FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wobly92
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wobly92 » 09 sep 2017, 22:14

Sariel je napisao/la: Sto se tice.tekme.heeeeeh.cinjenica je da od pocetka nisam gotivio vladu.ali isto tako cinjenica je ko god je bio veceras na tekmi pogotov na skeveru i odmah nakon tekme sve mu je jasno.ko dan.izlija naseg pdf.a nikad necu bit. :salut:
nista oduzet nista dodat...
Samo Sloboda..
Niko niko...
Šta ba kriješ, kakve su to tajne..a znaš drugima pričat... Samo javno sve ko šta kaže i šta se događa, nemoj bit licemjer, jedno pričati drugima a isto to raditi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 09 sep 2017, 22:15

Trener Slobode Vlado Jagodić razočaran je nakon poraza od GOŠK-a na Tušnju. Tim iz Gabele je slavio s 0:1, a trener domaćeg tima je veoma razočaran svim što se dešavalo u večerašnjem meču. Ističe kako je GOŠK sretna ekipa. "Upozoravao sam kakva je GOŠK ekipa. Znaju se dobro braniti i još kad imaju sreće kao što imaju danas, onda su vrlo nezgodni. Taj gol koji smo primili je unio psihološki nemir. Da smo zabili gol do poluvremena, bilo bi sve drugačije. Imali smo inicijativu, imali smo šanse, ali lopta neće u gol. GOŠK je na ovakav način pobijedio i Sarajevo", rekao je Jagodić, te je dodao: "Protiv ovakvog tima mora se lopta spustiti, a mi smo je stalno nabijali, pogotovo u prvom poluvremenu. Brzi smo brzopleti u nekim situacijama i to je na kraju dovelo do poraza. Težak poraz za mene i za klub. Očekivao sam pobjedu bez obzira na sve. Ne razumijem sve ovo šte se dešava, ovo je posao u kojem se gubi, dobija i igra neriješeno. Očekivao sam pobjedu, kako bismo izašli iz krize. Ne mogu reći da su zasluženo pobijedili", istakao je Jagodić.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/jagodic- ... ras/251255

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 sep 2017, 22:18

wobly92 je napisao/la:"Mi ćemo nastojati da se dobro oporavimo od ovog svega večeras. Na igrače nisam ljut, više sam ljut na neke druge stvari. Uslijedit će analiza ove utakmice.
Čestitam GOŠK-u na pobjedi iako je podjela bodova bila realnija, ali oni su imali više sreće koja nikako da ode na naš stranu.
Ali kao što sam već naveo, izanalizirati ćemo ovu situaciju, morati ću iskorijeniti i promijeniti neke stvari kako bismo ovu situaciju okrenuli u našu korist.
Ja znam da se sad mnogi smiju i žele moju smjenu, ali ja i moj tim ćemo se zadnji smijati kada titula konačno dođe na Tušanj."

Više manje izjava poslije utakmice.

Jagodić: GOŠK je nepobjediv kad ima sreće kao večeras :kafa:

"Upozoravao sam kakva je GOŠK ekipa. Znaju se dobro braniti i još kad imaju sreće kao što imaju danas, onda su vrlo nezgodni. Taj gol koji smo primili je unio psihološki nemir. Da smo zabili gol do poluvremena, bilo bi sve drugačije. Imali smo inicijativu, imali smo šanse, ali lopta neće u gol. GOŠK je na ovakav način pobijedio i Sarajevo", rekao je Jagodić, te je dodao:
"Protiv ovakvog tima mora se lopta spustiti, a mi smo je stalno nabijali, pogotovo u prvom poluvremenu. Brzi smo brzopleti u nekim situacijama i to je na kraju dovelo do poraza. Težak poraz za mene i za klub. Očekivao sam pobjedu bez obzira na sve. Ne razumijem sve ovo šte se dešava, ovo je posao u kojem se gubi, dobija i igra neriješeno. Očekivao sam pobjedu, kako bismo izašli iz krize. Ne mogu reći da su zasluženo pobijedili", istakao je Jagodić.

:kafa:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 09 sep 2017, 22:18

Idi Vlado više, analiziraj u BL!!!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 sep 2017, 22:21

wobly92 je napisao/la:
Sariel je napisao/la: Sto se tice.tekme.heeeeeh.cinjenica je da od pocetka nisam gotivio vladu.ali isto tako cinjenica je ko god je bio veceras na tekmi pogotov na skeveru i odmah nakon tekme sve mu je jasno.ko dan.izlija naseg pdf.a nikad necu bit. :salut:
Samo Sloboda..
Niko niko...
Šta ba kriješ, kakve su to tajne..a znaš drugima pričat... Samo javno sve ko šta kaže i šta se događa, nemoj bit licemjer, jedno pričati drugima a isto to raditi.
Jeko licemjer? Ko je bio sve je vidio nije druga il treca ruka.druga stvar sto je.ovde dobar broj momaka izuzetno niske moci rasudjivanja .pa i ne kontaju kad nesto procitaku ko recimo tuzlak picka 04.
Na vladu se ne smije.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 sep 2017, 22:23

Mislim da nisu krivi igraci koji ne znaju bolje, oni se bore ali gube. Kod nas uvijek problem se rjesava od onih koji se namjanje pitaju, a tek na krau dolaze oni koji se najvise pitaju. Za godinu dana smo pali od ekipe koja se bori za vrh tabele do ekipe koja mozda ne opstane u ligi, pa ko je kriv?
Treba skidati igracima dresove, tjerati trenere i td sve tako dok nas Lakic ne ugasi kao DItu! Izabrao se los put i sada kao kriv tener, krivi Ordagic i Krpa koji ginu :facepalm:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 sep 2017, 22:24

– Neću podnijeti ostavku. Neću poslušati navijače. Razgovarat ću sa Upravom kluba – kazao je Jagodić nakon utakmice.
slika

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 09 sep 2017, 22:25

Sariel je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
Samo Sloboda..
Niko niko...
Jeko licemjer? Ko je bio sve je vidio nije druga il treca ruka.druga stvar sto je.ovde dobar broj momaka izuzetno niske moci rasudjivanja .pa i ne kontaju kad nesto procitaku ko recimo tuzlak picka 04.
Na vladu se ne smije.
. . Idi sad zabij u šupak velikom vođi. Vidim da si se sam nasao . .

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 sep 2017, 22:26

sloboda72 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:JAGODICU MARŠ IZ SVETINJE! UBLEHO UBLEHAŠKA, EVO SADA POGLEDA TABELU. KOCKARU I ANALIZATORU, IDI ANALIZIRAJ ANALNE SUPLJINE NOSONJO!
PROBISVIJET.
Iz svlačionice informacija.Igrači Slobode ,gotovo svi okreću leđa Jagodiću. Izgubio je autoritet kod većine.

Zamijeniće ga najvjerovatnije pomoćnik Amir Spahić.

Ima razgovora o fuziji sa Mramorom ili nekim drugi niželigašem.Više se i ne krije da će se pristupiti planu zamrzavanja Slobode.
Onaj podjoh napisat jos jucer.reko ako nasi dobiju sloboda izvini se na lafini medjutim.dobro nista ne napisa i ovo tvoje tek sad ima smisla.da ga bojkotuju jer drugog racionalnog objasnjenja nema.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 sep 2017, 22:28

[quote="Tuzlak04]

. . Idi sad zabij u šupak velikom vođi. Vidim da si se sam nasao . .[/quote]
Ne.ne.tebi cu ja.ni silkiriki.ko god da si.je.bo ti veliki vodja sve po spisku
Klosarcino

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 09 sep 2017, 22:29

Sariel je napisao/la:[quote="Tuzlak]

. . Idi sad zabij u šupak velikom vođi. Vidim da si se sam nasao . .
Ne.ne.tebi cu ja.ni silirki.ko god da di.je.bo ti veliki vodja sve po spisku
Klosarcino[/quote][/quote]

.. alo picko. Preko računara si faca . . .e moja budalo

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 sep 2017, 22:30

Vladika nije uspio preci na GP Gabela....sad mi javlja da se okrenuo i ide na doljane....kae' pasos mu pred istek pa ga ne pustise.... pripremite se braco i sestre.....vec za vikend ide novo silovanje od jos jednog sela....i tako.....selo po selo do federalke.... Cestitam.....mada bi nam savez zbog Mackove prijetnje tuzbom mogao bar malo izaci u susret ako nista zbog straha koji vlada kod njih pa da se nama recimo golovi racunaju kao bodovi....ili da ako negdje slučajno provedemo da se automatski svira kraj tekme....jedino vrijedno spomena je prozivanje uprave....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 sep 2017, 22:33

Vlado trenutno
slika

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 sep 2017, 22:33

staragarda je napisao/la:Vladika nije uspio preci na GP Gabela....sad mi javlja da se okrenuo i ide na doljane....kae' pasos mu pred istek pa ga ne pustise.... pripremite se braco i sestre.....vec za vikend ide novo silovanje od jos jednog sela....i tako.....selo po selo do federalke.... Cestitam.....mada bi nam savez zbog Mackove prijetnje tuzbom mogao bar malo izaci u susret ako nista zbog straha koji vlada kod njih pa da se nama recimo golovi racunaju kao bodovi....ili da ako negdje slučajno provedemo da se automatski svira kraj tekme....jedino vrijedno spomena je prozivanje uprave....
Ma kakvo brate prozivanje.ako si bio sve si vidio...
Tugica...bogami

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 sep 2017, 22:35

U upravi kluba već su poslije blijedog izdanja fudbalera Slobode u prvom poluvremenu večerašnjeg susreta bili svjesni da će ovo biti Jagodićeva zadnja utakmica na klupi Tuzlaka, a u narednim danima bit će mu uručen otkaz. :pray:

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 09 sep 2017, 22:35

NJUO - Nikad Jadniji Upravni Odbor
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 09 sep 2017, 22:36

Ovo sve miriše na bojkot igrača.

Poslano sa mog 6055K koristeći Tapatalk

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 sep 2017, 22:36

Vlado je kriv koliko i oni sto su ga angazovali ;)

Ko je kriv za srozavanje kluba za godinu dana ??

Ko je kriv za lose rezultate kluba u zadnjih 20 utakmica ??

Ko je kriv za transfer promasaje..Tandir,Zilkic,Culum,Hairlahovic,Kalezic,Jahic,Salihovic,Ignjatovic,Osmanagic,Husic, itd.. ??

Zbog cega Jagodicu ,Mladen Veselinovic je bio u tvojoj nemilosti,zbog kojeg igraca kojeg si ti doveo,Veseli nije imao minutazu u klubu??

Zasto se tjerao Ivan Kostic,Mladen Govedarica,Ivan Fatic koji su za tvoja januarske pojacanja i ova sadasnja igracine ??

Zasto se odrekao usluga Nemanje Stjepanovica,koji je za Jahica i Culuma,Kante i Makelele licnoo ??

Zbog cega NJUO nije sazvao sjednicu,dokle se doslo sa tuzbama protiv Zeca,Kostica,Dzidica,Karica,Fatica i Govedarice ??

Zbog cega su stali radovi na izgradnji istocne tribine stadiona Tusanj ??

Zbog cega predsjednik kluba posljednjih mjeseci suti ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 sep 2017, 22:37

Svi sui krivi.kratko i jasno.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 09 sep 2017, 22:41

. .djabe bi dosao a sarijel se ne bi pojavio. Ili bi se krio iza ovih 17.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.