Čitava odbrana Chieva na jednu, Pjanićeva lopta na drugu stranudubrovnik je napisao/la:Asistencija. E crni Bazdarevicu kakve ti igrace pretvaras u prosjek.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Čitava odbrana Chieva na jednu, Pjanićeva lopta na drugu stranudubrovnik je napisao/la:Asistencija. E crni Bazdarevicu kakve ti igrace pretvaras u prosjek.
Kompromis je napisao/la:Ne pretvara njega bazdarevic nego je on sam od sebe prosjek u repki... bukvalno kod svakog selektora je bio los... tu i tamo se desi koja incidentno dobra partija...
Ma i kod Cire (mada je tad bio mlad), i kod junca a i kod mese je bio los... uvijek ga je neko "gusio" , a sad kad ga ne guse sad mu fali jos jedan veznjak da ga gusi...dubrovnik je napisao/la:Kompromis je napisao/la:Ne pretvara njega bazdarevic nego je on sam od sebe prosjek u repki... bukvalno kod svakog selektora je bio los... tu i tamo se desi koja incidentno dobra partija...![]()
![]()
Koja je razlika "kod svakog selektora" sto si ti napisao ili "crni Bazdarevicu" sto sam ja napisao?
Koji su to svi selektori?
Kod Cira je imao 18 - 19 godina. Ostatak nije potrebno komentirati. Pjana je danas medju par svijetskih CM.Kompromis je napisao/la:Ma i kod Cire (mada je tad bio mlad), i kod junca a i kod mese je bio los... uvijek ga je neko "gusio" , a sad kad ga ne guse sad mu fali jos jedan veznjak da ga gusi...dubrovnik je napisao/la:Kompromis je napisao/la:Ne pretvara njega bazdarevic nego je on sam od sebe prosjek u repki... bukvalno kod svakog selektora je bio los... tu i tamo se desi koja incidentno dobra partija...![]()
![]()
Koja je razlika "kod svakog selektora" sto si ti napisao ili "crni Bazdarevicu" sto sam ja napisao?
Koji su to svi selektori?
Za 2 klase slabiji nastupi u repci u odnosu na klub... za razliku od dzeke koji je konstantan...
A da Mesa ne zna, to nije nista novo...
Allegri ima tu nekakvu fix-ideju sa Mandzom, da on napada iz drugog plana. I ja mislim da on puno na toj poziciji steti Juventusu. Sandro je ofanzivno mocan pa pripomaze da ta strana ipak i ofanzivno funkcionira.Federer17 je napisao/la:Imam osjecaj da Mandzo ovom Juventusu po sezoni 'uzme' barem 10-15 golova. Ne zbog toga sto nije kvalitetan, vec covjek jednostavno ne igra, niti ikad moze igrati poziciju lijevog krila. Zamislite da je na njegovom mjestu Alexis ili neko slican po kvalitetu, a Juventus sigurno moze dovesti takve. Ja bih Costu vrlo brzo ubacio umjesto njega u pocetnih 11.
RichmanBiH je napisao/la:Juventus gradi ekipu oko miralema, evo I jucer stavio sturara I matuidia da trce za pjanicca iako I on pretrci dosta, ali ima malo vise slobode, on kod nas nema tu slobodu radi ibisevica. Uz cimirota I besica bi to bila druga prica.
pavlovic?babino je napisao/la:Ko je desni bek iz serije A?
Pantelija je napisao/la:RichmanBiH je napisao/la:Juventus gradi ekipu oko miralema, evo I jucer stavio sturara I matuidia da trce za pjanicca iako I on pretrci dosta, ali ima malo vise slobode, on kod nas nema tu slobodu radi ibisevica. Uz cimirota I besica bi to bila druga prica.sta zna alegri, Mesa zna kako upotrijebiti pjanica ko onomad selektori salihamidzica....
Umjesto da se repka gradi oko džeke i pjanica (jer su WC IGRACI), on gradi igru oko Safeta i postave sa kvalifikacija za SP....
451 i mi bi bili duplo bolji
Biračakcic i onaj iz seltika sime na stopera, desni bek ovaj iz serije a ( ne moze beka igrati stoper, a i ovome je data jedna šansa
.. Bosanska posla) , Cimirot, pjanic, Besic, lulic, 10-ka (Kodro možda čak ili neko ko mi ne.pada na pamet a ima kvalitet) i džeko
Tu bi tek Vidio kvalitet džeke i pjanica
pa majka mu stara nije valjda da u evropi i u ligama oko nas nema desnog beka....babino je napisao/la:Nazalost, lijevi.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Mostarska, Proximic i 27 gostiju.