze bez tebe..Sariel je napisao/la:I da se ovako zajebavate i narednih sto godina.
Psovacu dok me ne banujete![]()
U ****..ma smo i tesko cemo se iscupati..osvojeni bodovi protiv najlosijih ekipa uz duzno postovanje prema njima.. sramotaa
Nije Vlado unio pukotine,on nas je yebao momački!!!ultrasstyle_tz je napisao/la:ma frajer se pogubio totalno.
Pa sa Osmanagicem i Zilkicem igras u ovakvim utakmicama od pocetka. Sa igracima koji mogu probiti protivnika koji je dosao da se brani.
Culum da igra vani gdje smo mi u defanzivi, pa da cisti i kupi lopte kao recimo u Krupi.
Hairlahovic i Grahovac, ispred njih Ordagic, Zilkic i Osmanagic pa da malo igramo lopte, malo po zemlji pa sta bdude. nesto bi se izrodilo. Ovako nema sanse ba. Mi se prilagodjavamo svakom protivnik i kao takav ti si odmah donji. Igramo protiv Goska, oni su visoki, hajmo mi visoke igrace da ne primimo go iz jednog ili dva prekida sto ce GOSK imati..Pa jadan, ako su visoki hajmo mi male igrace, pa da se ne sastave sa loptom.
a i ovi igraci su posebna prica.
Vlado je unio svojim nestrucnim radom pukotine, i onda su se te pukotine samo sirele, da su sad i temelji i nosivi stubovi ugrozeni.
I ja tebeSariel je napisao/la:Nanikem na lirqc i tebe.ti si ovde najveci provokator.sve lafo fin a samo sukas.harry_90 je napisao/la:Nemoj bolan,meni ce ovaa tema biti bezveze bez tebe..Sariel je napisao/la:I da se ovako zajebavate i narednih sto godina.
Psovacu dok me ne banujete![]()
U ****..ma smo i tesko cemo se iscupati..osvojeni bodovi protiv najlosijih ekipa uz duzno postovanje prema njima.. sramotaa
Mramore banuje me hljeba ti.zovi acu.aco kebo te amav osim.
blago recenoNjonjoVam je napisao/la:Nije Vlado unio pukotine,on nas je yebao momački!!!ultrasstyle_tz je napisao/la:ma frajer se pogubio totalno.
Pa sa Osmanagicem i Zilkicem igras u ovakvim utakmicama od pocetka. Sa igracima koji mogu probiti protivnika koji je dosao da se brani.
Culum da igra vani gdje smo mi u defanzivi, pa da cisti i kupi lopte kao recimo u Krupi.
Hairlahovic i Grahovac, ispred njih Ordagic, Zilkic i Osmanagic pa da malo igramo lopte, malo po zemlji pa sta bdude. nesto bi se izrodilo. Ovako nema sanse ba. Mi se prilagodjavamo svakom protivnik i kao takav ti si odmah donji. Igramo protiv Goska, oni su visoki, hajmo mi visoke igrace da ne primimo go iz jednog ili dva prekida sto ce GOSK imati..Pa jadan, ako su visoki hajmo mi male igrace, pa da se ne sastave sa loptom.
a i ovi igraci su posebna prica.
Vlado je unio svojim nestrucnim radom pukotine, i onda su se te pukotine samo sirele, da su sad i temelji i nosivi stubovi ugrozeni.
merak je napisao/la:
Ta ce seljak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.