Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
ovako neslužbeno jest hvala bogu, al još ništa ne objevljuju službeno, valjda će se i to riješiti u ovih par dana prelaznog roka, sad stvarno nema mjesta u timu a da bude 6 napadač nema smislanevjernik je napisao/la:Sta je sa Hunterom, jel on definitivno otiso ???
tony-mortale je napisao/la:ovako neslužbeno jest hvala bogu, al još ništa ne objevljuju službeno, valjda će se i to riješiti u ovih par dana prelaznog roka, sad stvarno nema mjesta u timu a da bude 6 napadač nema smislanevjernik je napisao/la:Sta je sa Hunterom, jel on definitivno otiso ???
A_d_0 je napisao/la:Kazu na poluvremenu sa stadiona izaslo 30% gledalaca. Izbacili redari maloljetne zbog Ronaldinha. Cinio perverzije onom beku.
haha ... dobar ...A_d_0 je napisao/la:Kazu na poluvremenu sa stadiona izaslo 30% gledalaca. Izbacili redari maloljetne zbog Ronaldinha. Cinio perverzije onom beku.
ovo Ibra nije jos broj zaduziotony-mortale je napisao/la:ko nije vidio pretstavljanje zlatana na poluvremenu, evo link, na brzinu je došao, pa su nešto brzinski i napravili čisto izašao pred publiku uzeo dres, mahnu par puta i obećao da će sve osvojiti
Esii TM87 je napisao/la:ovo Ibra nije jos broj zaduziotony-mortale je napisao/la:ko nije vidio pretstavljanje zlatana na poluvremenu, evo link, na brzinu je došao, pa su nešto brzinski i napravili čisto izašao pred publiku uzeo dres, mahnu par puta i obećao da će sve osvojiti
1499R.J.W.G. je napisao/la:Koji je ovo Pipov gol? Kakvo radovanje, koja legenda
ma čito sam i ja da je rekao da žele još jednog velikog šampiona i svi pretpostavljaju da je to robinjo, al ne kontam samo umjesto koga bi igrao,a da sjedi na klupi je gluposenad_flamin je napisao/la:haha ovaj Pipo je lud on ubaci loptu sa linije i onda trci na zadnji red tribina da proslavi![]()
evo Berlusconi kaze da jos nije zavrseno sa trzistem kao sad zele i Robinha.....e sad ako bi ga doveli da li bi to bilo sad ili u januaru to nezz......![]()
o ja mi sampiona i klinca.tony-mortale je napisao/la: ma čito sam i ja da je rekao da žele još jednog velikog šampiona i svi pretpostavljaju da je to robinjo, al ne kontam samo umjesto koga bi igrao,a da sjedi na klupi je glupo
ma u pravu si i nije nešto, jest da je reprezentativac brazila godinama, al šta oni znaju o fudbalu, treba tebe pitati kao vrhunskog poznavaoca fudbala (not) ko je veliki igrač a ko nijeWolverine je napisao/la:o ja mi sampiona i klinca.tony-mortale je napisao/la: ma čito sam i ja da je rekao da žele još jednog velikog šampiona i svi pretpostavljaju da je to robinjo, al ne kontam samo umjesto koga bi igrao,a da sjedi na klupi je glupo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.