Mislim da si blizu, ali ja koliko se sjecam cifre se krecu ovako:gerilac je napisao/la:Sjever 5.5
Zapad 17
Istok 10
Jug 5
Sjever cca 5000
Jug cca 4000
Istok cca 11000
Zapad cca 18000
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mislim da si blizu, ali ja koliko se sjecam cifre se krecu ovako:gerilac je napisao/la:Sjever 5.5
Zapad 17
Istok 10
Jug 5
Cisto iz razloga da se zna, jer laz ponovljena vise puta postne skoro pa istina, nek pravi budalom koga hoce mene nece.adnanhz je napisao/la:Jarane sjever prima oko 7000Snickers5 je napisao/la:sjever prima 5.500 to to dodje ko pola grbavice ili ko neki tadion u bihDakaZdici je napisao/la:Ajde protiv Borca ima da napunite Sjever.![]()
A pile 87 fakat si dosadan s tim potenciranjem stilica i et sto nas je slagao kojasevic pa da nas je slagao da je najbolji igrac na svijetu boli me neka stvar ako on igra u mom klubu kao sto igra i kao sto ce igrat,meni je sasvim dovoljno i pravi pokazatelj njegova znanja i umijeca,mislio sam da si malo stariji i relaniji lik na forumu al ocigledno da si kao i vecina pa mogu razumit
Taman cemo ja i ti promjeniti situacuju u nekom klubu na ovom forumu, zlonamjerno bi bilo kad bih ja lagao u ovom slucaju ja samo postavim ono sto je javno objavljeno ko je prosle sezone bio proglasen ...a i meni se ne da vise, nek vjeruje ko sta hoce ...Batistuta je napisao/la:Pa to su ti zlonamjerni komentari sa namjerom da unesu neku nervozu u situaciji kada ti klub napreduje u svakom pogledu..ne treba se obazirat na to nego svi zajedno samo naprijed,a ostali mislim da imaju puno problema u svojim klubovima tako da ih Sarajevo u tom smislu ne bi trebalo interesovati..nema loše reklame tako da i ovo interesovanje pokazuje naš pravi put
nego pile sta bi sa onim belgijskim klubom st o je kako t rece ,skoro uzeo kucukovicapile87 je napisao/la:Taman cemo ja i ti promjeniti situacuju u nekom klubu na ovom forumu, zlonamjerno bi bilo kad bih ja lagao u ovom slucaju ja samo postavim ono sto je javno objavljeno ko je prosle sezone bio proglasen ...a i meni se ne da vise, nek vjeruje ko sta hoce ...Batistuta je napisao/la:Pa to su ti zlonamjerni komentari sa namjerom da unesu neku nervozu u situaciji kada ti klub napreduje u svakom pogledu..ne treba se obazirat na to nego svi zajedno samo naprijed,a ostali mislim da imaju puno problema u svojim klubovima tako da ih Sarajevo u tom smislu ne bi trebalo interesovati..nema loše reklame tako da i ovo interesovanje pokazuje naš pravi put
Nije prosao probu u belgiji ali je na probi u drugoj njemackoj, nemogu svaki dan dolaziti po autogram pa nije Dzeko.Ja sam jedan od onih koji bi volio da ovaj fakat dodje, iz vise razloga kvaliteni igraci u ligi, natjerat ce konkurenciju da radi bolje bolje tekme itd, nemoj se voditi svojom logikom nisu svi zlobnicijohnnyHZ je napisao/la:nego pile sta bi sa onim belgijskim klubom st o je kako t rece ,skoro uzeo kucukovicaet sutra mozes po autogram doci
pozz
i ovo je sala nemoj se opet uhvatiti za ovo pa da pises kilometre![]()
![]()
ps. video je strrasan, jedno od najboljih ogstovanja,banovicanima svaka cast,kultura velika ,od publike,do zastitara i policije....
Kucukovic ce ako Bog da sutra 100 posto potpisati.Sutra je zadnji dan prijelaznog roka i to ce ga natjerati da potpise.I ovo sto se prica za pregovore od toga nema nista.Pregovora nece biti nego samo potpis.To je ono kao otisao Halihodzic u Zagreb da pregovara sa Dinamom,a pregovora nije ni bilo vec retard odmah potpisao.A Pile ti postajes dosadan i naporan.Daj vise i ti i tvoji ostali Manijaci prestanite spominjati Selju na ovoj temi.johnnyHZ je napisao/la:a jarane kazem ti da je sala ,jbg ti sve ozbiljno![]()
kakva druga liga , sutra dolazi u sarajevo na "PREGOVORE"![]()
a sa Bleksom nema pregovaranja
dresovi se jos neznaju jer smo raskinuli saradnju sa lageom zbog loseg kvaliteta.....
pa hocemol opet legeu ili neku drugu markujohnnyHZ je napisao/la:a jarane kazem ti da je sala ,jbg ti sve ozbiljno![]()
dresovi se jos neznaju jer smo raskinuli saradnju sa lageom zbog loseg kvaliteta.....
pa druga marka normalno,mi smo zahtijevali da pravimo dizajn dresa sami,al nam onii uvalili neki fuš i dobili noguTarpi do bagro je napisao/la:pa hocemol opet legeu ili neku drugu markujohnnyHZ je napisao/la:a jarane kazem ti da je sala ,jbg ti sve ozbiljno![]()
toooooooooRule_hz je napisao/la:idemo u prijedor;)
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ajdohordas, macahz, miguelramos i 34 gosta.