FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja vam rekao da cemo izgubiti 

dajte ljudi sta odmah dramite od sledećeg kola će krenut kako treba, počela je izgradnja i montiranje mosta na stupinama tako da su misli svih u upravi , stručnom štabu bili da se posao sto brze i uspješnije završi.
Zadnja izmjena: xeksor, dana/u 09 sep 2017, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
- transandino
- Kontakt:
Sl. tekma sa Mladosti i tu pusimo kraj nocne more se ne nadzire..
AVANTI LIBERTA 1919
Zašto je par danas bio blokiran? Pitajte Vladu
Mortuse kralju, zaslužuješ počast zato što si ga otkrio!
A i ja davno rekoh da su ovo čudni neki talovi i da je Vlado među njima, tad su me ismijavali...a vidi vidi sad...
Drugo ne može ni biti, ne može se ovo dešavati ovakvoj ekipi, pa tim je za titule zreo! (ne znam ni ja više jesam li sarkastičan ili samo yebeno ljut)
Knicks pogriješio si rezultat!!!
BTW i dalje smo bez gola kod kuće!!!!!
Mortuse kralju, zaslužuješ počast zato što si ga otkrio!
A i ja davno rekoh da su ovo čudni neki talovi i da je Vlado među njima, tad su me ismijavali...a vidi vidi sad...
Drugo ne može ni biti, ne može se ovo dešavati ovakvoj ekipi, pa tim je za titule zreo! (ne znam ni ja više jesam li sarkastičan ili samo yebeno ljut)
Knicks pogriješio si rezultat!!!
BTW i dalje smo bez gola kod kuće!!!!!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Bivsoj upravi skidali glavu nakon Mladosti 1:1 na Tusnju..aa bili u vrhu,a sada ne smiju zucnuti nikom,klub tone,niko nista..strah ili tal ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Vidim dezurni nisu bili na utakmici 

Rezime sezone do sad, pobijedili smo ekipu koja do sad samo ima 1 bod na svom kontu, dok smo jedini ostali bod izvukli protiv ekipe koja je također ispod nas. Dok je Čelika i Viteza opstanak nam nije upitan (nadati se)!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
A ovi sto proglasise AH neprijateljom Slobode i sto sjede sa velikim vođom i podrzavaju upravu skidaju igrace , E J..... ti klub sta sebi dopusta
Zaboravio sam napisat,seoska varalica je kriva i za ovaj poraz od Gabele..
Nego,kada ce se malo prozvati uprava,ona je najvise kriva,dovela trenera ublehu i igrace ko karr.ina..izuzetak su Krpic i Ordagic,ali i oni polako upadaju u sivilo ostalih ..

Nego,kada ce se malo prozvati uprava,ona je najvise kriva,dovela trenera ublehu i igrace ko karr.ina..izuzetak su Krpic i Ordagic,ali i oni polako upadaju u sivilo ostalih ..
Zbogom Vlado i ne naginji se kroz prozor.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Fukare da skidaju dres Krpicu i Ordagicu...
sve je to dio sporta
Hu iz ju ba? Da mene stavljas i u jedan kos.ako imas nesto konkretno reci vrijeme i mjesto.Tuzlak04 je napisao/la:..sta na ovo ima reci chini, sariel , Fazla (SARS) i ostala kompanija . . .
Il ne seri uzalud.**** te kompanija da te ****.
Sto se tice.tekme.heeeeeh.cinjenica je da od pocetka nisam gotivio vladu.ali isto tako cinjenica je ko god je bio veceras na tekmi pogotov na skeveru i odmah nakon tekme sve mu je jasno.ko dan.izlija naseg pdf.a nikad necu bit.

nista oduzet nista dodat...
Samo Sloboda..
Niko niko...
. .to buraz. !!! Samo ostro . .Sariel je napisao/la:Hu iz ju ba? Da mene stavljas i u jedan kos.ako imas nesto konkretno reci vrijeme i mjesto.Tuzlak04 je napisao/la:..sta na ovo ima reci chini, sariel , Fazla (SARS) i ostala kompanija . . .
Il ne seri uzalud.**** te kompanija da te ****.
Sto se tice.tekme.heeeeeh.cinjenica je da od pocetka nisam gotivio vladu.ali isto tako cinjenica je ko god je bio veceras na tekmi pogotov na skeveru i odmah nakon tekme sve mu je jasno.ko dan.izlija naseg pdf.a nikad necu bit.![]()
nista oduzet nista dodat...
Samo Sloboda..
Niko niko...
De ba druze dosadan si, Azmir nam jest valjao ali sad je nesto drugo i ovo je skroz lose ali sta spominjete covjeka koji je otisao i ne zeli da vise vodi klub i to samo on zna zbog cega.harry_90 je napisao/la:Zaboravio sam napisat,seoska varalica je kriva i za ovaj poraz od Gabele..![]()
![]()
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
kako je nogomet čudan,osvajač prejakog turnira u Mramoru danas poražen od graničnog prelaza
i to kući pred prepunim tribinama navijača kiji vjeruju bajnom treneru talđiji i mutikaši!!

DRŽAVA TUZLA!!
Sacuvaj me boze prodanih dusa i naknadnih pametologa.sustinskih pickologa.
. .nego jesu li (18) Fukara ista uradile povodom ovoga. Ono baklje i to . . . i jeebavanje mame ili su samo zabili u supak velikom vođi
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 09 sep 2017, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Dok ga neko najljubaznije ne zamoli, nece otici.Poslije susreta Fukare su “postrojile” igrače i imali su im mnogo toga za reći, a pojedini fudbaleri su ostali bez dresova.
“Neću poslušati navijače i podnijeti ostavku. Razgovarat ću sa Upravom kluba”, rekao je Jagodić nakon večerašnjeg poraza.
Druze,ne svidja ti se,ne komentarisi ondafukara87 je napisao/la:De ba druze dosadan si, Azmir nam jest valjao ali sad je nesto drugo i ovo je skroz lose ali sta spominjete covjeka koji je otisao i ne zeli da vise vodi klub i to samo on zna zbog cega.harry_90 je napisao/la:Zaboravio sam napisat,seoska varalica je kriva i za ovaj poraz od Gabele..![]()
![]()

Srozali su klub do dna i sta treba pisati,normalno da ces se sjetiti ljepsih vremena,al jbg nekima ne odgovara..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.