FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ISPRAVLJENA VERZIJA, SPECIJALNO ZA VLADU

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- transandino
- Kontakt:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Do prosle godine borba za vrh,sad borba za opstanak,kakav pad,al treba podrzat NJUO,rijesili smo se seoske varalice,sve je sad super
Raspada se NJUO,igraci nezadovoljni,otkaz Jagodicu se ne smije dati,jer ga nece sigurno moci isplatiti,predsjednik nam podrzava trenera kockara,niko se ne oglasava nikako,klub je opet ostao sam,bez obzira sto imamo NJUO,jedan napustio,ostalih i nema,dok predsjedniku najveca briga pasarela na juznoj magistrali

Raspada se NJUO,igraci nezadovoljni,otkaz Jagodicu se ne smije dati,jer ga nece sigurno moci isplatiti,predsjednik nam podrzava trenera kockara,niko se ne oglasava nikako,klub je opet ostao sam,bez obzira sto imamo NJUO,jedan napustio,ostalih i nema,dok predsjedniku najveca briga pasarela na juznoj magistrali

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
dobro je Jagodic rekao titula za 100 godisnjicu kluba,titula prve lige kako je krenulo 

-
- Kontakt:
Gabela
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- transandino
- Kontakt:
Čestitamo protivniku a mi ćemo na svoje greške uvidjeti i probati popraviti u Mramoru !
AVANTI LIBERTA 1919
"Mi ćemo nastojati da se dobro oporavimo od ovog svega večeras. Na igrače nisam ljut, više sam ljut na neke druge stvari. Uslijedit će analiza ove utakmice.
Čestitam GOŠK-u na pobjedi iako je podjela bodova bila realnija, ali oni su imali više sreće koja nikako da ode na naš stranu.
Ali kao što sam već naveo, izanalizirati ćemo ovu situaciju, morati ću iskorijeniti i promijeniti neke stvari kako bismo ovu situaciju okrenuli u našu korist.
Ja znam da se sad mnogi smiju i žele moju smjenu, ali ja i moj tim ćemo se zadnji smijati kada titula konačno dođe na Tušanj."
Više manje izjava poslije utakmice.
Čestitam GOŠK-u na pobjedi iako je podjela bodova bila realnija, ali oni su imali više sreće koja nikako da ode na naš stranu.
Ali kao što sam već naveo, izanalizirati ćemo ovu situaciju, morati ću iskorijeniti i promijeniti neke stvari kako bismo ovu situaciju okrenuli u našu korist.
Ja znam da se sad mnogi smiju i žele moju smjenu, ali ja i moj tim ćemo se zadnji smijati kada titula konačno dođe na Tušanj."
Više manje izjava poslije utakmice.
Ovaj ako ne dobije otkaz veceras,nek se kupi i NJUO zajedno sa njim..
Vladu treba poslat nek trenira s juniorima
Azmire, vrati se i otjeraj ovu bagru . ..
JEDAN JE AZMIR HUSIC

- transandino
- Kontakt:
Analizirajjjjj Vladoooooooooooooooo
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Kako su samo uspjeli srozati klub za godinu pa to nije normalno.. bas me zanima misljenje velikih navijaca Slobode,koji su podrzavali ovaj NJUO i Jagodica i bajke o tituli naredne sezone
Najgori UO u historiji kluba..a neki su popusili pricu da je ovo NJUO

Najgori UO u historiji kluba..a neki su popusili pricu da je ovo NJUO

- transandino
- Kontakt:
Ma sta ima Analizirat sad će reć nisu postupili po dogovoru da nemamu igre a dajemo golove, veceras smo imali igru a nismo dali gol
..sta na ovo ima reci chini, sariel , Fazla (SARS) i ostala kompanija . . .
Lijepa kvota na GOSK-u,neko je fino zaradio 
Jel bilo aplauza na kraju meca kao u Zenici??

Jel bilo aplauza na kraju meca kao u Zenici??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.