ja sam gotovo siguran da je tad gol za vas dao Admir Joldić.....al nema vezeharry_90 je napisao/la:U Mostaru je Sloboda Slavila 2003. golom Alena Mešanovica

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
ja sam gotovo siguran da je tad gol za vas dao Admir Joldić.....al nema vezeharry_90 je napisao/la:U Mostaru je Sloboda Slavila 2003. golom Alena Mešanovica
Samo polako, sam si rekao da je potrebno dobiti sve utakmice kuci i uzeti neki bod od komsija, sto je dovoljno za mjesta koja vode u Europu. Iskren da budem i nisam previse ocekivao u prva tri gostujuca kola, jer smo igrali sa relativno vrlo jakim ekipama izuzev Slavije, ali iz Sarajeva je uvijek bilo tesko uzeti bod(ove). Misljenja sam da se bodovi trebaju ocekivati iz Travnika, Banovica, Zvornika.... Mozda se cak moze nesto i protiv Olimpika napraviti, jer je evidentno da su oni vrlo tanka ekipa i da se moze s njima ravnopravno nadigravati.ultrasstyle_tz je napisao/la:nema evrope sa ovakvom organizacijom u Slobodi,ja ne znam sto se mi i cemu se mi nadamo ,al opet se i dalje nadamo...ne treba kod nas puno u ligi za borbu za vrh,minimalna ulaganja i minimalna zelja, nazlost mi to nemamo.
mah kako ocekujes da budu bolji ja bila na treningu u subotu glavasa ni iz glave....Buco ih trenira....on ako je sef struke duznost mu je da stoji i nadgleda sta mu igraci rade....kad to bude poceo raditi onda nek razgovara o taktici u gostujucim tekmama.....i onda tek da razmislja o bodovima sa strane....slani grad je napisao/la:mislio sam da ovo necu napisati skoro ali kako stvari stoje sa Glavasem treba pokusati nesto izgurati do polusezone i ako ne ide fino mu se zafaliti i to je to...ipak je on taj koji slaze ekipu i dize i motivise igrace a mi u 3 gostujuce tekme nismo gola dali...ocigledno nesto ne stima...mislim da prima prevelik kesh da bi dobijali domace tekme...to mozemo i sa nekim mnogo manje placenim...doveden je da obezbjedi evropu i titule a ne da igramo mrtvi bunker na strani....sad...kako on to misli izvest uopste me ne zanima.....to je njegov posao i ako ga nemoze radit nek fino odstupi...ljude ne zanimaju 5,12 mjesta....evidentno je da kuci igramo odlicno i nadahnutno dok na gostovanjima skidamo gace vec na sickoj petlji kako neko napisa....za evopu smo na pola puta...dobijamo kuci sve redom...al se i sa strane mora donijet minimum 10 bodova...ovakvom igrom...necemo...zato i jesam da mu se sansa do kraja jesenjeg dijeta i tu cemo tacno znat kako plivamo....svakako ide pauza i klub ide u Madzarsku na mini uigravanje...ionako Glavas stalno kuka kako ima problema sa time i to mu je sansa da poslozi tim....poslije toga nema prastanja...toliko...
Grafiti pregotivni, a jos i uljepsaniSaltCityAttack je napisao/la:malo grafita sa ljepsom polovinom![]()
guber90 je napisao/la:Grafiti pregotivni, a jos i uljepsaniSaltCityAttack je napisao/la:malo grafita sa ljepsom polovinom![]()
. Znas li ko je ovo radio jer sigurno nisu neki od slabijih poznavaoca ovog "posla" jer je pre pre dobro uradjeno
.
pa normalno da jesur_emir je napisao/la:pa jesu li vam ove tri salt city boys
Ne ne imena, pa ni slucajno to, nisam toliko lud (iako je lijepo ovo sumljam da je legalaSaltCityAttack je napisao/la:guber90 je napisao/la:Grafiti pregotivni, a jos i uljepsaniSaltCityAttack je napisao/la:malo grafita sa ljepsom polovinom![]()
. Znas li ko je ovo radio jer sigurno nisu neki od slabijih poznavaoca ovog "posla" jer je pre pre dobro uradjeno
.
ma znam ja ko je radio, ali ebiga necu pisat imena ljudi ovdje po forumu valjda me razumijes brate
AhaSaltCityAttack je napisao/la:ma samo cu ti reci da momci se ne bave ovim poslom, vec su samo clanovi nase grupe, koji su uzeli raditi neke nase grafite...momci nisu losi i sve sto su uradili naravno da je legalno...ima dosta grafita danas u gradu koji su oni uradili.
Jesu li stigli nogometasi iz Makedonije,,,,,harry_90 je napisao/la:Izgleda da ce nam ovaj Vukomanovic dobro doci,kako sam cuo dobru je partiju pruzio u Mostaru ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.