FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
-
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Novi kiks Reala večerašnjom pobjedom idemo na +4. Lijepa prednost na početku.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Veceras zelim vidjeti:
Ter Stegen
Semedo, Pique, Umtiti, Alba
Rakitic, Sergio, Denis
Messi, Paco, Dembele
Medjutim skoro pa siguran sam da ce Deuofeu igrati od pocetka, a Osman ce uci u drugom poluvremenu. Nebi me cudilo ni da Gomes igra od pocetka. Najveci strah je desni bek, hoce li Vidal poceti ili ne..
Ter Stegen
Rakitic, Sergio, Denis
Messi, Paco, Dembele
Medjutim skoro pa siguran sam da ce Deuofeu igrati od pocetka, a Osman ce uci u drugom poluvremenu. Nebi me cudilo ni da Gomes igra od pocetka. Najveci strah je desni bek, hoce li Vidal poceti ili ne..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Denis nije pozvan. Messi ide na 9ku.sajo10 je napisao/la:Veceras zelim vidjeti:
Ter Stegen
Rakitic, Sergio, Denis
Messi, Paco, Dembele
ja mislim da bi Masche mogao od prve minute umjesto Piquea il Umtitija, a isto tako ocekuj prvi start za Paulinha, ocekujem Dembelea tek u drugom poluvremenu, iako bi ja da se maks ozbiljno udje u ovu tekmu i dobije i odmah da se napravi fina prednost u odnosu na Real.
samo rutinski veceras i na plus 4, vec na samom pocetku su nokautirani i ovo je vec ozbiljna prednost samo da se nasi ne zahebaju ko prosle sezone kad ovi pokloni nisu koristeni
demba, paulinjo i semedo veceras od prve minute, strijeljati valverdea ako ne bude tako, dosta je ukenjao sa denisom koji je komotno mogao biti starter po krilu a mesi u sredini
demba, paulinjo i semedo veceras od prve minute, strijeljati valverdea ako ne bude tako, dosta je ukenjao sa denisom koji je komotno mogao biti starter po krilu a mesi u sredini
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Ja bih mozda izostavio paulinha iz prvih 11. Je li ovo prva utakmica semeda da starta? Nekako mislim dembele, paulinho i semedo od prve bi bilo previse...Romariooo je napisao/la:samo rutinski veceras i na plus 4, vec na samom pocetku su nokautirani i ovo je vec ozbiljna prednost samo da se nasi ne zahebaju ko prosle sezone kad ovi pokloni nisu koristeni
Sent from my iPhone using Tapatalk
ma nije puno, taman je to, vidjeces kako ce novi ovi igraci donijeti puno vise trke, a mesi iniesta i buskec ce dirigovati, narednih 5 kola sve laksi protivnici i tu ne smije biti kiksa, a realu ce biti prpa opet sledece kolo protiv sociedada u gostimaFCBlaugrana je napisao/la:Ja bih mozda izostavio paulinha iz prvih 11. Je li ovo prva utakmica semeda da starta? Nekako mislim dembele, paulinho i semedo od prve bi bilo previse...Romariooo je napisao/la:samo rutinski veceras i na plus 4, vec na samom pocetku su nokautirani i ovo je vec ozbiljna prednost samo da se nasi ne zahebaju ko prosle sezone kad ovi pokloni nisu koristeni
Sent from my iPhone using Tapatalk
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Koliko ce Suarez panj biti odsutan?
Večeras pobjedom zakucati ligu.
Btw, samo da izrazim zadovoljstvo činjenicom što im je Madrid ukrao Thea Hernandeza, hvala Pero.
Btw, samo da izrazim zadovoljstvo činjenicom što im je Madrid ukrao Thea Hernandeza, hvala Pero.
Pa oporavio se. Odigrao obje tekme za Urugvaj.sekretar je napisao/la:Koliko ce Suarez panj biti odsutan?
Uprati li se kad šta? Cijeli božiji dan zabrinutost da će staviti Vidala od prve minute, onda sastavi sa Robertom i Denisom, a evo smo došli i do Luisa.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
evo i ja se pitam sta je s ljudima, niko nista ne prati a prvi ce doletit da popljuju ako se kiksa
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Yebi ga, dosta raje samo prati sportsport.ba i ovo zutilo nase...i Barcu BiH i Balkan, koji nerijetko pogrijese u dosta toga. Zbog toga je najbolje pratiti spanske medije...a nije ga tesko nauciti stvarno, bar ne onoliko da mozes fino pratiti i razumijeti vecinu toga.messilla je napisao/la:Pa oporavio se. Odigrao obje tekme za Urugvaj.sekretar je napisao/la:Koliko ce Suarez panj biti odsutan?
Uprati li se kad šta? Cijeli božiji dan zabrinutost da će staviti Vidala od prve minute, onda sastavi sa Robertom i Denisom, a evo smo došli i do Luisa.
A ako ne ide, cak ima i na engleskom prevedeno sve.
27.10.2020
Parejo je veliki majstor, bez zayebancije. Samo ga yebu godine. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Još jednom ga samo pomenite na ovoj temimessilla je napisao/la:Parejo je veliki majstor, bez zayebancije. Samo ga yebu godine.

Stvarno kriminalan. Jedino što zna je udariti i slično.Rajaz je napisao/la:Večeras pobjedom zakucati ligu.
Maxime Lopez se i danas spominje. Sviđa mi se ideja. Neko je napokon provalio šta fali ekipi.messilla je napisao/la:Parejo je veliki majstor, bez zayebancije. Samo ga yebu godine.
bgti jel ti vjerujes u taj hype? Osim sto se prosle godine malo spominjao negdje, ja nisam negdje vidio da se hvali kako je odlican, francusku ligu slabo tko prati, 4-5 ekipa i to kad medjusobno igraju il u LP..Rajaz je napisao/la:Maxime Lopez se i danas spominje. Sviđa mi se ideja. Neko je napokon provalio šta fali ekipi.messilla je napisao/la:Parejo je veliki majstor, bez zayebancije. Samo ga yebu godine.
Bit ce boljih igraca od njega a slicnog profila, al ajd, nek odigra i ovu sezonu odlicnu pa nek pisu sto se mene tice, al ja ne vjerujem da je tako dobar.
A MD i sport moraju nesto pisati, nece sigurno o tome da im sefa ( Bartu) hoce smijeniti i navijaci i Benedito pa i Laporta
Mislim da bi bolje bilo upariti Maschea sa Umtitijem ili Piqueom jer može stići igrača ako bude koja kontra. Isto tako mislim da Dembele neće igrati od prve minute.
Dakle, sastav koji ocekujem od Valverdea:
MATS
Semedo Masche Umtiti Alba
Bus
Gomes Iniesta
Messi
Paco Deulofeu
Lično bih volio da umjesto Gomesa igra Dembele na krilu, drugo krilo Deu, Messi da stoji odmah iza njih a Iniesta da ima svu slobodu na terenu.
Dakle, sastav koji ocekujem od Valverdea:
MATS
Semedo Masche Umtiti Alba
Bus
Gomes Iniesta
Messi
Paco Deulofeu
Lično bih volio da umjesto Gomesa igra Dembele na krilu, drugo krilo Deu, Messi da stoji odmah iza njih a Iniesta da ima svu slobodu na terenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.