FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
VECA
STANIC BLAGI BOGI PROJIC
SINAN SABANADZOVIC
ZAKARIC ZEBA ZEC
KAJKUT
Blagi ko Maskerano.
STANIC BLAGI BOGI PROJIC
SINAN SABANADZOVIC
ZAKARIC ZEBA ZEC
KAJKUT
Blagi ko Maskerano.
Pioniri pobijedili Krupu u gostima 3:1. Od 5 igraju kadeti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Tu su negdje, samo je Blagi za nijansu tehnički potkovanijiurednik je napisao/la:VECA
STANIC BLAGI BOGI PROJIC
SINAN SABANADZOVIC
ZAKARIC ZEBA ZEC
KAJKUT
Blagi ko Maskerano.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ne trazi on papire, vec hoce odstetu, a skup nam je da ga isplatimoNeymar11 je napisao/la:Nosi neku povredu, ai sa cenanom se zavadio, trazio mu ciste papire a cenan mu ih neda dok ne plati papire tako sam cuo jaJaozinho22 je napisao/la:Šta je s Markovićem, nije u planovima, dogovara li se kakav raskid ?
Što se tiče nedjelje, Velić-Bogi pa šta bude
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ako je fakat ovaj Virtu4l ista ona osoba koja je bila prije jedno 4-5 godina iza tog imena,a koju inace poznajem, hocu samo da te pitam : kralju odakle ti sve ove informacije vezane za klub, kad si zadnji put bio na Grbavici prije jedno 5 godina, a da ne kažem da isto toliko godina nisi prisao gradu Sarajevu??
Posto vidim da se u zadnje vrijeme pravis dobro pametan i upucen u neke stvaru u klubu i oko njega, pa te molim da mi odgovoris ako je moguce.. Hvala
Posto vidim da se u zadnje vrijeme pravis dobro pametan i upucen u neke stvaru u klubu i oko njega, pa te molim da mi odgovoris ako je moguce.. Hvala
Re: RE: Re: FK Željezničar
A što je najgore nekad je bio jedan od onih što je ismijavao insajdere, a sada zna u fening plate igrača i ko je kad šta radio, glasao i sl.huracan je napisao/la:Ako je fakat ovaj Virtu4l ista ona osoba koja je bila prije jedno 4-5 godina iza tog imena,a koju inace poznajem, hocu samo da te pitam : kralju odakle ti sve ove informacije vezane za klub, kad si zadnji put bio na Grbavici prije jedno 5 godina, a da ne kažem da isto toliko godina nisi prisao gradu Sarajevu??

2:2 [emoji38] [emoji38]tm1987vtz je napisao/la:Celik 0:2 vodi u Mostaru hahaha
Da je nama sutra uzeti tri boda. Oslabljeni smo zbog ovih povreda i kartona. Nadam se da su neke stvari popravili na pauzu.
Zadnji put sam bio na Grbavici protiv Zete, gledao utakmicu sa Neandertalcem na istoku.Quinlan je napisao/la:A što je najgore nekad je bio jedan od onih što je ismijavao insajdere, a sada zna u fening plate igrača i ko je kad šta radio, glasao i sl.huracan je napisao/la:Ako je fakat ovaj Virtu4l ista ona osoba koja je bila prije jedno 4-5 godina iza tog imena,a koju inace poznajem, hocu samo da te pitam : kralju odakle ti sve ove informacije vezane za klub, kad si zadnji put bio na Grbavici prije jedno 5 godina, a da ne kažem da isto toliko godina nisi prisao gradu Sarajevu??
Posto vidim da se u zadnje vrijeme pravis dobro pametan i upucen u neke stvaru u klubu i oko njega, pa te molim da mi odgovoris ako je moguce.. Hvala![]()
Ove informacije vezane za klub su javne i dostupne svima. Plate ne znam kolike su, ne znam ni ko je kako glasao, ali evo postavljam to pitanje već dva dana. Vidim da to nekome ne odgovara.
Što se insajdera tiče, pa dobro, ponekad mi neko javi neke informacije ali obično ih ne iznosim da ne ugrozim one koji su mi ih dali.
I da, odgovor za lobotomce, intervju sa Gredićem je dva puta išao na verifikaciju. Tako da nema potrebe da ponovo ulazite u vaše igrarije, inače se svaki intervju 'potvrđuje'

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Vidim dobio si knjigicu insajderski informacijaVirtu4l je napisao/la:Zadnji put sam bio na Grbavici protiv Zete, gledao utakmicu sa Neandertalcem na istoku.Quinlan je napisao/la:A što je najgore nekad je bio jedan od onih što je ismijavao insajdere, a sada zna u fening plate igrača i ko je kad šta radio, glasao i sl.huracan je napisao/la:Ako je fakat ovaj Virtu4l ista ona osoba koja je bila prije jedno 4-5 godina iza tog imena,a koju inace poznajem, hocu samo da te pitam : kralju odakle ti sve ove informacije vezane za klub, kad si zadnji put bio na Grbavici prije jedno 5 godina, a da ne kažem da isto toliko godina nisi prisao gradu Sarajevu??
Posto vidim da se u zadnje vrijeme pravis dobro pametan i upucen u neke stvaru u klubu i oko njega, pa te molim da mi odgovoris ako je moguce.. Hvala![]()
Ove informacije vezane za klub su javne i dostupne svima. Plate ne znam kolike su, ne znam ni ko je kako glasao, ali evo postavljam to pitanje već dva dana. Vidim da to nekome ne odgovara.
Što se insajdera tiče, pa dobro, ponekad mi neko javi neke informacije ali obično ih ne iznosim da ne ugrozim one koji su mi ih dali.
I da, odgovor za lobotomce, intervju sa Gredićem je dva puta išao na verifikaciju. Tako da nema potrebe da ponovo ulazite u vaše igrarije, inače se svaki intervju 'potvrđuje'

Nisi postavljao pitanje, mrsko mi sad citirat te ali iznio si 'provjerenu' informaciju, insajdersku pravu ono čime se furas u zadnje vrijeme, evo kao i ovim postom
Nisi nikad takav bio, smetali su ti razni insajderi, ismijavao si ih, a sada ti takvog glumiš, ne valja ti to

Čime se furam, daj mi bar jednu 'insajdersku' koju sam iznio?Quinlan je napisao/la:Vidim dobio si knjigicu insajderski informacija
Nisi postavljao pitanje, mrsko mi sad citirat te ali iznio si 'provjerenu' informaciju, insajdersku pravu ono čime se furas u zadnje vrijeme, evo kao i ovim postom
Nisi nikad takav bio, smetali su ti razni insajderi, ismijavao si ih, a sada ti takvog glumiš, ne valja ti to
Moje pisanje izražava samo moj stav i ničiji više. Da, nisam bio takav, ali ću sad postati. Znaš zašto? Zato što ne mogu da gledam ovaj javašluk i nikad slabijeg Želju od kad ja pratim fudbal. Amaterizam na svakom koraku, omladinski pogon uništen, nema igrača za prodaju, očajan roster. I šta bih sad trebao? Da aplaudiram na svaku glupost? Neću burazeru, znamo gdje se to radi, pa bujrum.
Da postavljao sam pitanje. I evo, ponoviću ga,
Možeš li mi ti pomoći? Dakle imamo predsjednika kluba koji je treneru obećao da će biti na klupi dok je on predsjednik. Nakon par loših rezultata u prvenstvu, prvenstveno zbog sjajnih nastupa u Evropi, taj trener dobija otkaz. Nakon toga i predsjednik daje otkaz jer nije mogao ispuniti obećanje.Virtu4l je napisao/la:Samo želim da mi neko odgovori na pitanje koje sam boldirao. Ništa više. Ko je imao toliku moć da otpusti Odovića, ko je skupio toliko glasova i preglasao Gredića i pogazio njegovo obećanje.
Ko je lobirao da se Odović otpusti?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
eh moro sam se yebavat sa citatima samo da ti dokazem da lazesVirtu4l je napisao/la: Čime se furam, daj mi bar jednu 'insajdersku' koju sam iznio?

nisam lud znam sta pricam i koliko si tezak postao i sta od teme radite, postao si ono sto smo nekad ismijavali ovdje na temi, ti prvi si ismijavao lazne insajdere zeljne paznje, a sad si to postao

Virtu4l je napisao/la: Možeš li mi ti pomoći? Dakle imamo predsjednika kluba koji je treneru obećao da će biti na klupi dok je on predsjednik. Nakon par loših rezultata u prvenstvu, prvenstveno zbog sjajnih nastupa u Evropi, taj trener dobija otkaz. Nakon toga i predsjednik daje otkaz jer nije mogao ispuniti obećanje.
Virtu4l je napisao/la:Gredić je imao rezultate, a otjerali su ga oni koji su ga preglasali, tj. oni koji su izlobirali većinu prilikom otkaza Odoviću, poltroni Senada Misimovića.
Zadnja izmjena: Quinlan, dana/u 09 sep 2017, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
Zavali Hajradinovic gol Hajduku. Debi i odmah gol.
Puna podrska Senadu Misimovicu i ostalim ljudima u upravi, zajedno sa Cenanom, Adzemom, strucnim stabom i kompletnim timom.
- Zeljeznicar -
Šta si ovim dokazao? Moju insinuaciju ko je kriv za otpuštanje Odovića? Pa to će zaključiti svako ko ima gram mozga.Quinlan je napisao/la:eh moro sam se yebavat sa citatima samo da ti dokazem da lazes
Zašto sam odjednom ja tema? Zašto se ponovo služite starom dobrom taktikom, kad nemate odgovore, udaraćete na onoga ko postavlja pitanja?
Hajmo malo o omladinskom pogonu, katastrofalnom rosteru, tužnim i žalosnim prelaznim rokovima, o sramoti koju nam nanose bivši igrači i uposlenici... hajmo malo o Zrinjskom na +5... zašto moramo o meni?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
cekaj svijuti sad ces ovo pokusat obrnuti??? salis se? jos ce ispast na kraju da nikad ovo nisi napisao kako si krenuoVirtu4l je napisao/la:Šta si ovim dokazao? Moju insinuaciju ko je kriv za otpuštanje Odovića? Pa to će zaključiti svako ko ima gram mozga.Quinlan je napisao/la:eh moro sam se yebavat sa citatima samo da ti dokazem da lazes
Zašto sam odjednom ja tema? Zašto se ponovo služite starom dobrom taktikom, kad nemate odgovore, udaraćete na onoga ko postavlja pitanja?
Hajmo malo o omladinskom pogonu, katastrofalnom rosteru, tužnim i žalosnim prelaznim rokovima, o sramoti koju nam nanose bivši igrači i uposlenici... hajmo malo o Zrinjskom na +5... zašto moramo o meni?

pod dva, ti si tema jer si ti se sam poturio ko temu, jer pises lazi, lazes me evo u ovom postu tj. obrces istinu, kao evo ovo o zrinjskom na +5, ono slucajno si zaboravio da mi imamo tekmu manje, da je to +2 sa nasom pobjedom? ono casa pola prazna fazon

hoceom o omladinskom gdje sam ja nekad treniro, gdje mi neko iz familije sad trenira, gdje mi djecurlija iz mahale treniraju? da mi opet pocnes iznositi insajderske? pa ces to osporiti kao sto si sad to lagano osporio?
i da trece posto vidim da si prepiso od druga sa istoka ocigledno, ko smo to mi? gdje ja to pripadam? evo ja i ti diskutujemo, znaci treci niko ti nije repliciro, ko smo to mi?
to uvijek kad se neko ne slaze sa tobom lagano ga etiketiraj? zanimljivo je to da si ti bio = "ti", "oni", "lobotomac", clan sport.1.ba foruma pa si koliko sam skonto po pisanju otjeran i vratio se ovdje, a mene etiketiro koji nisam ni napustio ovaj forum kad je bila velika migracija koju opet zanimljivo ti si podstico u to vrijeme
ali opet kazem najlakse je etiketirati, i sad ne ocekujem smislen post, nego obrni-okreni nesto ces smuckat, sadrzavat ce sigurno rijeci lobotomac, poltron, oni tamo, jer je najlakse tako odgovoriti

Opet mi ne reče ništa o rosteru, omladinskom pogonu, katastrofalnim transferima i rezultatima.Quinlan je napisao/la:cekaj svijuti sad ces ovo pokusat obrnuti??? salis se? jos ce ispast na kraju da nikad ovo nisi napisao kako si krenuo![]()
pod dva, ti si tema jer si ti se sam poturio ko temu, jer pises lazi, lazes me evo u ovom postu tj. obrces istinu, kao evo ovo o zrinjskom na +5, ono slucajno si zaboravio da mi imamo tekmu manje, da je to +2 sa nasom pobjedom?
hoceom o omladinskom gdje sam ja nekad treniro, gdje mi neko iz familije sad trenira, gdje mi djecurlija iz mahale treniraju? da mi opet pocnes iznositi insajderske? pa ces to osporiti kao sto si sad to lagano osporio?
i da trece posto vidim da si prepiso od druga sa istoka ocigledno, ko smo to mi? gdje ja to pripadam? evo ja i ti diskutujemo, znaci treci niko ti nije repliciro, ko smo to mi?
to uvijek kad se neko ne slaze sa tobom lagano ga etiketiraj? zanimljivo je to da si ti bi "ti", "oni", "lobotomac", clan sport.1.ba foruma pa si koliko sam skonto po pisanju otjeran i vratio se ovdje, a mene etiketiro koji nisam ni napustio vovaj forum kad je bila velika migracija koju opet zanimljivo ti si podstico u to vrijeme
ali opet kazem najlakse je etiketirati, i sad ne ocekujem smislen post, nego obrni-okreni nesto ces smuckat, sadrzavat ce sigurno rijeci lobotomac, poltron, oni tamo, jer je najlakse tako odgovoriti
Sa sport.1 foruma nisam otjeran, pogrešno si skontao, molio sam ih da me banuju pa kad nisu htjeli isprovocirao sam ban. Imam dokaze i za ovo naravno.
Dakle, po ko zna koji put...
Evo, obzirom da ti je mahala u omladinskom pogonu, možeš li mi reći je li ovo istina,Virtu4l je napisao/la:Možeš li mi ti pomoći? Dakle imamo predsjednika kluba koji je treneru obećao da će biti na klupi dok je on predsjednik. Nakon par loših rezultata u prvenstvu, prvenstveno zbog sjajnih nastupa u Evropi, taj trener dobija otkaz. Nakon toga i predsjednik daje otkaz jer nije mogao ispuniti obećanje.
Ukida li se smještaj i hranarina, jesmo li izgubili ova četiri klinca? Jesu li povećane cijene članarine?Virtu4l je napisao/la:E sad, imamo ozbiljan problem u omladinskom pogonu gdje trenutno vlada neviđen javašluk. Treneri se mijenjaju kao na traci, djeci se ukida smještaj i hranarina. Izgubili smo četiri izuzetno talentovana klinca, jedan je otišao i Njemačku, jedan u Sarajevo, jedan u Zrinjski a jedan je imao problema sa registracijom. Šarić, sjećamo ga se sa turnira u Bijeljini je najbolji i taj je otišao na Koševo. Tako da smo ostali na igračima iz Sarajevskog Kantona. Povećali su i članarine na 60 KM.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kyrieirving
- Kontakt:
Kjosevski
Projic,Bogicevic,Velic,Stanic
Blagojevic,Sabanadjovic
Zakaric,Ramovic,Zajmovic
Kajkut
Ovako sutra pocinjemo mozda bude jedna izmjena ,po meni dobar sastav.
Projic,Bogicevic,Velic,Stanic
Blagojevic,Sabanadjovic
Zakaric,Ramovic,Zajmovic
Kajkut
Ovako sutra pocinjemo mozda bude jedna izmjena ,po meni dobar sastav.
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Zeba na aparatima. [emoji38]
Ocekujem slican sastav uz mozda zamjenu Ramovic - Zeba ili Sabanadzovic - Ramovic. Ova odbrana mi ne ulijeva neku sigurnost, ali nemamo neka druga rjesenja. Ako Velic dobije sansu od prve minute nadam se da ce sve dobro biti po njega i nas naravno.
Ocekujem slican sastav uz mozda zamjenu Ramovic - Zeba ili Sabanadzovic - Ramovic. Ova odbrana mi ne ulijeva neku sigurnost, ali nemamo neka druga rjesenja. Ako Velic dobije sansu od prve minute nadam se da ce sve dobro biti po njega i nas naravno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.