Nije Zrinjski jak koliko su drugi losi.miky_hz je napisao/la:Yebo majku ovaj Zrinjski evo cijelo prvenstvo igra bez napadaca klasicnog a gledaj na 14 vec golova
Ispade Baka trenercina
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
- Zeljeznicar -
Već vrišti šeher portal....šta se dešava u Mostaru??? Evropo reaguj...
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Lopovi lopovi!miki651 je napisao/la:Već vrišti šeher portal....šta se dešava u Mostaru??? Evropo reaguj...
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
vidi kamenjara što hrabro bodre svoj klub ispred tastature..Rigoletto je napisao/la:Lopovi lopovi!miki651 je napisao/la:Već vrišti šeher portal....šta se dešava u Mostaru??? Evropo reaguj...
šta je ispalili se vani negdje na bauštelu ili je dom predaleko od veležovog stadiona

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Prohladno mi pa sam pod gunjinom, čekam da nam velež digne krov pa ću počet ić i na ove kišne utakmice. Pusa iz mostaraBadrHari je napisao/la:vidi kamenjara što hrabro bodre svoj klub ispred tastature..Rigoletto je napisao/la:Lopovi lopovi!miki651 je napisao/la:Već vrišti šeher portal....šta se dešava u Mostaru??? Evropo reaguj...
šta je ispalili se vani negdje na bauštelu ili je dom predaleko od veležovog stadiona
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
hahahaahahahah čekam da nam velez digne krov
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- kyrieirving
- Kontakt:
E cuj 2000 na kosevu i onda se zale na savez kad na grbavici upise 300-400 ljudi vise.
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Nisi mogao zapad prebrojit, sta se cudiskyrieirving je napisao/la:E cuj 2000 na kosevu i onda se zale na savez kad na grbavici upise 300-400 ljudi vise.

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- kyrieirving
- Kontakt:
Nema slike prebrojo bi al ne bih reko da je na zapadu bilo vise nego na istoku.RedEvil je napisao/la:Nisi mogao zapad prebrojit, sta se cudiskyrieirving je napisao/la:E cuj 2000 na kosevu i onda se zale na savez kad na grbavici upise 300-400 ljudi vise.

Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Pa zato ti kazem da se ne cudiskyrieirving je napisao/la:Nema slike prebrojo bi al ne bih reko da je na zapadu bilo vise nego na istoku.RedEvil je napisao/la:Nisi mogao zapad prebrojit, sta se cudiskyrieirving je napisao/la:E cuj 2000 na kosevu i onda se zale na savez kad na grbavici upise 300-400 ljudi vise.

grb sto kuca,umjesto srca
U Mostaru se igra 5-10
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
odkakosu utuzli lefektore upalili sloboda nemoze prnuti ugasite him neznaju se snaci posle aksama dabogsacuva
menstrual
- hskzmostar
- Kontakt:
Tko je prvi???
Gosk??Sloboda ,Siroki i Sarajevo wtf

Gosk??Sloboda ,Siroki i Sarajevo wtf

2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Al kako se tuzlaci nasukase sa tjeranjem azmira,pa je li moguce to 

Vlado ostani još kolo matere ti
Zrinjski CE bit Novi stari prvak,stelili ne stelili,bili najbolji nebili oni uzimaju trofeje,a mi ostali ma zapet CE Sloboda protiv Zelje,Zeljo protiv pitara,i tako ukrug a Zrinjski nakon ove sezone CE bit najtrofejniji klub.Znaci znaju kako sposobni jer IC na foru stimaju neide jer ovdje ko god hoce moze stimat.Dakle znaju ko je ostalim kriv kad neznaju.Najlakse je krivit drugog za licni neuspjeh.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne mogu biti najtrofejniji klub sve i da tri duple krune osvoje u naredne 3 godine. Sa ostalim se slazem, najbolji su, imaju najbolju ekipu evo vec 4 od 5 godina, svaka im cast.Alipasino je napisao/la:Zrinjski CE bit Novi stari prvak,stelili ne stelili,bili najbolji nebili oni uzimaju trofeje,a mi ostali ma zapet CE Sloboda protiv Zelje,Zeljo protiv pitara,i tako ukrug a Zrinjski nakon ove sezone CE bit najtrofejniji klub.Znaci znaju kako sposobni jer IC na foru stimaju neide jer ovdje ko god hoce moze stimat.Dakle znaju ko je ostalim kriv kad neznaju.Najlakse je krivit drugog za licni neuspjeh.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zrinjski je najzastićeniji klub u ligi - to ptice na grani znaju, kad zagusti imaju Beusa.
- Zeljeznicar -
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako ne mogu bit najtrofejniji klubMortemHz je napisao/la:Ne mogu biti najtrofejniji klub sve i da tri duple krune osvoje u naredne 3 godine. Sa ostalim se slazem, najbolji su, imaju najbolju ekipu evo vec 4 od 5 godina, svaka im cast.Alipasino je napisao/la:Zrinjski CE bit Novi stari prvak,stelili ne stelili,bili najbolji nebili oni uzimaju trofeje,a mi ostali ma zapet CE Sloboda protiv Zelje,Zeljo protiv pitara,i tako ukrug a Zrinjski nakon ove sezone CE bit najtrofejniji klub.Znaci znaju kako sposobni jer IC na foru stimaju neide jer ovdje ko god hoce moze stimat.Dakle znaju ko je ostalim kriv kad neznaju.Najlakse je krivit drugog za licni neuspjeh.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.