FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Po meni nije dobar sastav jer Zajmović treba igrati na poziciji špica, a Zec na krilo. Kajkut i Zeba mogu ući između 60 i 70 minute ako bude bilo potrebno.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
ma ja haj nije go.vno nego se pas posro, nisam otjeran nego sam otisao, tacnije isprovocirao ban, iskreno boli me qurac poenta je da si ti bio taj ozoglaseni lobotomac i ti si pozivao na taj drugi forum raju odavde preko privatnih poruka, a sad imas obraza nekog prozvati, licemjerno do krajnje mjereVirtu4l je napisao/la:Opet mi ne reče ništa o rosteru, omladinskom pogonu, katastrofalnim transferima i rezultatima.Quinlan je napisao/la:cekaj svijuti sad ces ovo pokusat obrnuti??? salis se? jos ce ispast na kraju da nikad ovo nisi napisao kako si krenuo![]()
pod dva, ti si tema jer si ti se sam poturio ko temu, jer pises lazi, lazes me evo u ovom postu tj. obrces istinu, kao evo ovo o zrinjskom na +5, ono slucajno si zaboravio da mi imamo tekmu manje, da je to +2 sa nasom pobjedom?
hoceom o omladinskom gdje sam ja nekad treniro, gdje mi neko iz familije sad trenira, gdje mi djecurlija iz mahale treniraju? da mi opet pocnes iznositi insajderske? pa ces to osporiti kao sto si sad to lagano osporio?
i da trece posto vidim da si prepiso od druga sa istoka ocigledno, ko smo to mi? gdje ja to pripadam? evo ja i ti diskutujemo, znaci treci niko ti nije repliciro, ko smo to mi?
to uvijek kad se neko ne slaze sa tobom lagano ga etiketiraj? zanimljivo je to da si ti bi "ti", "oni", "lobotomac", clan sport.1.ba foruma pa si koliko sam skonto po pisanju otjeran i vratio se ovdje, a mene etiketiro koji nisam ni napustio vovaj forum kad je bila velika migracija koju opet zanimljivo ti si podstico u to vrijeme
ali opet kazem najlakse je etiketirati, i sad ne ocekujem smislen post, nego obrni-okreni nesto ces smuckat, sadrzavat ce sigurno rijeci lobotomac, poltron, oni tamo, jer je najlakse tako odgovoriti
Sa sport.1 foruma nisam otjeran, pogrešno si skontao, molio sam ih da me banuju pa kad nisu htjeli isprovocirao sam ban. Imam dokaze i za ovo naravno.
Dakle, po ko zna koji put...
Evo, obzirom da ti je mahala u omladinskom pogonu, možeš li mi reći je li ovo istina,Virtu4l je napisao/la:Možeš li mi ti pomoći? Dakle imamo predsjednika kluba koji je treneru obećao da će biti na klupi dok je on predsjednik. Nakon par loših rezultata u prvenstvu, prvenstveno zbog sjajnih nastupa u Evropi, taj trener dobija otkaz. Nakon toga i predsjednik daje otkaz jer nije mogao ispuniti obećanje.
Ko je lobirao da se Odović otpusti?
Ukida li se smještaj i hranarina, jesmo li izgubili ova četiri klinca? Jesu li povećane cijene članarine?Virtu4l je napisao/la:E sad, imamo ozbiljan problem u omladinskom pogonu gdje trenutno vlada neviđen javašluk. Treneri se mijenjaju kao na traci, djeci se ukida smještaj i hranarina. Izgubili smo četiri izuzetno talentovana klinca, jedan je otišao i Njemačku, jedan u Sarajevo, jedan u Zrinjski a jedan je imao problema sa registracijom. Šarić, sjećamo ga se sa turnira u Bijeljini je najbolji i taj je otišao na Koševo. Tako da smo ostali na igračima iz Sarajevskog Kantona. Povećali su i članarine na 60 KM.
cim se nisam slozio sa tobom bio sam clan "onih"
odma je bilo vi se sluzite, vi ste ovaki, vi ste ovo, a odgovarao si meni, clanu koji cak nije na tom forumu sa kojeg si ocigledno otjeran, pardon otisao, pardon isprovocirao banZašto se ponovo služite starom dobrom taktikom

i idemo dalje, ti si nam ponudio odgovor na prvo pitanje, dao svoju insajdersku informaciju
[/quote]Virtu4l je napisao/la:Gredić je imao rezultate, a otjerali su ga oni koji su ga preglasali, tj. oni koji su izlobirali većinu prilikom otkaza Odoviću, poltroni Senada Misimovića.
znaci ne insinuaciju, nego si dao informaciju
isto tako na drugo pitanje si opet u pitanju dao svoj insajderski odgovor, samo eto si upakovao

ili cemo se praviti ludi da nisi postao ono sto smo ismijavali?
i ne znam sta ti imam odgovarat jer ako ne klimnem glavnom i kazem jeste veliki insajderu, odma ce biti vi mene napadate, vi ste ovakvi itd.. to je ocigledno provjerena taktika kad se neko ne slaze sa tobom

inace udjem procitam, haman ni ne pisem po temi jer mi je gadna postala, neki dam sam post ostavio nakon dugo vremena, ali tebi sam morao odgovoriti jer si dugo tu, nisi neki novi klinac, a promjenio si se iz korijena, promjenio u ono najgore sto je bilo na temi u ono sto si redovno ismijavao i to mi je zalosno

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Ovo nije tačno. Mnogo sam ih poštovao, i nakon što sam prestao biti član tog foruma, ali kada su nagradili i podržali onoga koji je rekao da smo kupovali titule - za mene su postali isto što i anamo oni, čak i gori.Quinlan je napisao/la:i ti si pozivao na taj drugi forum raju odavde preko privatnih poruka
Znači ti nećeš da pričamo o Želji i problemima u kojima se nalazimo, nego bi eto malo uopšteno vazio? Postavio sam neka jednostavna pitanja, ili znaš ili ne znaš. Možemo diskutovati o njima, a možemo ih gurati pod tepih kao što radimo evo skoro dvije godine.
Postavio sam ti pitanje za Gredića, ne odgovaraš, za omladinski pogon gdje si kako kažeš informisan, ne odgovaraš... ne znam šta onda pokušavaš?
Imam još jedno. Gdje je potrošeno preko 10 miliona KM u posljednje dvije godine. 3 miliona koje je Gredić ostavio, 3,5-4 koji su bili u dolasku nakon njega, i minimalno tri miliona zarađena u posljednje dvije godine nakon Gredića....
Sve vrlo jednostavna pitanja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Virto je bio regularka, pozitivan tip i nije grdio ni mnozio brojeve toliko. Kako rece pitarima da ima retrovizor skuplji od njihovih auta
ode u rikverc bez potrebe. Mozda mu je neko klepio acc.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- plavousrcu
- Kontakt:
Zeba ne moze igrati u ozbiljnoj ekipi, ali mi smo neozbiljni i odmah je on ozbiljan. Ceka se njegov centarsut ili neki potez a u 90 minuta imamo igraca manje. I takav nam valja jer smo neozbiljni i njegov centarsut i dva poteza su nam od super vaznosti.Zenzo je napisao/la:Zeba sutra pocinje sigurno.
Ne, nego je Virto gurao pod tepih radi mira u kući. Nema više guranja pod tepih, dajte rezultate ili odlazite.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Gdje ce? Nemoj ba praviti frku na forumu zbog nekih tvojih licnih razloga. Ako ovi odu onda opet iz pocetka ponovo. Slazu se svi da je sportski dio slab ali polako, malo sabura nije na odmet.
Sva moja pitanja su vezana za Želju, nikakvi lični razlozi, a pitanja se nalaze iznad.
Ako se vama gleda četvrta titula Zrinjskog u pet godina, samo uživajte.
Ako se vama gleda četvrta titula Zrinjskog u pet godina, samo uživajte.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kratko i jasnoVirtu4l je napisao/la:Ne, nego je Virto gurao pod tepih radi mira u kući. Nema više guranja pod tepih, dajte rezultate ili odlazite.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Treba prvo sacekat sutrasnju utakmicu pa cemo vidjeti gdje smo i sta smo. Nepotrebno spominjanje zaostatka od +5, a imamo utakmicu manje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Druze ti si fakticki vodio bitku s aldinom i slicnim njemu. Sad ti ode na njihovu stranu, iskreno receno ovo vam nece piti vode. Raja ce biti uz njih jer se vidi trud i rad. Sad ima slabih tacaka i nadam se da ce raditi na njima kako bi ih popravili.
- kyrieirving
- Kontakt:
Ova Sloboda zivi odron od ekipe kuci 3 utakmice 3 poraza uz gol razliku 0:4 dobili samo mrtvog viteza i to jedva sledeca domaca utakmica protiv nas ako ih ne dobijemo onda ne znam mozemol se nadat necemu ove sezone.
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
- plavousrcu
- Kontakt:
Sloboda, Vitez i Radnik. Mi ako sutra ne dobijemo ne treba se vise nervirati.kyrieirving je napisao/la:Ova Sloboda zivi odron od ekipe kuci 3 utakmice 3 poraza uz gol razliku 0:4 dobili samo mrtvog viteza i to jedva sledeca domaca utakmica protiv nas ako ih ne dobijemo onda ne znam mozemol se nadat necemu ove sezone.
Ja sam vodio bitke sa onima koji imaju skrivene motive. Ja ih nemam, zato imam puno pravo da kritikujem sve ono sto mi se ne svidja i da pohvalim ono sto mi se svidja, a trenutno je mnogo vise onog prvog.
I ostavite se mene, gore sam postavio par pitanja, citirajte ih ako imate sta reci ili me zaobidjite ako nemate.
I ostavite se mene, gore sam postavio par pitanja, citirajte ih ako imate sta reci ili me zaobidjite ako nemate.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Nemoj biti drzak nije zonfa, samo nam nije jasno sta je to uletilo u tebe. Hajde samo nastavi ne daj se ometati. Na pravom si putu.
Obzirom da će biti promjena u sastavu, samo se nadam da će svim igračima biti uredno plaćene registracije. I ako ne budu, vazda može uletiti neko sa tribina.
A da, desi se i Realu.
A da, desi se i Realu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zašto naša transparentna Uprava nije objavila posljednji revizorski izještaj? Šta je to tako kompromitirajuće u njemu? Nećemo valjda i dalje objavljivati samo ono što nam odgovara.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, doncarlo, MoSaZeLjo1921 i 26 gostiju.